2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

A magyarok elárulták az ukrán forradalmat és ez örökre feledhetetlen marad - felelte Molnár F. Árpád

A magyarok elárulták az ukrán forradalmat és ez örökre feledhetetlen marad - felelte Molnár F. Árpád
2014-03-03
A Jobbik és a magyar szélsőjobb elárulta az ukrán nép forradalmát, ahogyan a magyarok elárulták 1968-ban Csehszlovákia lakosságát és ahogyan a magyarok reklamálják, hogy a nyugat elárulta az ő 1956-ukat - mondta Molnár F. Árpád, aki több lap főszerkesztője, neves és vezető emberjogvédő, dokumentumfilmes, minden magyarok első és már kezdettől legalább egész Európa legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai filmjeinek rendezője, akit az ukrajnai válságról kérdeztem.

Molnár F. Árpád - az ukrajnai lakosság elleni magyarországi uszítás láttán - szükségesnek tartaná a más népek elleni burkolt, nyílt és közvetett háborús uszítást elkövetők elleni törvényi büntető szankciókat.

Sz. L. riportja
 
 
Sz. L.:
- A Jobbik Magyarországért Mozgalom párt és annak média-szócsövei és a magát nemzetinek valló magyarországi szélsőjobboldal elárulta vagy segítette az ukrán forradalmat? Ez lenne az egyik kérdésem. A másik, hogy mi legyen Ukrajnával és a Krím-félszigettel, amely utóbbi végképp kiválhat Ukrajnából?

Molnár F. Árpád:
- A második kérdést lerendezném röviden: akármennyire primitív egy olyan ázsiai, a demokráciát sokuk még hírül sem nagyon ismerő nép, amilyen az orosz-ukrán oligarchák által teljesen média-agymosott, elbutított krími kelet-ukrán, valószínűleg a népnek kellene döntenie, mint Spanyolországban, Katalónia esetében. Amelyik nép úgy gondolja - így Ukrajna is -, hogy az osztrák, német és belgiumi gazdagságot és szabadságot szeretné magának és gyermekeinek, ez a célja, tehát aki az NSZK minőséget célozza meg a távolabbi jövőre, az válassza a nyugati integrációt a demokrácia, a szabadság és a jólét felé, aki pedig annyira gyűlöli a hozzá képest felsőbbrendűt, mint a magyarországi, magát kritikátlan és skizoid pszichopátiával nemzetinek nevező szélsőjobb, ezért inkább fehérorosz, azeri, tadzsik, üzbég és a többi szovjet és orosz elkötelezettséget akarja, a vele járó hallatlan nyomorral, szegénységgel, biztos kilátástalansággal, esélytelenséggel, elnöki diktatúrával, az országot vezető maffializmussal, a szláv-orosz vezérlésű oligarcha bűnözőkkel és gyilkosokkal, az válassza Oroszországot és Putyint. Azaz zárja magát megint a vasfüggöny mögé és megkapja Oroszországot és annak küszködő nyomorát, elnyomását és szegénységét és elnöki diktatúráját, annak tömeggyilkos KGB-s vörös oligarcháival. Válasszon mindenki értelme vagy őrültsége, jóindulata, világossága vagy elmebetegsége szerint. Igen egyszerű kérdés, egyszerű válaszokkal. Jól elválik az értelem a tébolytól, a butaság az erkölcstől.

Azért is beszélek ilyen keményen, mert - és közben felelek az első kérdésre is - a Jobbik szócsöveként népáruló örvénylő moslék szélsőjobb úgy követelőzik tőlünk is, hogy támogassuk az ő ukrán lakosság elleni vérengzéseiket és háborús gaztetteiket, ami részemről nem tűr tovább ilyen fasiszta gyilkos hóhérok iránti kenetteljes és lagymatag beszédet. Tehát a válaszom: a magyar álnemzeti oldal megint önmagát ürítette a vécébe és eladta az ukrán nép szabadságát. Ezt sehogyan nem lehet szépíteni. A Jobbik és annak pártsajtója, ezek az abszolút megbízhatatlan és abszolút hiteltelen, szélsőségesen és mindig, de mindig és mindig össze-vissza hazudozó, csúsztató, rágalmazó, egész népeket fasiszta moslékba fojtani akaró hazaárulók és Emberiség-árulók, tényleg kizárólag a saját elbutult és elhülyített szavazótáborukat manipulálható médiaszenny-réteg gyakorlatilag lövette az ukrán lakosságot. Úgy elárulták az ukrán szabadságharcot és az ukrán nép felkelését, ahogyan ugyancsak a magyarok tették ugyanezt 1968-ban Csehszlovákiával és annak népével, vagy ahogyan a magyarok rinyálnak árulókként, hogy miért hagyta őket 1956-ban a nyugat a szovjetek prédájává? Miért? Mert megérdemelték volna a magyarok 1956-ban, hogy segítsenek nekik a nácik által cionistázott nyugat? Ha segítettek volna, akkor Magyarország most Ausztria, Svájc vagy Németország színvonalán lehetne. De örüljenek, mert nem jöttek a - fasisztásan fogalmazva - cionisták, hogy Magyarországot Ausztria színvonalára emeljék, hanem hagyták az akkori Putyinék szegénységes diktatúrájában és mocskában. A nyugat azt mondta: nem vállalunk értetek konfrontációt az oroszokkal. Kaptak hát a magyarok több évtized keleti szegénységet és diktatúrát. Most pedig ezek a rinyáló fasiszta álmagyarok vagy nevezzük őket magyaroknak - hogy a világ is helyére tegye, milyen színvonalat jelent magyarnak lenni - már visszasírják az orosz elnyomást, de most már elnöki diktatúrával, annak szegénységével és titkosszolgálati terrorizmusával együtt, amit máris kiterjesztettek Ukrajnára, minden tisztességes, élni akaró ukrán embert orosz diktatúrába, elnyomásba, kilátástalanságba és posztszovjet terrorba akarva dönteni.

Ez olyan árulás, amit egy nép sosem felejt el. Én sem fogok. Undorodom saját nemzettársaimtól és kétségbe vonom, hogy magyar génjeim vannak, annyira különbözöm ettől a vérben forgó őrült és ösztönállatian gyűlölködő, a nép elleni tömeges vérengzést cionistázva követelő félnáci és fasiszta mosléktól. És tudod, az az érdekes abban, ahogyan a magyar szélsőjobb és az álnemzeti nácik működnek, hogy annyira hangoztatják, hogy ők a magyarok és az jelenti a magyar minőséget és színvonalat, ami az ő vérengző, megbízhatatlan és mindent eláruló moslékja jelent, hogy az ember elhiszi és ezért magától a magyarságtól undorodik meg. Annyi ártatlan vér tapad ehhez a riherongy félfasiszta nemzethez már Ukrajna vonatkozásában is és annyira súlyosan szociopátiás és mélységesen kritikátlan pszichopátiás módon képtelen bármiféle önkritikára, tisztességre, becsületre, igazságra és igazságszeretetre illetve emberszeretetre, ami magát a magyar nemzetet teszi gyomorforgatóvá az emberi jogokhoz konyító vagy az emberéleteket és annak szabadságát legalább némileg becsülők számára.

Mit szól az az ukrán ember, aki meghallja ettől az örvénylő jobbikos félőrült, skizoid vagy skizofrén retardált mosléktól - miközben a gatyája kilóg az iszonyú orosz nyomor és oligarchikus szennydiktatúra miatt -, hogy ő azért ment ki az utcára, mert cionista bérenc és hazaáruló. Az az ukrán, aki meghallja ezt az irdatlan Nemzeti Hírhálós, kurucinfós, Barikádos és mindenféle retardált álnemzeti jobbikos szennylap őrültséget, nem mondja, hogy ezek elmebetegek? Nem mondja, hogy a magyarok megbízhatatlan és gerinctelen, mocskos, rosszindulatú és gyilkos árulók, akik az Emberiség legszentebb értékeit árulták el megint? De most komolyan: amikor egy ukrán ember, akinek már évtizedek óta elege van az Ukrajnát meghatározó orosz-ázsiai oligarchikus szeméttelepből, amiben szerencsétlenségére az egész életét leélte, ahol az iszonyú nyomor és népüldöző terror mellett Viktor Janukovics, a magyar nácik kedvenc sortüzes elnöke palotában lakott és úgy lövetett mindenkire, aki az utcára kiment akár csupán járókelőként, az az ukrán, aki ebben élt, mit szól, ha meglátja azt a mocskot, amit Vona Gábor és a magukat nemzetinek nevező vérmoslék náci szennysajtó minden tartásától és maradvány becsületétől is megfosztva világgá okádott az ő és családja agyonlövéséhez, az ukrán nép diktatúrába és nyomorba döntéséhez? Hát azt mondja, hogy ezek a magyarok ritka ocsmány mocskos állatok vagy azt mondja, ezek elmebetegek. Melyik nép tolerálná, ha így elárulnák, miközben ismerősei, rokonai, szomszédjai, munkanélküli társai az utcán adják és adták a vérüket családjukért, népükért, hazájukért, az Emberiségért hősiesen kiállva? Azért is mondtam munkanélküli társakat, merthogy munkatársakat ritkán mondhatunk, hiszen Ukrajna - az orosz befolyás miatt - végig gazdasági katasztrófában és oligarchikus titkosszolgálati maffializmusban rohadt és maradt.

Annak idején Leonyid Kucsma ukrán elnök, a Mi Ukrajnánk nevű párt vezetője Oroszországhoz fordulását pl. azzal magyarázták, hogy megöletett egy vele egyet nem értő ukrán újságírót, Georgij Gongadzét és ezt az Európai Unió kifogásolta. Ezért az ukrán elnök, Leonyid Kucsma az orosz újságíró-üldöző és újságírókat gyilkoló vörös orosz kebelbe borult, bezárva Ukrajnától a nyugati integráció lehetőségét és ezzel - akkoriban is tudtuk és mondtuk mind - Ukrajna minden jóléti és demokratizálódási lehetőségét megsemmisítve. Akkoriban ugyanis már Ukrajna Európai Uniós integrációja volt napirenden. De mivel emberi jogok is kellettek volna hozzá, ezért Kucsma Oroszországhoz szaladt, ahol az újságírók elleni gyilkosságok gyakran büszkén vállalt elnök diktátori tettek, az emberi jogokat meg annyira szeretik, mint a magyar nácik a demokráciát és az igazságbeszédeket.

Hát most az ukrán nép - hiába volt minden magyar fasiszta és félőrült, valamint népirtó és tömeggyilkos elmebeteg kínlódás - azt mondta, elég volt, még egyszer ez nem kell és kiment az utcákra. A magyar álnemzeti árulók pedig - megint lejáratva a magyarságot az egész világ előtt, nyilván a magyar nép érdemei és becsülete, valamint vér és becsülete szerint - elkezdtek zsidózni, cionistázni és elkezdtek lobbizni az ukrán lakosság elégedetlenségének és szabadságvágyának vérbe fojtásáért.

Én igazán nagyon toleráns vagyok és még annak is esélyt adtam, hogy a Jobbikra voksoljak 2014-ben pl. azért, mert Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője olyanokat tett a kilakoltatások ellen, amit egyetlen más képviselő sem tud felmutatni. De ezek után kizárt, hogy a Jobbik tőlem voksot kapna.
 
Azt, hogy a Jobbik vérbe akarta fojtani, gyilkos magyar nácik és pszichopata tébolyultak mocskos áruló és tömeggyilkos vérébe akarta fojtani az ukrán nép szabadságvágyát, soha sem fogom elfelejteni. Soha! Nem, nem, soha! Amit a Jobbik tett, az nem csak az ukrán nép elárulása, nem csak szomszéd testvéreink és magyar testvéreink vérbe mártása, életük semmibe vétele, a magyar szélsőjobb által nyomorba és elnöki diktatúrába döntésének megszavazása, de határos, másutt pedig színtisztán háborús uszítás és népirtásra felbujtás! Ilyenek miatt nem csak pártot lehetne betiltani, de bíróság elé is lehetne állítani Magyarországon jó pár jobbikos szennysajtóst, akár elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekért is! Ezek úgy viselkednek, mint akiknek már nem csak az emberi jogokról nem maradt halvány fogalmuk sem ebben a skizofréniás zsidózásban és cionistázásban, de sok jobbikos félőrült és szociopata tébolyult az ember szót sem érdemli meg! Ideje lenne, hogy akik népek tömeges irtására buzdítanak, azok ellen a magyar büntetőjog végre fellépjen és megakadályozza, hogy jobbikos kötődésű és megrendelésű félnáci és fasiszta csoportok más államok polgári lakossága elleni háborús cselekményekre uszítsanak! Felbecsülhetetlen, hogy a magyar fasiszta téboly hány ukrán vagy ukrajnai magyar életéért felelős, és akkor még csak kizárólag Ukrajnát említettem, mint a magyar fasizmus következő feledhetetlen és örök érvényű tanulságokkal szolgáló példáját!

A magyarországi félnácik és nácik gyakran fasiszta, karlendítős rendezvényeiken - miközben más népek származás szerinti irtására buzdítanak és éljenzik Adolf Hitler tetteit, aközben - azt óbégatják a Jobbik szennylapjaival párhuzamosan, hogy Magyarországon nincsenek nácik. Engem nem érdekel, hogy egy állam az ilyet kritikátlan skizoid és bűnöző alkatú pszichopátiáként, ezért büntetendő cselekményként vagy pszichiátriai kezelésre kényszerítő elmebetegségként kezeli. De az emberi faj védelme megköveteli, hogy az állam a büntetőjog eszközeivel lépjen fel az emberéletek ilyen mértékű semmibe vételével és fasizmusával szemben! A polgári lakosság irtására, a demokrácia felszámolására való nyílt, közvetett vagy burkolt uszítás nem vélemény, hanem bűncselekmény, amit büntetőjogi eszközökkel kell szankcionálni, felszámolva az Internetről és az utcákról egyaránt azt, hogy más népek ellen ilyen háborús uszítások és Emberiség-ellenes gaztettek elkövetésre kerülhessenek!

A magyar fasiszták mindig reszketnek azért, hogy ők nem irtották a zsidókat és a keresztényeket, meg minden igazakat, sőt, vannak olyan tébolyult, börtönben vagy pszichiátrián kezelendő fasiszta tébolyultak, akik egyenesen azt állítják, hogy Hitler szerette a zsidókat illetve aggódott értük, ezért helyezte el őket és ezért úgy a koncentrációs táborokban, ahogyan, továbbá minden más bizonyíték pedig zsidó koholmány. Eközben ezek a vérben forgó őrültek ügyről ügyre, minden tettükkel bizonyítják, mint Ukrajna esetében is, hogy nincs ezeknek sem Isten, sem ember, nem számít itt sem gyermek, sem nő, sem család, sem senki élete és szabadsága, csak a zsidók elleni gyűlölet skizofréniás és súlyosan pszichopatológiás bűnöző és szociopata moslékja. Ki hiszi el, ha csak ezen nácik egy-egy ügyére tekint, hogy ezek ne irtották volna úgy a zsidókat, a keresztényeket, a cigányokat és minden, a rendszerrel egyet nem értő igazakat, ahogyan csak bírták?! Hiszen békeidőben is állandóan tömegmészárlásokért óbégatnak! Miket művelnek az ilyenek háború idején?!

A fasiszta, jobbikos és a Jobbikkal pártszinonim szennypropaganda állításaival szemben azt, kik ők és miket tettek, a történelemkönyvekből tudjuk. És látjuk annak hitelesítését mindazokban az embertelen és örvénylő moslék júdási, fasiszta propagandákban, amiket ukrán és ukrajnai magyar testvéreink, a szíriai elnök tömeggyilkos oligarcha despota terrorizmusa ellen felkelő szíriai barátaink és a világ többi, az elnyomás ellen küzdő testvéreink és honfitársaink ellen követelnek és elkövetnek. És ez így is marad, mert a fasiszta fasiszta, az ember viszont ember. A fasiszta fasiszta, az ember viszont ember.
 
 
A kapcsolódó cikkekből:

Csillag Ösvény Jósda