2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A Saul fia botrányai - Áldás vagy átok? (Műsorunk)

A Saul fia botrányai - Áldás vagy átok? (Műsorunk)
2016-01-21
Érdekes műsorunkat láthatják és hallhatják a Holokausztot feldolgozó, a magyar népet megbélyegző botránnyá dagasztott film, a Saul fia kapcsán.

Sok értékes párhuzammal, összehasonlítással és tanulsággal Molnár F. Árpád és Domján Tibor, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online vezetői.
 
A Saul fia botrányai - Áldás vagy átok?
(Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor)


 
 
Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor

Executive producer:
Emma Paradigma

3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder

Zeneszerző (Music by):
Cover Name Band együttes: ELF

(A HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálták)
 
 
Megjegyzés:
A filmben is említett "Havas a pályán" adásában - az ATV általánosan véres szájú "liberális" hozzáállásához képest viszont - az ATV-mocsárhoz méltatlanul értelmes és egészséges (zsidó származású) Borgula András, valamint a közélet egyik legszélsőségesebb iszlamizátora, Papp Réka Kinga is mertek arról beszélni, hogy helytelen, hogy nem készülnek magyar történelmi filmek is. Az ATV-n addig nagyjából kizárólag azt lehetett hallani, hogy aki a magyar történelmi filmek szükségességét felveti, az antiszemita, fasiszta és náci. Havas Henrik műsora azonban ismét kilógott a liberálnáci, defektes és széles lakossági közutálatnak és közmegvetésnek örvendő véleményterrorból, ami miatt talán ismét rá fognak szólni Havas Henrikre, hogy legyen szíves gerinctelenebb és a hazájával sokkal ellenségesebb formát ölteni, mert az ATV-ben - mint a jobboldali pártmédiumokban - nincs helye az objektivitásnak és a józan észnek, hanem pártok és multinacionális diktátumok szerint kell műsort vezetni. Úgy, ami miatt, 2006-tól kezdve a balliberális tábor történelmi mélységekbe vágtatta önmagát, és abból azóta sem volt képes kiemelkedni; mostanában nem is fog: lásd a bankmentő csomagok, a multik megsegítése pogromokat, az összeférhetetlen migrációt Európa minden népére és nemzetére őrült halálvágtákat.
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda