2021. 01. 23., Szombat
Rajmund,Zelma névnapja

A tisztifőorvossal közösen szervezték a család köztörvényes kilakoltatását, karantén alatt. Feljelentést tettünk.

A tisztifőorvossal közösen szervezték a család köztörvényes kilakoltatását, karantén alatt. Feljelentést tettünk.
2020-11-11

Dr. Matyi Marianna megyei tisztifőorvos aláírásával kötelezni akart tesztelés, a kilakoltatásért a kötelező idő előtti karantén-eltörlés, hatósági és rendőri fenyegetések, agyonértesült és rendőrök díszkíséretében működő hírhedt végrehajtóval és betörő végrehajtási vevővel, filmthrillerbe illő sorozat zajlott le a puszta túlélés érdekében Angliába járó 62 és 69 éves házaspárral. Olvassák el az egy órája elpostázott feljelentésünket.

(A fotón Matyi Marianna; a kép szemléltetés.)

Tisztelt Hatóságok!

Kérjük a Tisztelt Hatóságokat, hogy feljelentésünket az illetékesek részére továbbítani szíveskedjenek.

FELJELENTŐ:
Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő, egyesületi elnök.
(...)

Én, Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője

büntető feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen

- a Büntető Törvénykönyv 305. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette,
- a Btk. 306. §-ába ütköző Közfeladati helyzettel visszaélés bűntette,
- a Btk. 290. §-a szerinti Vesztegetés,
- a Btk. 291. §-a szerinti Vesztegetés elfogadása,
- a Btk. 293. §-a szerinti Hivatali vesztegetés,
- a Btk. 294. §-a szerinti Hivatali vesztegetés elfogadása,
- a Btk. 295. §-a szerinti Vesztegetés bírósági vagy hatósági eljárásban,
- a Btk. 298. §-a szerinti Befolyás vásárlása,
- a Btk. 299. §-a szerinti Befolyással üzérkedés
- és más törvénysértések és bűncselekmények gyanúja miatt.Indoklás:
Darab Ferenc és felesége Angliába járnak ki dolgozni, hogy a magyarországi lakhatási költségeiket és a magyarországi mértéktelen uzsorákat fizetni tudják, ugyanis ott a munkáért rendes munkabért kapnak. A dolgozó család 62 és 69 évesek, és a túlélés érdekében menekültek külföldi munkavégzésre.

Darab Ferenc és felesége - Magyarországra visszatérvén - a kormány által kötelezően előírt házi karanténjukat töltötték, hogy amennyiben Covid-19-cel fertőzöttek, azt ne terjesszék Magyarországon. A karantén ideje - minden esetből való ismereteink szerint - 10 nap. A bűncselekmények gyanúja abból fakad, hogy a család kilakoltatása érdekében a végrehajtást kérő és/vagy a végrehajtó a karantén idejét - a háziorvos és/vagy az ÁNTSZ tisztifőorvosának megvesztegetésével - törvénytelenül lerövidítették, és ennek igazolására mindenféle módszerrel és fenyegetéssel, valamint erőszakkal fenyegetéssel megpróbálták rávenni a családot a koronavírusra tesztelés végrehajtására, majd miután a tesztelést a család elutasította, a kötelező karantén idejét akkor is lerövidítették, és a karantén megszüntetésének hivatalos kimondását követően, perceken belül a család kilakoltatását elkezdték és végrehajtották.

Miközben magyarországi hírességek is tömegesen számolnak be arról, hogy kérésük ellenére sem végeztek rajtuk tesztelést, még ők sem tudták elintézni, míg más hírességek arról számolnak be, hogy nagyon sokára, sok nap eltelte és rengeteg kálvária után sikerült a tesztet végrehajtatniuk, Darab Ferenc és felesége annak ellenére, hogy nem kértek tesztelést, a karantén ideje alatt a háziorvosuk, dr. Kondorák Mónika a tesztelést mégis megrendelte, mégpedig 2020. október 29-én. Miközben a rendszer agyonterhelt, és azokat sem tesztelik, akik híresek, és a sajtót a hiányosságokkal telekürtölik.

Természetesen azonnal felmerült, hogy a teszt célja az, hogy a kötelező karantén lejárta előtt - a végrehajtási vevő, Orosz Norbert és/vagy a végrehajtó, Kovács István által feltételezhetően megvesztegetett "orvos"/"orvosok" - ürügyet találjanak a család kilakoltatására, továbbra is a hatályos törvényekkel szemben. A végrehajtási vevő és a végrehajtó tudják, hogy amennyiben a téli kilakoltatási moratórium (egyébként napokon belül) elkezdődik, vagy a kormány a járványhelyzetre hivatkozva a kilakoltatásokat betiltja, akkor a 62 és 69 éves dolgozó családot tavaszig semmiképpen nem tudják utcára dobni. Ezért feltehető, hogy az elkövetők a szervezett bűnözés eszközeihez nyúltak.

A háziorvos, dr. Kondorák Mónika, aki kérés nélkül tolakodott a családhoz tesztelés céljából, későbbi beszélgetésben főnökére, dr. Matyi Mariannára hivatkozott, aki a Miskolci Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának vezetője, megyei tisztifőorvos; miszerint ő utasította a tesztelés megrendelésére, és ő a főnökének nem mond ellent.

Az utasítás kapcsán a család azt közölte, hogy pontosabb adatokat a családhoz kiérkezett mentős lapjáról tudnak, aki a tesztelést - kérésük és akaratuk ellenére - el akarta végezni.

A tesztelés megrendelését követő napon, 2020. október 30-án Darab Ferenc felesége a háziorvostól, dr. Kondorák Mónikától beutalót kért gyomortükrözésre. A háziorvos ekkor semmilyen említést nem tett a tesztelésről.

Mivel Darab Ferenc feleségének 10 napos karanténja október 29-én lejárt, 30-án külföldre távozott. A férj, Darab Ferenc karanténja viszont november 06-án éjfélkor szűnt (volna) meg, akkor járt le a 10 nap.

2020. november 01-én, vasárnap, Mindenszentek ünnepén a mentős megjelent a családnál tesztelés céljából. Megkérdezték a mentőstől, ki rendelte a tesztelést, mert ők nem kérték, és tünetekről sem számoltak be. A mentős elmondta, hogy a háziorvos, dr. Kondorák Mónika neve szerepel a lapon, azzal, hogy dr. Matyi Marianna rendelte el, okként pedig az "egyéb okból" kifejezés szerepelt.

Vizsgálandó, hogy dr. Matyi Marianna mit ért "egyéb ok" alatt? Megvesztegetést, kilakoltatásban segédkezést vagy mit?

Mivel a férj nem járult hozzá a teszteléshez (a felesége már külföldön tartózkodott), ezért a mentősök távoztak, majd kb. 10 perc múlva visszatértek azzal, hogy de mindenképpen kötelező a tesztet elvégezni!

Hangsúlyozzuk, hogy Magyarországon soha, egy pillanatig sem volt, és jelen pillanatig sem kötelező a tesztelés. Sőt, aki kifejezetten követeli, annak számára is vagy lehetetlen, vagy pedig jobbára minimum egy hetes várakozás előzi meg a teszt levételét, és azt követően is gyakori, hogy soha az életben nem képesek az érintettek információt beszerezni a teszt eredményéről. Itt viszont a magyar "egészségügy" példátlanul szorgalmasnak mutatkozott, amilyenről nem hallottunk még egyszer sem a koronavírus történelme során.

Mivel a teszteléshez az otthon tartózkodó, karanténját töltő férj továbbra sem járult hozzá, ezért a szervezett ügyben - amelyben a mentősök valószínűleg nem megvesztegetési pénzt, hanem erélyes "orvosi" utasítást kaptak, hogy ne tágítsanak a helyszínről - a roppant szorgalmas mentősök rendőrt hívtak, ami miatt ellenük szabálysértési eljárás indítható, mivel a rendőrséget indokolatlanul hívták ki.

A kiszálló rendőrjárőr hölgy és társa közölték, hogy ha Darab Ferenc nem hajlandó magát leteszteltetni, akkor bilincsben fogják elhurcolni, és a rendőrségen erőszakkal fogják levenni a tesztet.

Feltételezhetően valamilyen könnyen körvonalazható lefizetési bűncselekmények miatt az ország legfontosabban tesztelendő családja koronavírusra tesztelése érdekében a rendőrjárőr - akit talán nem kellett lefizetni, hanem csupán a megszokott módon automatikusan a hivatal oldalára állt, anélkül, hogy a hatályos törvényekre egy pillantást vetett volna - saját mobilján felhívta dr. Matyi Mariannát, az ÁNTSZ kilakoltatás-szervező tisztifőorvosát, és elpanaszolta, hogy a család nem hajlandó magát a tesztnek alávetni.

A rendőr még azzal is példálózott, hogy lám-lám, dr. Matyi Marianna ÁNTSZ-vezető a temetőben, az anyja sírjánál vette fel a telefont, és fejből tudta az ügyet.

A rendőr arról is beszámolt, hogy van egy jó és egy rossz híre. A jó az, hogy joga van megtagadni a tesztelést. A rossz pedig az, hogy 3 millió forintra fogják megbüntetni a karanténját kifogástalanul tartó férfit.

Másnap, 2020. november 04-én, szerdán reggel a férj, Darab Ferenc elérte telefonon dr. Matyi Mariannát, a bolygó legszorgalmasabb ÁNTSZ-vezetőjét, aki először azt állította, hogy a tesztelést pozitív góc feltevése miatt rendelték el, amiről a család azt nyilatkozta, hogy ez azért lehetetlen, mert a feleséget, Darab Ferencnét három héttel korábban tesztelték, negatív eredménnyel. Dr. Matyi Marianna végül nem tudott választ adni, miért rendelte el a feleség tesztelését is. A tesztelést okafogyottnak nevezte, ezzel elhárítva a továbbiakat.

Ugyanezen a napon, reggel a HKR (Házi Karantén Rendszer) keretében ellenőrizték Darab Ferencet, hogy a karantén ideje alatt otthon tartózkodik-e. Amennyiben nem így tett volna, úgy az Orbán-kormány által hozott törvények értelmében cselekménye büntetendő.

A család elmondása szerint szintén aznap, délután, 15 óra 8 perckor két járőr érkezett a karantén betartásának ellenőrzése céljából, holott ez roppant ritka, a legtöbben sosem találkoznak rendőrrel, ám csodálatosképpen, ugyanakkor a végrehajtó Kovács István és az álügyvéd vevő, Orosz Norbert is megjelent. A rendőr elkérte Darab Ferenc személyi igazolványát és lefényképezte. A család szerint erre azért volt szükség, mert ennek felhasználásával tudták a családot kivetetni a Házi Karantén Rendszerből.

Miután a férjet nem sikerült megbüntetni a karantén megszegése miatt, minthogy a törvényeket betartotta, másfél órával később, 16:38 órakor a férjnek, Darab Ferencnek sms érkezett, hogy a mai napon a karantén elrendelése megszűnik.

A későbbi hivatalos értesítés ugyanakkor Darab Ferenc feleségét is kivette a karanténból, holott a feleség nem is tartózkodott Magyarországon, és a karanténja 29-én már lejárt. Vélekedések szerint az ÁNTSZ tisztifőorvosa azért vette ki a feleséget is a karanténból, hogy ha időközben visszatérne Angliából, akkor nehogy emiatt el kelljen halasztani a dolgozó asszony utcára dobását. Fontos volt, hogy se az asszony, se a férj ne legyen az elektronikus karanténrendszerben rögzítve, mert akkor nem lehet őket kilakoltatni.

Miután a férj sms-t kapott, hogy karanténja csodálatos módon, 2 és fél nappal annak megszűnése előtt megszüntetésre került, 3 perccel később, 16:41 órakor ismét megjelent az árverési vevő, Orosz Norbert, aki magát mindenfelé ügyvédnek nevezi, de az ügyvédi kamara rendszerében a nevének nincs nyoma. Ellenben beszámolók szerint Orosz Norbert erőszakos, gyakorló bűnöző. Orosz Norbert mellett - rendőrökkel egyetemben - megjelent Kovács István végrehajtó is (Kovács István Végrehajtói Irodája, 3700 Kazincbarcika, Ságvári tér 2. fszt. 1. Adószám: 25546688-1-05 Cégjegyzékszám: 05 18 000013.), és végrehajtották az elvileg tehát karanténra kötelezett, 62 és 69 éves dolgozó család kilakoltatását.

A 10 napos kötelező karantén viszont nem a kilakoltatás elkövetésének napján, 04-én délután, hanem 2,5 nappal később, 06-án éjfélkor járt volna le. Ezért alapos a gyanúja annak, hogy a család kilakoltatása érdekében a 10 napos kötelező karantén idejét törvénytelenül és a magyar lakosság tömegeinek egészségét és életét veszélyeztetve ismeretlen elkövetők lerövidítették, hogy ezáltal köztörvényes módon anyagi haszonra tegyenek szert.

A lakásban található értékekről leltárt a végrehajtó Kovács István nem volt hajlandó felvenni, annak ellenére sem, hogy a végrehajtást kérő Orosz Norbert álügyvéd előzőleg már betört és rengeteg értéket elvitt. A 62 és 69 éves dolgozó család utcára dobását olyan sürgősen intézte el a magyar ÁNTSZ tisztiorvosa, dr. Matyi Marianna, hogy a családnak még a mosogatásra váró edényei is a mosogatóban maradtak. A család nem készülhetett kilakoltatásra, mivel a feleség külföldi túlélő munkáját végezte, a férj pedig a kötelező karanténját töltötte, amelynek pár perces megszegését is brutális megtorlásokkal bünteti az Orbán-kormány.

A fentiek kapcsán sok egyéb mellett érdemes azt is elmondani, hogy a végrehajtást kérő, az önmagát valószínűleg hamisan ügyvédnek nevező Orosz Norbert 2020 nyarán köztörvényes módon betört az általa most megszerzett birtokba, ami miatt rendőri intézkedés is történt. Miután Orosz Norbert álügyvéd azt mondta, úgyis be fog hatolni ismét, a kiszálló rendőr azt közölte vele, hogy de csak este 6 óra után tegye, mert akkor ők már nincsenek ott.

A betörés vagy birtokháborítás elkövetésekor Darab Ferenc a 112-es segélyhívó vonalon szólt a rendőrségnek, ahol azt közölték, jön a járőr, de a járőr megérkezésére sem 11-én, sem 12-én nem került sor. Ezalatt az elkövetők rengeteg értéket elvittek.

Az álügyvéd megbízásából tevékenykedő Kovács István végrehajtó a család által beterjesztett végrehajtási kifogásokra - ismereteink szerint - nem válaszolt. Ez szintén vizsgálandó, mert ha Kovács István nem tudja igazolni a hivatalos válaszait, akkor emiatt önmagában is törvénytelen lehet a kilakoltatás végrehajtása.

A végrehajtók gyakran követnek el bűncselekményeket, mert kilakoltatási magánvállalkozókként, akik a kilakoltatásokból évente tízmilliókat és százmilliókat keresnek, anyagilag érdekeltek a családok bármilyen szervezésekkel történő utcára dobásában. Túl ezeken létezik a végrehajtók külön lefizetési rendszere, amikor a végrehajtást kérő megvesztegeti a végrehajtót, hogy az további köztörvényes bűncselekményekkel gyorsítsa fel a végrehajtásokat. Nevezett Kovács István végrehajtó az ország 20 leghírhedtebb végrehajtója között szerepel, azaz mindenképpen az első 20 között van azok fekete listájában, akik ellen a legtöbb lakossági panasz érkezik hozzánk.

A fenti eset azért is rendkívüli súlyú, mert a statisztikák szerint Európa összes országa közül - a bolgárok után - a magyarok halnak meg a leghamarabb. Abszolút rekorder Magyarország a rákhalálozások tekintetében és a gyógyítható betegségekben való elhalálozásban is, amiképpen a legkorruptabb ország sötét címét is Magyarország viseli, miután a roncsderbi Bulgáriát ismét sikerült megelőznie. Ráadásul e feljelentés írása pillanatában Magyarország a Covid-19 terén az 5 legsúlyosabban érintett ország közt van egész Európában. Itt az egyik legdurvábbak a halálozási mutatók, a 60 év feletti dolgozó család szociopátiás gyűlölet-kilakoltatására pedig ilyen körülmények között került sor.

A feljelentés a rendelkezésre álló dokumentumok és beszámolók alapján készült.

A feljelentés elküldésre kerül számos rendőrségi címre, valamint a magyar Nemzeti Erőforrás Minisztérium számára, a Magyar Orvosi Kamara részére, Az ÁNTSZ számára és Müller Cecília tiszti főorvosnak is címezve. Túl ezen további bel- és külföldi címzetteknek.

Mindezeken kívül - egyes nevek és adatok kitakarásával - a médiában is megjelenik, továbbá terveinkben van a családdal készítendő, élő adásos interjú és beszélgetés a történtekről és tapasztalatokról.

A feljelentésben áldozatként szereplő család kapcsán a Tisztelt Hatóságoknak az e-mail címet és a telefonszámot tudjuk megadni. Minden további adatot Egyesületünktől is kérhetnek a +36/30/919-6386-os telefonszámon.

Darab Ferenc és felesége: telefonszám: +44/7393-862870. E-mail: darab.ferenc@gmail.com

Üdvözlettel Molnár F. Árpád,
a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke,
a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője,
a HírAréna Online főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386.

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda