2021. 01. 20., Szerda
Fábián,Sebestyén névnapja

A szerb kormánymaffia kétezerszer kevesebbet ad a vajdasági magyaroknak, mint a koszovói szerbeknek

A szerb kormánymaffia kétezerszer kevesebbet ad a vajdasági magyaroknak, mint a koszovói szerbeknek
2017-01-06
A tömeggyilkos, muszlim embercsempész és fasiszta szerbiai hatalom több pénzt ad a határain túl élő 60 ezer koszovói szerbnek naponta, mint a határain belül fekvő 250 ezer vajdasági magyarnak évente! - A tényre elsőként a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége hívta fel a figyelmet.
 
Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Érdekes figyelni, ahogyan a szerbek által a saját testvérnépeik kiirtására is indított háború óta Szerbia képtelen, helyesebben nem is akar kimászni abból az imperialista, feudalista és fasiszta pöcegödörből, ami miatt a háború vége óta is a szlávok egy moslék páriája, szennye és pöcegödre. Az Európai Unióba törekvő bűnöző és gengszter szerb kormány tömeggyilkos titkosszolgálatai máig hírhedtek, amiképpen az egyre gazdagabb földesurak és az egyre hatalmasabb kiterjedésű nyomortelepek, amik felszámolásától szintén irtózik az orbán viktorhoz hasonlóan köztörvényes szerb maffiaállam.

Van azért, ami jól működik: ilyen pl. a szerb és a magyar maffiaszervek által biztosított nemzetközi (főleg iszlamistákat tömeges mérgezésként hurcoló) embercsempészet, amihez - a szerb állami söpredék mellett - szinte korlátlan fedezéket és védelmet nyújt orbán viktor - a világ valószínűleg leghírhedtebb cigánybűnözője - és örök belügyminisztere, Pintér Sándor, a '90-es évek magyarországi és budapesti bombarobbantásainak és terrorcselekményeinek legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója, világhírhedt olajmaffiózó keresztapa és tömeggyilkos, aki egyúttal a tállai andrás által vezetett NAV (magyar adóhatóság) abszolút totálisan védett adócsaló adóbűnöző adómaffiózó gengszter keresztapája.

A szerb hatóságok vezetői a magyarországi rendőrmaffia-lebuktatásokból ismert módszerekkel kerülnek lefizetésre, így a magyar és szerb állam, valamint féreg parazita genny titkosszolgálataik által védett embercsempész bűnbandáik bűnözői által, amik csontig kifosztott sivatagi migráns tömegeket, közveszélyes iszlamistákat, iszlamista terroristákat és gyilkosokat csempésznek Szerbiából Magyarországra, illetve Magyarországon keresztül tovább Nyugat-Európába.

A szerb-magyar embercsempész állami bűnözői maffializmusról rengetegen tudnak, de mivel Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök és titkosszolgálati vezetői, valamint alkalmazottai hasonlóan ocsmány féreg bűnözők, mint orbán viktor - tehát a világ feltehetően legfőbb cigánybűnözője -, valamint adócsaló keresztapja, tállai andrás adóhatósági elnök, ezért Aleksandar Vučić és undorító féreg titkosszolgálati bűnözői saját bűzükben, ürülékükben és mocskukban fetrengenek jóízűeket, henteregnek a ganéjukban, hiszen attól büdös disznó a büdös disznó, hogy olyan, mint a világ leghírhedtebb cigánybűnözője, vagy a szlávok talán legfasisztább, legkorruptabb és változtatni most már évtizedek óta nem is akaró legbűnözőbb népe, a szerb.
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda