2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

A titkosszolgálatoknál nincsenek törvények! - Molnár F. Árpád az átszervezésekről

A titkosszolgálatoknál nincsenek törvények! - Molnár F. Árpád az átszervezésekről
2014-04-17
Molnár F. Árpádot, mint Orbán Viktor és Pintér Sándor titkosszolgálatainak egykori belsősét kérdeztem a fideszes titkosszolgálati átszervezésekről. Molnár F. Árpád jelenleg a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, és az első olyan filmek rendezője, amik elsőként leplezik le magyar nyelven az emberprogramozások és az időjárásszabályozás számtalan, a nagyközönségtől eddig elrejtett titkait.
 
Riporter: Domján Tibor

Domján Tibor: Az ATV-ben Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel beszélgettek arról, hogy akár még nagyszerű is lehet az, amit a Népszabadság szellőztetett meg, hogy a Miniszterelnökségtől a Belügyminisztériumhoz kerülhet az Információs Hivatal. Mi erről a véleményed?

Molnár F. Árpád: Hát mondhatnám azt is, hogy így legalább az Európai Unió talán leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Pintér Sándor további hozzáférési lehetőségeket kap, amikor bűnszervezeti bűntetteket kell szervezni, azokat eltussolni, politikai gyilkosságokat szervezni és végrehajtani, bizalmas anyagokba betekinteni, szuper bizalmas adatokhoz hozzáférni, jogtalan és törvénytelen gazdasági előnyökre szert tenni, privát, magánérdekű előnyökre, a megszerzett adatokat és bizonyítékokat egyéni haszonszerzésre használni és így tovább.

Pintér Sándor neve 15 évvel ezelőtt is, az első Orbán-kormány idején, amikor a bűnüldözésben a Gergényi Péter által vezetett rendőrséggel és az Orbán-Pintér-kormány titkosszolgálataival dolgoztam, már akkor is tabutéma volt Pintér neve. Pintér Sándor ügyeivel a bűnüldözésben igen gyakran találkozott az ember, és természetesen mindig úgy került elő Pintér Sándor neve, mint elkövetőé. Ugyanakkor alap volt mindig, hogy Pintér után nem csak nyomozni nem szabad, de amikor nyomozásról volt szó illetve bűnügyi nyomozati eredményekről, olyankor a nevét sem volt szabad kiejteni. Aki kiejtette a nevét, arra jobbára néma csend volt a válasz.

Na most el lehet képzelni, micsoda áldás, hogy egy olyan - az olajszőkítésekről, az olajmaffiából is hírhedt - keresztapa, aki már 15 évvel ezelőtt is arról volt általánosan hírhedt a nép köreiben is, hogy KGB-s keresztapa és tömeggyilkos, mennyire nagy áldás, hogy ő kontrollálhatja és felügyelheti a belügyet és a titkosszolgálatokat. Ez valami olyan szóviccszerű dolog, mint amikor Csurka István titokminiszter akart lenni. Tehát aki semmiképpen nem való vagy nem alkalmas titokminiszteri pozícióra, abból legyen titokminiszter. Pintér Sándor - szemben Csurka Istvánnal - nagyon tehetséges, zseniális fickó, tehát félreértés ne essék, de azt, hogy így elfogadjuk, hogy egy tehetséges gazember, aki olyan módszerekkel szerezte milliárdjait is, aztán ezt sokszorozta állami funkcióit kihasználva, mindenféle bűntettek végeérhetetlen elkövetésével, ő a belügyminiszter és a polgári titkosszolgálati miniszter is egyben, ez már a magyarok és a magyar nép ama fásultsága és kondicionált, valamint programozott megszokása, barbársága, hogy számunkra normális, hogy a legabszurdabb dolgok és a legextrémebb bűnözés vesz körül minket.

Láthatóan megy ez a bűnözői rutin viszont az EBESZ-nek és az Európai Uniónak is, hiszen nekik is jó így, hogy az Egyesült Államok álszent, képmutató hozzáállásáról már ne is beszéljek. Gyurcsány Ferenc mondta annak idején, hogy az Egyesült Államok nem fog segíteni. Hát le is húzhatjuk a WC-n, ahogy ők a WTC-t húzták le, és akkor még nem beszéltünk arról, hogyan nyerték meg ők, az USA Orbán Viktornak szándékosan a második kétharmadot, tudatosan szervezve, elárulva összes szövetségeseiket, ahogyan Európát is újra és újra az ukrán válság kapcsán is, sok egyéb mellett benyomulva Romániába is. Nem nagyon akar látszani az a határ, amit a nyugat áldemokratikus, áljóindulatú és álszent áljogállamainak ne lehetne lenyomni a torkán, ha Magyarországról van szó, miközben az USA a háttérben fütyörészik. Pedig ami - nem akarok eltérni a témától, de jön -, tehát ami az EU-t illeti, Magyarország jelentősen devalválta és degradálta az Európai Unió össz-színvonalát is, mint demokratikus sereghajtó - milyen is lehetne ilyen vezetéssel -, amire Magyarország gyakorlatilag semmiféle szankcióban nem részesült; hát ez minősíti azt az egész rendszert, amit nyugatnak, Európai Uniónak vagy az izraeli-amerikai párosnak nevezhetünk. Az általános nyugati lezüllés nagyban felelős azért, hogy annyi magyar állt át az oroszokhoz, köztük titkosszolgálatok is, és sokan kívánják most már azt is, hogy Putyin elfoglalja, katonai erőkkel foglalja el fél Európát, beleértve természetesen Magyarországot is.

Tehát - visszatérve Pintér Sándorra - azzal, hogy még több hatalom kerül a belügyhöz, ha kerül, azzal bizonyos átszervezéssel - nem akarom megnevezni, milyen átszervezéssel - sokkal inkább lehet a rendőrséget politikai üldözésekre használni. Eddig csekélyebb lehetőségek álltak ez irányban könnyen rendelkezésre, semmint ha még az Információs Hivatal is a rendőrség feje tetejére illetve azzal megfelelő diktatúra átfedésbe kerül.

Domján Tibor: Tarjányi Péter rendőrségi és nemzetbiztonsági törvényről beszélt és úgy tett, meg beszélt, mintha nem nagyon lenne lehetőség visszaélésekre...

Molnár F. Árpád közbevág: Na ne! Akkor Tarjányi Péter egy másik országban, de még inkább egy másik bolygón teljesített szolgálatot! Sehol a világon nem tapasztaltam olyat - éppen elég országban jártam az elmúlt tizenpárév háborúskodása során -, hogy a visszaélések ne korlátlanok lennének! A magyaroknál sem hallottam olyat soha, amikor magyarokkal dolgoztam, hogy hűha, ez törvénytelen; legalábbis ilyesmi aggályra most egyetlen egy esetben sem emlékszem, sem a rendőrség, sem a titkosszolgálatok részéről! Hanem ha a törvényesség előkerült, akkor annyiban, hogy ezt azért kell így vagy úgy csinálni, vagy ezt, meg azt azért ne csináljuk, mert még az is lehet, hogy már az ügyész sem tussolja el, aki egyébként velünk lesz, mert a rendőrséget és az ügyészséget jószerivel egyként kezelték, a titkosszolgálat pedig egészen a miénk volt, viszont a bíróság már lehet, hogy nem fogja maximálisan megjátszani a hülyét. Egy konkrét bíró, aki megkapja az ügyet, nem biztos, hogy nekünk fog dolgozni. Tehát a titkosszolgálat semmikor és soha nem képezte törvényi aggály forrását, az ügyészség csak részben vagy kis részben, viszont a legtöbb aggodalom az volt, hogy mi van, ha a bíró ezt vagy azt nem akarja eltussolni!

Azért a XXI. században vagyunk, nem az ezredforduló idején, amikor a hülye nép még annyit sem tudott, hogy Putyin, meg az USA - most titkosszolgálatokra gondolok - tömeggyilkos, az EU-ról meg azt hitték, hogy az tökéletes és makulátlan, abszolút szent, felelős, kizárólag olyan politikusokkal, akik a magyar társadalomért és a magyarokért aggódnak és haj, de milyen jóindulattal viseltetnek a nép iránt, az IMF-ről pedig abszolút úgy hitték, hogy az azért ad mindenkinek kölcsönt, hogy segítsen, mert az olyan segítőkész és nincs abban semmi pénzügyi és hatalmi motiváció! Ezekre én azért emlékszem ennyire, mert rengeteg problémám volt abból, hogy akár egy szeplőnyi hibát megértessek ezzel a szánalmas, szerencsétlen, RTL Klubon és tv2-n nevelkedett orbitálisan hülye disznócsordával. Ma már sokkal többet tud ez a kihasznált és a hatalom és a tudás minden szintjén felmosórongynak nézett és használt szerencsétlen birkanyáj, de azt a sötétségét mindvégig megőrizte, hogy butaságát röfögje és hörögje fel, amint olyasmit hall, amit nem mondott be neki a tv2, a Hír tv vagy a magyar 1. Nem akarok eltérni az eredeti témától, de Széchenyi mondta, hogy minden népnek olyan kormánya van, amilyet érdemel. Hát ettől ilyen hülyék a magyarok és ezért kerültek - minden figyelmeztetésem és előre jelzéseim tengere ellenére - az Európai Unió legaljára. Ez a nép oda került, ahová való és azt kapta meg kétharmadának ismét, amire méltó. S miután az Unió cirka leghitványabb és legutolsó diktátorállamában találták magukat, hülyén, kifosztottan és a világtól megvetve, rögtön azt mondták: ez kell nekünk újabb kétharmadra!

Tehát a törvény. Egyrészt - tehát az 1995. évi CXXV., a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvényről van szó -, na most a nemzetbiztonsági törvény olyan tág teret biztosít arra, hogy bárkire, ismétlem: bárkire(!) rá lehessen húzni, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért betechnikázható stb., hogy ember nincs ebben az országban, akit ne lehetne törvényesen - tehát jogtalanul és az emberi jogokkal ellentétesen, de törvénybe iktatva - betechnikázni, a műholdaktól a fogpoloskán át a távolról megfigyelő és különböző berendezési tárgyakba és tereptárgyakba beszerelt lézeres gégemikrofonig.

Másrészt soha életemben, semelyik titkosszolgálat részéről nem tapasztaltam olyat, hogy valami erkölcstelen vagy törvénytelen lenne. A titkosszolgálatoknál nem léteznek törvényi aggályok. Biztosan van olyan, valahol, valami aktatologató beltenyészet, akik bizonyos formákra, látszatokra, előirányzott dolgokra vagy szabályokra figyelnek. De mint szemtanú, mint ténytanú, én csak azt mondhatom el, hogy soha, semmiféle titkosszolgálat részéről nem tapasztaltam a törvényesség semmiféle igényét! Soha, senkitől! Olyan van, hogy akarva-akaratlan jó célból sértik halomra a törvényeket - amúgy meg ez nagyban függ attól, hogy akik benne vannak, mennyire rosszindulatúak -, összességében viszont a titkosszolgálatok egy lerobbant erkölcsű moslék bűnöző hordára emlékeztetnek és nincs azokban semmi értékelhető törvényesség, amit elkövetnek és ahogyan élnek. Nekem is emiatt keletkezett aztán minden háborúságom. Rá is basztak sokan - bocsánat, ezt majd húzd ki! Rá is faragtak sokan, hát tudod, jó messzire dobtak, aztán visszajöttem Sendai-jal és Indonéziákkal. Szóval nem volt érdemes hajtani, ezt a tudást inkább hasznos munkára kellett volna fogni, nem elüldözni, mint a hülye nácik tették a zsidókkal, hogy Amerikát és Izraelt lökjék a világ tetejére azóta is, de én - az anyagit kivéve - minden tekintetben jól jártam idiótáék üldözéseivel.

Nemzetbiztonság most sem létezik pl. Magyarországon, csak Orbánbiztonság, Pintérbiztonság, meg hasonló pénzkivételi és hataloméhség-szervezkedések és akciók. A Nemzetbiztonsági Hivatal - új nevén az Alkotmányvédelmi - már nyíltan nem kíváncsi semmiféle emberölési ügyre, merényletre, terrortámadásra, semmire, csak ne kelljen elszámolni azokkal a hullákkal, akik az előre tervezett mészárlásokban halnak meg és ne kelljen semmiféle bűncselekményt és más korrupciós ügyet leleplezni. Hanem azért vannak a titkosszolgálatok, hogy lopni lehessen, hatalmat lehessen építeni pár embernek és rengetegen meggazdagodjanak. Vannak olyanok is, akik azért komoly munkát is végeznek, de a titkosszolgálatoknak alapvetően nem ez a dolguk, hanem a lopás, a sikkasztás, a csalás, mindent magánzsebre, társadalmi folyamatok főleg züllesztése, a lopás, csalás, harácsolás, szex, kéj és gyilkosság.

Ha pedig az ember nem munkakapcsolatban vagy nem üldözési viszonyban van, akkor tapasztal - velem is megtörtént - olyat, hogy politikusok és titkosszolgálati vezetők helyesről, meg helytelenről, törvényesről, meg ilyen hülyeségekről beszélnek. De ez bohóckodás. Ilyen a titkosszolgálatoknál nem létezhet. Én sosem láttam és sosem tapasztaltam ilyesmit. Egy titkosszolgálattal bármi elérhető és bármi megtehető.

Gyurcsány Ferencet kell megint idézzem, aki egy nyilvánossá vált telefonbeszélgetést idézett a Facebook-oldalán, amelyben Zuschlag János arról panaszkodott, hogy ez a Gyurcsány azt hiszi, hogy rajta kívül mindenki bűnöző és gazember.

Hát én biztosíthatok mindenkit arról, hogy minden titkos szolga bűnözésben él és csak a bűnözés veszi körül. Nincs ott a törvényességnek sem a látszata, sem a törvényességnek bármiféle keresni valója. Nyilvánosabb a bűnözés a rendőrségen és a titkosszolgálaton belül, mint azt gyermekkoromtól fogva, egészen a kapitalista rendszeren át, az állami pszichiátriai bűnözésben tapasztaltam - anyám, ugye, ott dolgozott, katonai pszichiátrián, belsős volt, rengeteg titokkal dolgozott, ahogyan én is kiskoromtól ebben éltem, majdnem beleszülettem -, és hétköznapi volt, amikor a Belügyminisztériumból telefonáltak a kecskeméti katonai kórház pszichiátriájának főorvosára, hogy ezt vagy azt a személyt nyilvánítsa elmebeteggé. Tehát azt láttam mindig, hogy a rendőrségen és a titkosszolgálatoknál sokkal nyilvánosabb a bűnözés, mint a pszichiátriai, majdnem bizniszt mondtam. Pedig a pszichiátriában is nagyon sok minden teljesen nyílt volt. Sok minden történt az osztályon fekvő idézőjeles és tényleges betegek előtt is.

Tehát visszatérve a titkosszolgálatokra: ha titkosszolgálatokról van szó, felejtsük el a törvényeket. De a rendőrség esetében is. Hát nem kell túl nagy újságírói tapasztalat sem ahhoz, hogy az embert - ha egyszer államügyekkel foglalkozik, azokról ír - megkeressék például olyan volt rendőrök, akik zavartalanul előadják, hogy egyébként ebben vagy abban a megyében, ezen vagy azon a területen a teljes rendőri állomány például zsebre bírságolt, akinek meg ellenvetése volt, azt kicsinálták. A hozzám fordult rendőrök zömének aggodalma sem abban leledzett, mi lesz, ha megtudom azt, amit mindenki tud, tehát hogy a rendőrségnél mindenki bűnelkövető, és nem is emlékszem most olyanra, akinél ez lett volna a probléma, hogy ezt le akarta volna leplezni, mert mindig egyéb ügyekkel és politikai bűnügyekkel fordultak hozzám. Hanem az, hogy mi lesz, ha a titkosszolgálat megöli őket vagy megöl minket azért, amit viszont leleplezni vagy informálni jöttek, és ezért vigyázzunk és figyeljünk oda, hogy mi minden titokban maradjon. De az, hogy a rendszerben mindenki bűnöző, az természetes. Unom már azt a sok szerencsétlenkedést arról, hogy mindenféle kibic és riherongy korrupt tahó szerencsétlenkedik azzal, hogy mennyi rengeteg a tisztességes ember a berkeken belül. Francot van tisztességes! Aki tisztességes akar lenni, attól amilyen gyorsan csak lehet, megválnak és örülhet, ha megússza ennyivel és nem kerül zárt osztályra a bűnöző rezsim azonnali szervezkedése következtében vagy nem lesz hamarosan öngyilkos! El kell felejteni a törvényeket, amikor titkosszolgálatokról van szó! Punktum!

Domján Tibor: Nekem nem volt újdonság, de sokaknak viszont sok új ismereteket nyújt. Köszönöm az interjút!

Csillag Ösvény Jósda