2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A megbundázott Veszprém egyetlen választhatója a titkolt Sebők István lett!

A megbundázott Veszprém egyetlen választhatója a titkolt Sebők István lett!
2014-12-22
Dr. Czirmes György kampányfőnökkel az oldalán tartott kiváló és abszolút követhető célokat sorolt sajtótájékoztatót Sebők István, aki az első olyan magyarországi politikus volt, aki a bíróbűnözés és a lakásmaffia elleni harcot zászlajára tűzte és nekirontott az állami alvilágnak.

Nem véletlen, hogy a számos tekintetben előre megbundázott veszprémi választás eltitkolt képviselőjelöltje, Sebők István sajtótájékoztatóját kivétel nélkül minden magyarországi média bojkottálta; tehát természetesen megint a - pártoktól és minden kormánytól és pénzembertől is abszolút független - HírArénán kívül. A bojkottálók között Magyarország legkorruptabb médiái is ott vannak. Soroljuk is őket, de a politikai- és médiamaffia összefonódásairól is kitűnő tényeket olvashatnak!

Cikk:
Molnár F. Árpád
 
 
Kicsoda Sebők István? Plusz egy kis médiamaffiológia a világsajtónak!
 
Dr. Czirmes György az ország egyik legismertebb ügyvédje; főleg a devizahitelesekért folytatott nemzeti háborúban ért el kimagasló eredményeket. Dr. Czirmes György ügyvéd lett Sebők István kampányfőnöke, aki (Sebők) indult a Veszprémben, 2015 elején tartandó időközi választásokon.
 
Sebők István feddhetetlen személy, kiváló mutatókkal. Annak idején, a Magyar Néppárt országos elnökeként Magyarország első olyan politikusa volt, aki szembeszállt a bírói bűnözéssel és háborúba kezdett az állam és állami bűnbandák által védett lakásmaffia ellen. Annak ellenére, hogy a mindig is rendkívül korrupt és megbízhatatlan magyarországi média részéről rendkívüli eltitkolás vette körül, a szintén teljes eltitkolás alá vetett Multimédia Hírháttéren keresztül olyan népszerűvé vált, hogy az általunk végzett, nyílt internetes közvélemény-kutatások értelmében - a felsorolt és legnépszerűbb, valamint legismertebb politikusok egy listájában - akkoriban a harmadik hely körül végzett abban, kit szeretnének a szavazók Magyarország miniszterelnökeként látni. Később Sebők István jórészt média nélkül folytatta ingyenes munkásságát, a lakosság pedig jórészt elfelejtette.
 
Dr. Czirmes György is nagyon elismerően szólt Sebők Istvánról és szó szerint meg is könnyezte, amikor az érdemeiről beszélt. Az eredetileg tanár Sebők István programját és az eseményt pedig történelmi fontosságúnak nevezte.
 
Sebők István a sajtótájékoztatót éppen abba a Parlament melletti Grey Goose Restaurant & Bar-ba szervezte, ahol legutóbb akkor jártam, amikor két ország nyugati újságírójával találkoztam, akik az Orbán Viktor elleni, 9 nappal ezelőtti büntető feljelentésem miatt kerestek meg. A feljelentés miatt világszerte számos nyugati ország számos újságírója keresett fel. A világsajtó érdeklődött levélben, telefonon és személyesen, köztük több olyan média, akik az egész világon közismertek, miközben a teljes magyarországi sajtó 100 %-os hallgatásba és bujkálásba burkolózott, majd szinte az összes média megjelentette az enyémhez képest két nappal később született Orbán elleni feljelentést, amit Árok Kornél írt, és ami az én professzionális feljelentésemmel ellentétben kurta, rövid, összecsapott, minden jogi követelményt nélkülöz, és nem több egy jogi értelemben befogadhatatlan pamfletnél. A rendkívül korrupt és megbízhatatlan magyarországi médiahálózat számos lapja úgy teregette ráadásul Árok Kornél feljelentését, mintha ő lett volna az a személy, aki elsőként és kizárólag tett büntető feljelentést Orbán Viktor ellen! A megbízhatósági leminősítések miatt örökre fontos az a hírhamisító médialista, amely még ekkor is hamisított és hazudott, hogy a világsajtó figyelme rám irányult és több vezető nyugati lap külföldi újságírója azt kérdezte tőlem, miért ez a hatalmas hallgatás, amikor a feljelentésem híre lakossági körökben is elképesztően népszerű és elterjedt?
 
Akkor tehát a legfőbb hírhamisítók listájából, akik azt a látszatot keltették, mintha Árok Kornél, az értékelhető múlt nélküli szürke, erőszakkal tolt politikus feljelentése lett volna az első és egyetlen Orbán elleni feljelentés: Origo, Magyar Nemzet, Hír24, HVG, 444, Blikk, Népszava, STOP.hu stb.
 
A Sebők István elleni média bojkottért is a lapok vezetői és bűnöző, korrupt tulajdonosai és támogatói a felelősök. Amit a magyarok Sebők István ellen is csinálnak, az az, amit az EBESZ és a világsajtó, a választások során és után Orbán Viktoron és a Fideszen számon kért: az egyenlő esély, az egyenlő tájékoztatás hiánya, az egyoldalú tájékoztatás és a nem saját lobbijukba tartozók nyilvánosság elől kizárása és kirekesztése.
 
És kik bojkottálták Sebők István sajtótájékoztatóját? Nézzék csak az átfedéseket, hol bújik meg ügyről ügyre a korrupció és a hírhamisítás, mely médiumok nem tekinthetők értékelvűnek, mértékadónak, függetlennek, elfogulatlannak, megbízhatónak; melyekhez nem lehet semmiképpen sem társítani egyetlen magasabb megbízhatósági besorolást sem! : Blikk, Magyar Nemzet, Echo tv, Hír tv, Magyar Hírlap, Népszabadság, Népszava, ATV, tv2 Tények, Vasárnapi Hírek, RTL Klub és több kisebb, regionális média.
 
A Sebők István elleni jelenlegi média bojkott konkrétan is visszavezethető például arra, hogy a veszprémi választások bizonyos formában már eleve meg vannak bundázva, mivel a beltenyész baloldal már választott magának képviselőjelöltet (egy múlt nélküli egyetemistát), és a jobboldal is választott saját embert. Márpedig - ahogyan a nyugati sajtó szokta mondani - Magyarországon független média nem létezik. Minden médiának tartoznia kell egy korrupciós, beltenyész hálózathoz. A média tulajdonosai futtatják azokat a politikusokat, akikről úgy vélik, az ő gazdasági és korrupciós érdekeik lakájai vagy akikről úgy vélik, ennek érdekében kézben tudják tartani. Eközben a politikai korrupciós hálózat fizeti, nagyon gyakran egészen konkrétan készpénzt ad a médiumok részére, hogy róla beszéljenek illetve interjút kérjenek tőle. A lefizetéseknél gyakran kerülnek átadásra olyan Kubatov-listák, kikről írjanak rosszat, kik ellen hamisítsanak, kiket hallgassanak el stb.
 
Ezzel a szabad és független választásoknak is befellegzett. Összességében kizárólag megbízhatatlan, eladott és megvett politikusok és mértéktelenül korrupt gazdasági bűnözők kerülhetnek a megválasztott képviselők közé. A South Park egyik epizódjának szavaival élve: lehet választani a Redvás és a Genny között. A maffia csak e kettő közül enged választást.
 
 
Tárgyalás:
 
A Nádor utcában lévő Grey Goose Restaurant & Bar emeletére színvonalas süteményes vendéglátásról gondoskodott volna a sajtótájékoztató idejére a magyarországi bűnöző média lakáj újságírói számára Sebők István, Veszprém független országgyűlési képviselőjelöltje, de a HírArénán kívül egyetlen meghívott média sem jött el. (E cikk írója jelenleg a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna főszerkesztője, tehát mindkét médiát képviselve voltam jelen a sajtótájékoztatón. A két média teljesen független, egyetlen párt vagy másféle szintén beltenyész bűnöző nem fizeti. Az állam annak örülne, ha e két média nem létezne, de ebben hiába reménykednek, ahogyan a HÍRHÁTTÉR megsemmisítésével is hiába próbálkoztak annyi éven át házkutatásokkal, betiltásokkal, erőszakos hatósági elhurcolásokkal, a politikusbűnözők elleni bizonyítékok lefoglalásával és elkobzásával stb.)
 
A sajtótájékoztatót a megbundázott Veszprém tisztán maradt és egyetlen reformere, Sebők István kezdte, aki elmondta: a rendcsinálást országos szinten kell elkezdeni és megállapította: "Magyarországon nincsen demokrácia, nincsen jogállamiság, nincsen igazságszolgáltatás!" 4 évente - mondta Sebők - 1 napon érzékelhető valamiféle demokrácia, a választási napon, "utána 4 évig nyomor, szenvedés, kínlódás!" Sebők István közölte: A kormány, a NAV, az ügyészség nem demokratikusak, hanem a korrupció melegágyai! - Sebők István végig átlagos hangerővel, de mindvégig felkiáltó módban és hanghordozással fogalmazott.
 
A megbundázott Veszprém hőse, Sebők István példákat hozott fel a magyarországi eltussolásokra, amikhez minden alkalommal a hivatalos dokumentumokat emelte a magasba. Az elégtelen működés példáiként emlegette, személyes tapasztalataiból Sólyom László köztársasági elnök intézkedéseit, Kövér László pökhendi és nyegle, még csak választ sem adós primitív hozzáállását, Navracsics Tibor - Orbán Viktor szintén legfőbb embereinek egyike - ügyeltüntetéses és ügyvizsgálatokat megtagadó ügyeit, a NAV korrupciógyanús ügyekben megtagadó hozzáállását, amikor a NAV közölte, hogy érdemi vizsgálat nélkül egyszerűen elutasítja a hozzá küldött beadványokat és feljelentéseket stb.
 
A Sebők István által feltárt ügyekből is úgy tűnik, hogy minden rendkívül súlyos probléma mellett is a rendőrség a leghajlandóbb valódi bűnügyekkel is foglalkozni, de az ügyészség és a bíróság, valamint a politikusok már túl korruptak és bűnözők, valamint bűnpártolók a rendőrséghez képest, ezért náluk minden ügy elhal, eltűnik és eltussolásra kerül.
 
Sebők István elmondta, hogy nagyon sok hétköznapi ember panaszát hallgatja meg. De akárhányszor kérdezte, hogy az "Orbán takarodj" után kit képzelnek el az ország élén, soha nem kapott választ. Sebők István levonta a következtetést: "A rendszert kell eltakarítani!"
 
Tegyük hozzá, hogy az emberek számára a politikai médiamaffia ugyanis nem hagyott választást. A hősöket eltitkolják, akik már bizonyítottak, azokat kirekesztik, és minden múlt és értékelhető társadalmi és elkötelezettségi referencia nélküli, protekciós újoncokat, továbbá soha életükben semmi értékelhetőt nem tett Árok Kornélokat, valamint hírhedt, bukott gazembereket próbálnak lenyomni a lakosság torkán. És nem értik ezek a tehetségtelen pártok, tehetségtelen politikusok és rosszindulatú nyugati, korrupt befektetői bűnözők, miért nem kell az általuk kínált egyetlen protekciós senkiházi és gazember sem. Pedig ezermilliárdokat emésztenek fel a hasznavehetetlen és megbízhatatlan idiótáik bolygó-szerte propagálására. És nem értik, miért fordul szembe a magyar lakosság a nyugattal, az USÁ-val, az EU-val, a demokráciával és miért vár megváltást Oroszországtól, Putyintól és az elnöki diktatúrától! Hát azért, mert a magyaroknak elege van ebből a belterjes, bűnöző, mindenféle értéktelen és bűnöző senkit a lakosság nyakára erőltető burzsoá, kizsákmányoló, kirekesztő, eltussoló, korrupt és bűnöző söpredékből!
 
Sebők István a Fidesz által írt Alaptörvényből idézte: "A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja." Sebők István elmondta: ezzel kivették a nép kezéből a hatalmat. Az nem néphatalom, hogy négy évente lehet ikszelni, ahol a nép annyit tud és úgy, amennyit és ahogyan a média arról tájékoztat. Amelyik média - mutatott körbe Sebők István - ezúttal is bojkottálta a sajtótájékoztatót és megint kizárólag a HírAréna tudósít, Molnár F. Árpád vezetésével!
 
Sebők István elmondta, hogy a néphatalom érdekében, a fenti cikkely miatt külön írt az Alkotmánybíróságnak, amely azt a választ adta, hogy nem léphetnek az ügyben.
 
Veszprém eltitkolt és egyetlen választható alternatívája azt is elmondta, hogy ő akárhogyan forgatta az Alkotmányt, elölről és hátulról, oda és vissza, sehol nem talált olyat, hogy a pártoknak hatalma lenne. Azaz - vonta le a következtetést -: "A pártokat ki kell az Országgyűlésből takarítani!"
 
Sebők István egyébként tunéziai, amerikai és francia, Czirmes György pedig legkiemeltebben svájci törvénykezési és alkotmányos példákat hozott fel, mik lennének kívánatosak magyarországi átvételre.
 
Sebők István azt mondta: ha Magyarországon a birkakergetőt a tanyáról az Országgyűlésbe viszik, a média rögtön szakpolitikusnak nevezi. Nem képviselőnek - mondta Sebők -, mert a népet nem képviseli, hanem a pártját és a zsebét képviseli.
 
Új rend kell! - jelentette ki Sebők István a fent sorolt hírhamisító, korrupt médiumok számára ismét rossz hangulatú megállapítást. - Helyileg válasszanak képviselőket és ne pártkatonákat válasszanak! A képviselők ne a párttól, hanem az őt választó lakosságtól függjenek!
 
Sebők István elmondta: nem tudja elérni, hogy az államfőt a nép válassza, ahogyan ez világszerte, országokban viszont a gyakorlat!
 
160 választási körzet kell, a választásokat március 15-én kell megtartani, a megválasztott képviselők pedig visszahívhatók legyenek! - mondta Sebők. - A jelenlegi képviselők már a választás után egy nappal elfelejtik, kiket kell képviselniük! Pedig mindaz, amit elmondott, pusztán szabályozás kérdése! - jelentette ki Sebők István.
 
A politikusok fizetéséről elmondta: nem talál még egy olyan munkahelyet, ahol megállapítják magukról, mennyit keressenek! A magyar parlamenti képviselők viszont ezzel kezdik! Olyan szabályozás kell, hogy még a látszatát is elkerüljék annak, hogy ők határozzák meg saját fizetésüket! - mondta.
 
Sebők István sokat beszélt a bírói bűnözésről és a bírók nem létező függetlenségéről, valamint arról, ahogyan a kormány a bírói bűnözést és a bírók mintegy korlátlan hatalmát védelmezi. Mint azt Sebők István elmondta: az állam mindig a bírói függetlenségre hivatkozik, amikor bírói bűncselekményeket fedez, pedig bírói függetlenség egyszerűen nem létezik! - Sebők István sorolta, többek között mi minden miatt nincsen bírói függetlenség és azt is pontokba szedve sorolta, milyen változtatásokra van szükség a bírók tárgyában.
 
Sebők István közölte, hogy számos ország mintájára Magyarországon is a nép válassza meg a főbírót és a főügyészt, ahogyan a köztársasági elnököt is! Sebők szerint a magyar társadalom nem érett arra, hogy a főügyészt és a főbírót megválassza, de ha bevezetésre kerülnek az általa sorolt demokratikus szabályozások, akkor éretté fog válni a magyar lakosság erre is.
 
Jelentős hiányosságnak tartja, hogy nem az Országgyűlés ellenőrzi a kormányt, hanem a kormány felügyeli az Országgyűlést!
 
Sebők István elmondta, hogy azért is lett volna fontos a média széleskörű jelenléte, mert fontos a fő irányvonal felvázolása, meghatározása, nem csak a tüntetés! De a média bojkottálta az eseményt, megint a Molnár F. Árpád által vezetett HírAréna és HÍRHÁTTÉR kivételével!
 
Három, a magyar rendszer által kifosztott embert mutatott be Sebők István részletesen, akiket magával hozott a sajtótájékoztatóra:
 
Schönfelder Józsefnéről elmondta, hogy egy hamis adásvételi szerződéssel 16,5 milliótól fosztották meg. Schönfelderné a sajtótájékoztatót követően, az utcán azt közölte, hogy amikor - az egyébként lapunk által is jól ismert Csanálosi Ákos ügyvéd védelmébe tartozó maffiaügy - ellen Gaudi-Nagy Tamáshoz fordult, Gaudi ügyvédi irodájában közölték, hogy az elkövetőként érintett K. György - egyébként hírhedt alvilági személy - Gaudi-Nagy Tamással jár teniszezni, ezért az ügyet nem tudják vállalni. Azt, hogy Gaudi a helikopteres lakásmaffiával és a pénznyerő alvilág nemzetbiztonsági csőd bűnözőjével jár teniszezni, aki az egyik legfőbb vezéregyénisége az újságírók és ingyenes emberjogvédők elleni hajtóvadászatoknak és hatósági üldözések megszervezésének is, Gaudira is maradandóan hátrányos fényt vet és ami minket illet, garantálja egyrészt a szakadékot a jogvédő újságírók és Gaudi között, továbbá feltétlenül okozza a magyar és külföldi titkosszolgálatok megkeresését az ilyesfajta magyarországi bűnözés és korrupciógyár összefonódások visszaszorítására és a maffia miatt a hatékony és kiterjedt nemzetközi ellenlépések megtételére. Gaudi állított teniszező haverja - a fentiek mellett - az alvilágban a bírókat lefizető, pénznyerő automatákkal kereskedett hírhedt alvilági bűnözőként közismert. Bűnügyeiről - a megjelent hírek hatására - még külföldről is megkerestek, többek között alvilági személyek is, akik beszámoltak róla, többek között milyen módon gazdagodott meg a banda, és milyen maffiabandát, hogyan működtetnek. Gaudi haverjának gazdagodása már a kezdetekben is szúrta az alvilág szemét, mivel sokkal látványosabb volt, mint ahogyan ez az effajta üzleti bűnöző életben lenni szokott. A Jobbik Magyarországért Mozgalom örülhet, hogy megszabadult Gauditól, különben most hamar bajba kerülhetnének, az olyan ingyenélőket pedig, mint Göbölös László titkosszolgálati AH-igazgató, ideje lenne néha olyanokra lecserélni, akik nem csak azért kapják a fizetésüket, hogy többet tudjanak lopni saját maguk és a Pintér-banda számára, hanem azért is, hogy nemzetbiztonsági feladatokat lássanak el. Nem a tényfeltáró és ingyenes újságírók és jogvédők üldözésében, hanem a maffia lebuktatásában, anyagi forrásaik és bűnöző, korrupciós kapcsolataik szétválasztásában és megfojtásában - melyek nemzetbiztonsági alapelvek(!) -, valamint többek között a szabad és független sajtó tájékoztatásában, hogy milyen bűnöző csoportokról milyen információkkal és bizonyítékokkal rendelkeznek, amikről eddig úgy gondolták, hogy azokat nekik egész életük során el kell rejteniük!
 
Kárpulek Kázmér volt a következő személy, akit bemutatott Sebők István, akiről azt közölte: a 70 millióra felbecsült ingatlanját ugyanaz a végrehajtó, kétszer árverezte el és mindkét esetben szabálytalanul.
 
Eztán Gulyás Lászlót mutatta be, akiről azt mondta: hosszú pereskedés után pernyertes lett. A bíró rosszul számolt, de amit megítélt Gulyás László részére, Gulyás azt sem kapta meg soha. Az áldozat Gulyás László ellen végrehajtás indult, amit sikerült leállítani, de mindaz, amit a nyugdíjából levontak, azt sem kapta vissza soha.
 
Sebők István közölte: azok szavazatát várja, akik utálják a pártokat és elegük van a pártok és a hatalom lakosság elleni harácsoló tevékenységéből.
 
Sebők István egy történettel zárta beszédét: azt mondták neki: egy fecske nem csinál nyarat. De ő ezt felelte: a tavaszi első fecske után jön a többi. És akkor bekövetkezik a reform. Ezért is hivatkozik ő az arab tavaszhoz hasonlóan arra az általa hangoztatott kifejezésre, ami így szól: "magyar tavasz".
 
 
A kapcsolódó irodalomból:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda