2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

A sok szex miatt hiányzik neki a prostitúció

A sok szex miatt hiányzik neki a prostitúció
2015-07-03
A pénzért kezdte, de szívesen csinálta, amióta pedig abbahagyta, nem találja a helyét. Hiányzik neki a szex. - Egy prostituálttal való beszélgetésemből, aki pornófilmekben is szerepelt.

Cikk: Molnár F. Árpád
(A címfotó csak illusztriáció)
 
A megbeszélt helyszínen ismerősömmel beszélgettem, amikor négyen megérkeztek; közülük két lány prostituált volt. Eredetileg a most jött négy fős csapatból egy személy akart velem beszélni, ő kért találkozót. A másik három a baráti társaságába tartozott.

Miközben ültem, az egyik, eddig számomra ismeretlen prostituált lány, talán 21 éves, rögtön odasétált hozzám és máris kihívóan méricskélni kezdett, közben enyhén szétnyitva az ajkait. A barátja vagy egyúttal a futtatója is - egy surró, tapasztalatlan és erőtlen külsejű fiúcska - hamar féltékeny lett és messziről intett neki, jöjjön vissza hozzá. A lány - akiről utóbb mondták, tudta, ki vagyok - engedelmesen visszasétált.

Négyen távoztunk a helyszínről, de csak egyikükről tudtam, hogy prostituált. Különböző helyeket mutattak, főleg az egyikük tartott szóval, sokat beszélgettünk.

Egy másik, egy új szerzemény, nevezzük Stellának, ránézésre lehetett talán 22-24 éves, feltűnt, hogy nagyon szexéhes. Nem volt feltűnő ruházatban és nem kínálgatta magát, hanem a mozgásából tűnt fel, hogy nagyon dolgoznak benne a hormonok. Egyéb tekintetben próbálta felhívni magára a figyelmet, időnként próbált velem szóba elegyedni, miközben talán egyszer sem merte felvenni velem a szemkontaktust. Nem nagyon tudtam hozzá szólni, nem igazán éreztem rá közös beszédtémára, és egyébként is erősen szóval tartott az egyikük.

Feltűnt, hogy Stella nem csak úgy figyel, hogy kerüli a tekintetem, úgy beszél másokhoz, hogy közben hozzám akar szólni, hanem ott bujkál a gondolataiban, hogy jó lenne, ha ketten maradnánk. Ezért mihelyst az egyik helyen elidőztünk egy kicsit, úgy intéztem, hogy kizárólag ketten beszélhessünk.

Stella elmondta, hogy ő is prostituált, de jelenleg nem aktív, mert megpróbálja abbahagyni. Helyesebben megpróbálta, de nem nagyon megy, ugyanis hiányzik neki. A pénzért kezdte el - mondta -, de szívesen csinálta a pornózást és a prostitúciót is. (Pornófilmet is forgattak vele.) Sosem kényszerből tette - szinte mindenki teljesen saját elhatározásból űzi az ipart -, hanem mert szerette a szexet. És ezt hiányolja most az életéből. Képes rá és szívesen csinálja naponta sok pasival, de erre most nincs lehetősége, mert abbahagyta a munkát. Vágyik a pörgésre, vágyik a pezsgésre. Sem a mozgás, sem a sport nem tudja kikapcsolni.

Kérdeztem, akar-e név nélkül interjút adni, de azt felelte, nem, viszont írjak róla, ha akarok, csak ne lehessen rájönni, hogy róla van szó.

Az eddigi gyakorlat mindig az volt, hogy aktív és korábbi prostituáltakról vagy hasonló tevékenységet végző személyekről akkor sem hozunk nyilvánosságra sem arcot, sem hangot, sem személynevet stb., ha arra kifejezetten engedélyt adnak, ugyanis nem akarunk nem kívánt hatást gyakorolni a későbbi életükre. Ezért amikor az engedélyükkel filmfelvételek készülnek, azok sem kerülnek nyilvánosságra soha. A tapasztalat ráadásul azt mutatja, hogy vannak olyan helyzetek, amikor olyan környezeti és egyéb konstelláció adott, hogy automatikusan mindenféle nyilvánosságba beleegyeznek, holott más helyzetben ezt nem tennék meg. Ezért - ellentétben azzal a szélsőséges megbízhatatlansággal, felelőtlenséggel és alávalósággal, ami az újságírókra jellemző - soha nem élek vissza semmilyen helyzettel.

Stella azt mondta, a szexet jobban szerette, mint a pornót, mert pornófilm forgatásakor olyanokat is csinálnia kell, amik kényelmetlenek, fájnak, és érte már így baleset is. Szívesen emlékezett vissza arra, amikor és ahogyan egy 60 év körüli, ronda férfi, akitől félt is, beszervezte a pornózásba. Nevetve mesélte a beszervezés poénjait is. A prostitúció során azonban jellemzően nem félt és élvezte, hogy naponta annyi kuncsafttal teheti.

Kedvtelésből lányokkal időnként csókolózni szokott, nyilvános helyen is végigtapogatják egymást, de úgy, hogy kizárólag lánnyal, még nem feküdt le soha, csakis úgy, ha férfi is volt a társaságban.

A szexről Stella mozgással, sporttal, utazgatással próbálja elterelni a figyelmét, de nem megy. Legalább egy állandó barátja van, aki fülig szerelmes belé, de - nem ezt a kifejezést használta - "szexfüggőségét" nem tudja kielégíteni. Hiányzik neki a régi élete, a pörgés és a naponta jó néhány férfi.

Az este végül azzal zárult, amivel elkezdődött és ami a célzott találkozóknak eredetileg egyeztetett célja volt: a politikai üldözések, a koncepciós perek, a rendőrségi és ügyészségi, valamint a bíróbűnözés helyzete Magyarországon.


 

Csillag Ösvény Jósda