2020. 05. 28., Csütörtök
Emil,Csanád névnapja

A szívroham pisztolyt 1975-ben mutatta be a CIA. Ön szerint a bűnözők ellen használják az ilyesmiket?

A szívroham pisztolyt 1975-ben mutatta be a CIA. Ön szerint a bűnözők ellen használják az ilyesmiket?
2015-07-15
Frank Church szenátor és John Tower, 1975-ben mutatta be a CIA legújabb fegyverét, a "Szívroham pisztolyt" a kongresszus előtt, ami egyúttal azt is jelenti, hogy akár hosszú évekkel vagy évtizedekkel előbb is használta a titkosszolgálat. 
 
A fegyverből kilőtt méreg azonnal felszívódik és egy apró piros pontot leszámítva semmilyen külsérelmi nyomot nem hagy.

Domján Tibor, Budapest
 
A lövedék képes behatolni a ruházat alá és nem hagy semmilyen nyomot, csupán egy kis piros pontot a bőrön. A célpont csupán annyit érez (ha érez egyáltalán valamit), mintha megcsípte volna egy szúnyog, a méreg pedig bejutva a véráramba, azonnali szívinfarktust okoz. A méreg ezután olyan gyorsan felszívódik, hogy a boncolás eredménye egyértelműen természetes okok miatt bekövetkező szívrohamot mutat csupán.
 

 
 
Jól gondolja a kedves olvasó, egy 40 éve publikus fegyverről van szó, és a média azóta sem azzal volt tele, hogy korrupt politikusok, bankárok, ügyészek, terroristák vagy egyéb bűnözők kapkodtak volna ész nélkül szívrohamot, hanem rendszeresen inkább olyan személyek, politikai és/vagy egyéb üldözésekben harcedzett idegrendszerű, egészséges fizikumú, erejük teljében lévő emberek, akik komoly leleplelezésekre, tényfeltárásokra készületek, vagy üzleti érdekből, hobbiból, netán igazságérzetből, különböző úton módon rendszeresen borsot törtek, mindenféle befolyásos (politikus-ügyész-bankárbűnözői) körök orra alá. 
 
 
Csak a hasonlat kedvéért, bátran gondoljunk Welsz Tamásra, vagy éppen Komáromi Andrásra, az EMIR szoftver forráskódtulajdonosára. 
 
Abba pedig most bele sem fogok kezdeni, hogy egy ilyen fegyver nyilvános "leleplezésével" egy időben, milyen szintű technológiákat használnak már javában a titkosszolgálatok és azok a technológiák, most, jó negyven évvel később, vajon mi mindenre képesek? Nem valószínű, hogy hagynának pici piros pontokat...
 
Egy azonban biztos. Nem az emberiséget szolgálják!

Csillag Ösvény Jósda