2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

A szivárványos zászló világbotránya - Államalapításunk ünnepe (augusztus 20.) a melegek kiváltsága lett?

A szivárványos zászló világbotránya - Államalapításunk ünnepe (augusztus 20.) a melegek kiváltsága lett?
2020-08-29

Karácsony Gergely és a balliberálisok az önmagát pénzért és hatalomért liberálisnak hazudó amerikai nagytőkés világlobbi áramvonalát követve, 1000 esztendős államalapításunk szent ünnepére kitették a szivárványos lobogót, ami Magyarországon kifejezetten a melegek és transzneműek stb. jelképe. Novák Előd, a Mi Hazánk nevű (az álliberálisokhoz hasonlóan szintén, csak jobbról szélsőséges) párt alelnöke, előtte, másutt pedig fradi szurkolók levették a szivárványos zászlót, összesen két közpénzen eltartott állami intézmény épületéről. Emiatt az USA nyilvános gyűlölettiltakozást nyújtott be, és beavatkozva Magyarország belügyeibe, megtaposva a magyar államalapítás szent ünnepét állami gyűlöletmegtorlást követelt az általa félig vagy zömében gyarmatnak tekintett Magyarország kormányától. Az USA gyűlölködésének...

Az USA gyűlölködésének és csahos kutya bosszúszomjának hírére az USÁ-nak részben, egyes esetekben mintegy teljesen alárendelt kapitalista-imperialista országok közül több tucat ugyancsak benyújtotta - az USÁ-t másoló - tiltakozását, közös gyűlöletnyilatkozatot benyújtva, és követelték - a hatályos törvényektől teljes egészében függetlenül - a gyarmatnak és az amerikai nagytőkések és Szilícium-völgy (Facebook és YouTube) csicskájának tekintett Magyarország kormányának gyűlöletakcióit a zászlókat leszedők ellen, ezzel lényegében pártfogásukat kifejezve és követelve a magyarság szent ünnepének meggyalázását és megtaposását, a magyar kultúra, hagyományok és szokásjogok lényegileg teljes megsemmisítését stb., amivel pedig rengeteg valódi liberális és melegpártfogó tiltakozását, megbotránkozását és mély megvetését váltották ki.

Elemzi és kitárgyalja:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben egy csatornára:

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda