2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

A romlottság gondolta ki a bankokat, és a bankári tevékenység bűnben született

A romlottság gondolta ki a bankokat, és a bankári tevékenység bűnben született
2016-04-24
Josiah Charles Stamp, 1880 június 21-én született Angliában, és bár az 1920-as években Anglia második leggazdagabb emberének számított, illetve néhány évig, többek között természetesen, még a Bank of England (Anglia központi bankja) elnöke is volt, a Wikipédia is nagyon szűkszavú vele kapcsolatban. 

Talán éppen azért, mert neki tulajdonítanak egy idézetet, melyet a Texasi Egyetemen tartott előadásán mondott a hallgatóság előtt, és amelyet a bankárkaszt mai képviselői, kiegészülve a szolgák népes hadával, nem feltétlenül tartanak szalonképesnek. 
 

Domján Tibor, Budapest
 
 
 
Ajánlom tehát szeretettel, a Wellmann féle bankárcsicskák figyelmébe örök intésül, hogy bármennyire is ostobának hiszik és lenézik ezt a népet, akármilyen terrorban és elnyomásban részesítik, mégsem ők fognak vérben tocsogva elkárhozni, hiszen lelkükben ismerik az Isten ígéjét, és Tudják:
A szolga pedig nem marad mindörökké a házban: a Fiú marad ott mindörökké.
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda