2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

A szex és erőszak lelki variációiról (Film Ferencz Dániel filozófussal, fétis-kutatóval)

A szex és erőszak lelki variációiról (Film Ferencz Dániel filozófussal, fétis-kutatóval)
2018-06-15

14 perces filmünket felnőtt nézőinknek ajánljuk. A Ferencz Dániel által szervezett szexuális bulikba mi is betekintést nyertünk. A szexuális bulikon meztelenkedés, exhibicionizmus, lábfétis, kikötözés, ostor és korbács, színpad, sötétített szoba és kanapék, ahol mindenki szabadon tesz és bárki előtt, amit akar. A szabály mindig a partnerek közti közös megegyezés.

A szex és erőszak lelki variációiról
(Film Ferencz Dániel filozófussal, BDSM eseményszervezővel)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Nyilatkozik:
Ferencz Dániel (filozófus, fétis-kutató, Magyarország egyik legfőbb BDSM eseményszervezője)

Interjú és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Operatőrök:
Szendáj Andrea (az USA által betiltott bölcsész egyetemista, egy több ezer jogásszal dolgozó nemzetközi jogvédő szervezet jogvédelmi tanácsadója, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa)
Nagy Sándor "Naleksz" (az USA által betiltott magyar, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online újságírója és háttérmunkatársa, Echelon-Leleplező)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Nagy Sándor "Naleksz"

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja és Zenéje:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Éliás mester (a magyarországi szubkultúrában egy közismert dóm)
Peter Strickland (a "The Duke of Burgundy" című 2014-es magyar-angol filmdráma forgatókönyvírója és rendezője; a film egy úrnő (Cynthia: Sidse Babett Knudsen) és szolgálólány (Evelyn: Chiara D'Anna) domináns-szubmisszív szexuális kapcsolatáról szól)

Rendezte: Molnár F. Árpád "ÉLI" (Donald Trump óta az USA részéről a legbetiltottabb magyarországi közéleti személy, politikai üldözött újságíró és dokumentumfilmes, az Alsóörsi Hírhatár korábbi főszerkesztője, a HírAréna Online jelenlegi főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a Fidesz-kormány bírálása miatt számos alkalommal elhurcolt, otthonvédelmi tudósítások és riportok miatt számtalanszor őrizetbe vett, és bíróságon többször elítélt, az ország egyik leghíresebb (és ingyenes) emberjogvédője, minden magyarok Első HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

 

A kapcsolódó irodalomból:
BDSM stúdióban jártunk (Filmünkben titok, tudomány, filozófia Ferencz Dániel BDSM-kutatóval)

Csillag Ösvény Jósda