2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A médiakorrupcióról az USA nagykövetségének írt HírAréna vezetőségi levél

A médiakorrupcióról az USA nagykövetségének írt HírAréna vezetőségi levél
2014-12-23
Az elborzasztó méretű magyarországi hírhamisítási dömping hatására is került elküldésre André Goodfriend-nek és az amerikai nagykövetségnek írt levél, amelyet e cikkünkben olvashatnak. A cikket azt követően tettük teljesen nyilvánossá, hogy Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője és Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója a levelet elküldték André Goodfriend-nek és az Amerikai Nagykövetségnek. Molnár F. Árpád ezt megelőzően telefonon is felhívta az Amerikai Nagykövetséget, hogy a levélben írtakat megfogalmazza, a kérdésekkel együtt André Goodfriend és az Egyesült Államok számára. A levél - amiképpen az Orbán Viktor és Vida Ildikó elleni feljelentése is - elküldésre került kb. 50-70 magyar hatóság címére, rengeteg parlamenti képviselő, rengeteg vezető magyarországi média címére, a világ számos diplomáciai követsége, magyar és külföldi titkosszolgálatok stb. részére is.
 
A mai telefon és a levél része lehet annak a végeérhetetlen válaszcsapásnak, amit Molnár F. Árpád ígért meg annak láttán, hogy az elfogadhatatlanul korrupt és belterjes, tökéletesen megbízhatatlan és bűnöző maffiahálózatként működő magyarországi média - mintegy utolsó cseppként a pohárban - letiltotta a HírAréna főszerkesztőjének rendkívüli és egyedülállóan profi feljelentését, amelyet Orbán Viktor és Vida Ildikó ellen tett, továbbá rengeteg magyarországi média azt hazudta, mintha Árok Kornél, a jelentéktelen, tehetségtelen és egyszerű politikus napokkal később írt rövidke feljelentése lett volna az első és egyetlen, ami Orbán Viktor ellen született.
 
Sz. L.

Az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének írt mai levél:
 
Tisztelt André Goodfriend Amerikai Ügyvivő (Nagykövet) Úr és Tisztelt Amerikai Nagykövetség!
 
Molnár F. Árpád vagyok, ingyenes jogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna főszerkesztője.

2014. december 13-án írtam egy büntető feljelentést Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök és Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fideszes elnöke ellen, legalább 50 magyar hatósági címre, számos magyarországi vezető média részére és világszerte elküldve. A postázás perceiben a feljelentésem egyúttal publikálásra került a HírAréna internetes lapban. A feljelentés hatására a nyugati sajtó Nyugat-Európa számos országából megkeresett és személyes találkozókra is sor került. Ugyanakkor a magyarországi média 100%-a eltitkolta a normális esetben történelmi súlyú feljelentésemet, holott azt már az első óráktól kezdve népünneplés vette körül és egyetlen Facebook-oldalról is megesett, hogy több, mint 100 ezer internetes IP-címre jutott el. A 13-án tett feljelentésemre két nappal később a magyarországi médiahálózat egy szürke, semmiben sem kiemelkedő, átlag alatti képességekkel rendelkező politikus, Árok Kornél semmilyen, kurta, rövid, jogilag értékelhetetlen és egyetlen paragrafust sem tartalmazó feljelentését tették közzé. A hivatkozásuk is abszurdum: a magyarországi médiahálózat elmondása szerint Árok Kornél "feljelentését" Árok Kornél Facebook-oldalán találták. Az én rendkívül részletes, széles spektrumú, profi feljelentésemet pedig - amit rengeteg magyarországi média részére is elküldtünk, cikkben is megjelenítettünk (ami két napon belül a HírAréna második legolvasottabb cikke lett az örökranglistán) abszolút fokban eltitkolták.

Ennek is lehet a közvetlen következménye, hogy az Orbán-kormány nyeregben érezheti magát és Polt Péter fideszes legfőbb ügyésszel az élen meg merte támadni az Egyesült Államokat és annak ügyvivőjét, André Goodfriend-et, aki gyakorlatilag az Amerikai Egyesült Államok nagykövete.

A fő hírhamisítók között találhatjuk például az Origo, Magyar Nemzet, Hír24, HVG, 444, Blikk, Népszava, stop.hu stb. lapokat, akik nem csak lenyelték és eltitkolták a professzionális feljelentésemet, de Árok Kornél viccbe illő, suhanc iskolások szintjét is maximum csak elégségesen elérő feljelentését pedig úgy állították be, mintha az lenne az első és egyetlen feljelentés. Árok Kornél silány fércművét mint valami kiemelkedő és rendkívüli, első magyar szellemi produktumot tálalták, hülyét csinálva Magyarországból és a magyar népből is.

Posztulátum, hogy a mindig rendkívül korrupt és megbízhatatlan magyarországi médiahálózat az eltussolással és a silányság epicentrumba emelésével jelentős károkat okozott az Egyesült Államok ellen is, azaz a magyarországi médiahálózat viselkedése mindenképpen ellenséges és kártevő az Amerikai Egyesült Államokkal szemben és megfelel Oroszország vagy például a Fidesz vágyainak és napi politikai, valamint közép- és hosszú távú vélt érdekeinek és terveinek.

Azt kérdezzük a Tisztelt Amerikai Nagykövetségtől, kik tervezték el és miért áldozták be André Goodfriend Urat és az Amerikai Egyesült Államokat? Ugyanis a láncolatos híreltüntetés és hírhamisítási áradat önmagában is kizárja a tévedés és a mulasztás lehetőségét, főleg úgy, hogy ügyről ügyre tetten ért és folytatólagos.

Azt is kérdezzük: az Egyesült Államok közte volt-e a hírhamisítóknak és alkalmazta-e befolyását a magyarországi média elképesztően teljes körű hírhamisításai érdekében, azaz tulajdonképpen az USA fejbe verte-e saját magát és saját országát? Mert ami itt láncolatban történt az elképesztően teljes magyarországi korrupciós és bűnszervezeti médiahálózat hírhamisítási és tényeltüntetési, valamint történelemhamisítási és a nyugattal ellenséges eredményű hírhamisító dömpingje vonatkozásában, az kimeríti az Egyesült Államok elleni nemzetbiztonsági háború, az Egyesült Államok részéről pedig a nemzetbiztonsági harakiri egy fogalmát.

A levelet Domján Tibor kollégámmal, a HírAréna lapigazgatójával közösen nevezzük, bár már 13-án Orbán Viktor és Vida Ildikó ellen írt és publikált büntető feljelentésem után is rengetegen jelentkeztek, akik közölték, ők is csatlakoznak a feljelentéshez illetve szeretnék azt aláríni. Ne csodálkozzanak tehát, ha a következő vagy korábbi feljelentésünkkel úgy fogunk jelentkezni az USA Nagykövetségénél, hogy annak alján már egy hadseregnyi aláíró fog szerepelni.

Az eset fontos, mivel rengeteg emberben alááshatja az Egyesült Államokba vetett bizalmat és már eddig is közvetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak, az USA hitelességének, megítélésének és nemzeti, valamint nemzetbiztonsági érdekeinek. Kérjük, érdemben válaszoljanak és ne viselkedjenek úgy, mint a korrupt és bűnöző magyarországi média vagy pedig úgy, mintha Oroszországnak vagy a Fidesznek írtunk volna az Egyesült Államok minimálisan elvárható érdekérvényesítő cselekvési minimuma vonatkozásában.

Válaszukat várva üdvözlettel
Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója

2014.12.23., Budapest, Hungary.

Gyorsan írt cikk a teljes magyarországi médiahálózat hitelességét alapjaiban érintő hírhamisítási dömpingről, amelyet egyébként számos ügyben tapasztaltunk és fogunk tapasztalni: http://www.hirarena.com/mint-a-maffia-elkepeszto-hirhamisitasi-domping-orban-viktor-feljelenteserol_721

Legfrissebb hírünk arról, hogyan működik a magyarországi korrupt médiahálózat: http://www.hirarena.com/a-megbundazott-veszprem-egyetlen-valaszthatoja-a-titkolt-sebok-istvan-lett_730
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda