2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

A pedofiltörvényt LMBTQ-s, elítélt szexuális bűnözőre bízta az EU (Molnár F. Árpád)

A pedofiltörvényt LMBTQ-s, elítélt szexuális bűnözőre bízta az EU (Molnár F. Árpád)
2021-07-21

A gyermekvédelmi, de homofóbnak is titulált törvényt az Európai Unió Cyrus Engerer homoszexuális máltai politikusra, európai parlamenti képviselőre bízta, aki korábbi élettársa, Marvic Camilleri lakásába, annak távollétében behatolt, számítógépéről a férfit ábrázoló szexfotókat és szexuális filmeket ellopott, a férfi munkatársainak e-mail címét is ellopta, majd szétküldte az Interneten.

Cyrus Engerer, az EU pedofilbiztosa, miután az illegális behatolás során a pornóképeket és filmeket, valamint élettársa kollégáinak e-mail címeit ellopta, a lakásból távozása előtt abban mindent úgy rendezett el, mintha nem járt volna ott. A botrány során pedig megfenyegette volt élettársát, hogy ha nem vonja vissza a feljelentést, további kompromittáló anyagokat hoz róla nyilvánosságra.

Mi sem természetesebb, hogy az EU ezt a lebukott és bíróságon elítélt szexuális bűnözőt találta a legalkalmasabbnak arra, hogy a szexuális bűnözés lehetőségének számos formáját eleve lehetetlenné tevő törvényt megvizsgálja.

 

Élő adás:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adás egy csatornára:

 

További helyre is feltöltve:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami visszaélésekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda