2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

A nyugat iszlamizálása elsöpri az öngyilkos szivárvány liberalizmust. LMBTQ vagy Kereszténység? (Fodor Brigitta - Molnár F. Árpád)

A nyugat iszlamizálása elsöpri az öngyilkos szivárvány liberalizmust. LMBTQ vagy Kereszténység? (Fodor Brigitta - Molnár F. Árpád)
2021-09-03

Legyőzhető-e Allah és a Jézus Krisztus a multik nyugati imperialista kötelező LMBTQ identitásával? Azaz eleve bukásra ítélt vesztes próbálkozások a világ népeinek és kultúráinak legyőzésére. Másképp: a tanulásra képtelen USA és az amerikai multik és társaik következő Vietnámja és Afganisztánja. Ostoba és bukásra ítélt gyarmatosító törekvések az emberiség ellen, az emberi faj számára életidegen és programozottan távol álló multinacionális identitásőrületekkel.

Élő adás:
- Fodor Brigitta Andrea
- Molnár F. Árpád

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Szerkesztő:
Molnár F. Árpád
(a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adás egy csatornára:

 

 

További helyre is feltöltve:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami visszaélésekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda