2019. 08. 24., Szombat
Bertalan névnapja

A nép már régen felgyújtotta volna az RTL székházát - Szánalmas volt az ATV-n látni...

A nép már régen felgyújtotta volna az RTL székházát - Szánalmas volt az ATV-n látni...
2015-01-30
- Az RTL a háború kezdete óta világosan beszélt és mondta be Híradójában is elégszer: azaz ha fizetsz, Orbán, pénzt, védelmi pénzt, akkor jó híradót kapsz, ha nem fizetsz, akkor bosszút állunk - írta egyik mai Facebook-bejegyzésében a HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád, aki az RTL Klubról deklarálta: kutyából nem lesz szalonna!
 
Sz. L.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena

Molnár F. Árpád ma írta a Facebook-oldalán a következő bejegyzést:
 
"Az RTL a háború kezdete óta [Orbán Viktorral való háborújáról van szó - a szerk.] világosan beszélt és mondta be Híradójában is elégszer: azaz ha fizetsz, Orbán, pénzt, védelmi pénzt, akkor jó híradót kapsz, ha nem fizetsz, akkor bosszút állunk.

Az RTL Klub a lakossági megmozdulásokkal és a jogvédőkkel, valamint az otthonvédőkkel stb. is a legbunkóbbnak és legkövetkezetlenebbnek bizonyult az esztendők során. Amíg a néptől be tudták szedni az őket semmiben meg nem illető milliárdokat, addig időjárásjelentésekkel és tanyasi autóbalesetekkel múlatták az időt, a nép és a jogvédők ellen pedig kifejezetten provokatívak, utálkozók stb. voltak.

Aztán fordult a kocka: Orbánnak még több pénz kellett és még több média kellett, ezért rávert a szociopata, harácsoló, imperialista és szélsőségesen rosszindulatú német százmilliárdos cégre egy olyan adót, ami nem csak kijárt ennek a mocskos fasiszta cégnek, de a lakosság már régen felgyújtotta volna a székházukat és kikergette volna őket, vissza Németországba, ott folytassák a nép szerint is népbutító, harácsoló, rosszindulatú és népirtó hatású ámokfutásukat.

Az RTL Klub és a tv2 voltak azok, akik megteremtették a lakosság részéről szennymédiának nevezett jelenséget. Ennek az RTL Klub volt az első helyezettje és legfőbb zászlóvivője.

Elég szánalmas volt látni, amikor az ATV-ben arról beszélgettek mondva csinált szakértők, vajon az RTL Klub végképp áttért-e az erkölcs útjára és ez egy erkölcsi ébredés-e, meg hasonló hülyeségek. Pedig kutyából nem lesz szalonna és nem kell ehhez eltitkolt és D-Notice alá helyezett zseninek és politikai üldözött nemzeti hősnek lenni, elég megütni az átlagértelem alatti névtelen polgárok értelmi színvonalát."
 
 

Csillag Ösvény Jósda