2019. 05. 24., Péntek
Eliza,Eszter névnapja

A lefizetett NAV-maffia embere iszlamista embercsempészettel is foglalkozik!

A lefizetett NAV-maffia embere iszlamista embercsempészettel is foglalkozik!
2016-11-29
Az orbáni Tállai-banda maffia fideszes adóhatósága és fideszes szemete a sopron megyei illegális nemzetközi embercsempészet mellett a fekete közmunkából is vagyonokat kaszál, a mélyszegényeket pedig 420 Ft körüli órabérért, feketén dolgoztatja!

Megígértük, hogy bosszút állunk orbán viktor fideszes adóbűnözőket és az orbán-banda minden nemű adóbűntetteit védelmező, a szegényeket és a jogvédőket pedig üldöző és megfojtani akaró moslék hazaáruló bandáján. Alig hirdettük meg, hogy jelentkezzen bárki, aki orbán viktor és Tállai András NAV-elnök adómaffia hatóságának bármely vezetőjéről vagy legkisebb hivatali bűnözőjéről bármi terhelő adattal, információval, bizonyítékkal rendelkezik, máris sorban jönnek az orbán-tállaista NAV-maffiáról szóló beszámolók.

Jelen villámcikkünkben Győr-Moson-Sopron megye egyik védett adóbűnözőjéről, Horváth Attiláról teszünk említést (az a dúsgazdag Horváth Attila, akit Pintér Viktóriával szoktak együtt emlegetni).

A tanúbeszámolók szerint Horváth Attila az orbán-tállai-banda egyik védett adóbűnözője, amolyan oligarcha Győr-Moson-Sopron megyében, akit korábbi politikai tevékenysége miatt is mindenfelé ismernek. A Tállai András-banda védett adóbűnözőként kezeli, ezért ellenségünknek tekintjük és rögtön a nagyfőnökein, Tállai Andráson, orbán viktoron és a maffiózó gengszter orbán-családon verjük le.

A tanúk szerint Horváth megvesztegetések útján biztosítja magának az adóhatóságtól való védettséget, azaz lefizette a NAV vezető bűnözőit. Mert tállaista orbán ráheli adóbűnöző, adócsaló, adógengszter fideszes féregből nem lesz szalonna.

Horváth tevékenysége széles körű és messze határra kiterjed. Közmunkában, napi 8 órában használ ki olyan szegény embereket, akiknek napi munkabérét 3500 Ft-ban állapította meg, miközben a többi pénzt a fideszes politikai maffiával megegyezve, egy az egyben lenyúlja. A kvótát az orbáni fideszes maffiának fizeti, cserébe pedig Hernádi Zsolt világkörözött nemzetközi bűnözőhöz hasonlóan védett, és folytatólagosan, szakadatlanul aktív köztörvényes bűnöző. A legszegényebbeket fosztogató, Bencsik András és Bayer Zsolt gondolatait idézve a dicső burzsuj imperialisták, akik a szenny és primitív proli tömegeket nagyon helyesen elnyomják és kifosztják, teljes fideszes önkormányzati egyetértésben, bűnszervezetben az orbán-tállai Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, minden hónap 10-e körül adnak "fizetést" a burzsuj földesuraknak robotoló lumpen proletariátusnak. A "fizetésekért" az irodába kell menni, ahol fakkokban, külön borítékokba van leszámolva a köztörvényes fideszes tállaista maffializmussal elcsalt és brutálisan lefölözött maradék. A tállaista söpredék NAV-maffia minden egyes kifosztott kisembernek aláírás nélkül adja át a pénzt, abszolút feketén.

A fideszes népirtó maffiaaktus-sorozatnak egyetlen legális pontja sincs. Minden úgy zajlik, ahogyan az az orbáni és tállaista NAV-maffializmustól és a NAV söpredék mocskos szegénygyűlölő állományától megszokott. A belét kitaposni való orbán-tállai-banda a kisemberek fizetésének nagy részét egyszerűen lenyúlja, és szétosztja a sortüzekkel kivégezni való orbáni-tállaista fideszes maffiahaverok között. A tanúk szerint az Orgona utca 10-be zarándokló kihasznált és kifosztott mélyszegények, csak ebben a kategóriában úgy 30-an, 50-en vannak a fekete közfoglalkoztatás terén, csak Horváth foglalkoztatásában.

Feljelentés és bejelentés rengeteg érkezett az orbán ráheli NAV-os orbáncigány maffiához, azonban mivel a tállai-banda fideszes kutyái meg vannak vesztegetve, ezért az ég világon semmiféle rajtaütésre, semmikor sem volt hajlandó senki! Sem a fővárosból, sem vidékről! Soha, senki!

Emlékeznek: mint amikor a fővárosi NAV-nál, amint megtudták, hogy a feljelentésünk alanya Pintér Sándor, Európa talán legtöbb emberöléssel és pokolgépes terrortámadással összefüggésbe hozott politikusa, adócsaló olajmaffiózó, onnantól kezdve egyetlen moslék tállaista orbáni görény sem akadt, aki az önként jelentkezett tanúk közül bárkit meg mert volna hallgatni, hanem az ügyet nagy sietve lezárták. Mert a NAV-nál lényegét tekintve kizárólag bűnözők és gazemberek dolgoznak.

Van egy rövidke halállistánk azokról a tállai andrási NAV-nyomozó bűnözőkről, akik külön lefizetésben, megvesztegetésben részesültek, valamint akik a NAV vezetői által be vannak kötve az orbán ráheli patkány-fideszbe, ezért fideszes főnöki utasításra minden tanút és bizonyítékot mindig eltussolnak és vizsgálat megindítása nélkül lenyelnek.

Mint minden vizsgált esetnél, az összesnél, amivel valaha találkoztunk, itt is természetes, hogy a NAV összes többi közpénzen eltartott alkalmazottja is mindent eltussol, hiszen a NAV-nál nem emberek, hanem mocskos orbáni állatok dolgoznak, amiknek a vérében van a korrupció, a szegényüldözés, a bűnözés és a rosszindulat. Mi pedig bosszút állunk rajtuk a politikai üldözésekért és a szegények elleni orbáncigányi terrorista életmódjukért.

Tanúk számolnak be az orbán-tállai NAV-maffia által védett Horváth illegális migránsokhoz fűződő nemzetközi embercsempészeti sorozatos bűntetteiről is. Mivel az orbán-tállai moslék NAV-os adócsaló adóbűnöző adómaffia egyetlen bűnszervezetet képez Horváthékkal és az orbáni fidesszel, ezért gyakorlatilag minden az emberek orra előtt folyik. Az illegális migránsokat gyakran az irodában gyűjtik össze, ahonnan Horváthék kisbuszába rakodják őket, és úgy viszik feketén tovább nyugatra. De ezen nem kell csodálkozni, hiszen orbán viktor a Föld bolygó talán leghírhedtebb cigánybűnözője, így természetes, hogy az ő rendszerében minden adóhatósági féreg is köztörvényes mocskos parazita szegényüldöző és jogvédőket csontig és hajléktalanságig fosztogató köztörvényes, közveszélyes, társadalomgyilkos bűnöző.

Közben emlékezzünk meg arról, hogy az orbáncigányista tállai-féle adóbanditizmus hatására, becslések szerint csak az elmúlt esztendőben tucatnyi kisvárosnyi ember menekült el az országból. Nem tudni, Donald Trump, az új amerikai elnök miféle orbáni gazdasági maffializmust dicsért, amikor orbán viktor gazdasági teljesítményét méltatta, de az halál biztos, hogy ha így folytatja, akkor Trump hamar felkerülhet az európai terroristacsempészet és terrorizmust támogatók globális fekete listájára is. És akkor sok egyéb mellett szinte már eltekinthetünk attól a baklövésétől, hogy az általa méltatott orbán viktori gazdasági teljesítmény olyan sikeres, hogy hatására többen menekültek el Magyarországról külföldre, mint bármikor a magyar történelem során, beleértve a háborúkat is.

Horváthék orbán-tállaista szervezett bűnözői mosléktengeréből az egyik további felfröccsenő fidesz-moslék például a gönyűi szalámigyár adóhatóság által fedezett köztörvényes esete, ahol 30 körüli a feketén foglalkoztatott román, akik által parazitáskodik az orbáni vérszívó és parazita, hazaáruló orbáni bűnbanda, és amely orbáni bűnbandának a legfőbb országos vezetője, orbán viktor, a Föld bolygó talán leghírhedtebb cigánybűnözője megpályázta az Amerikai Egyesült Államok új elnökének, Donald Trump-nak a támogatását, hátha akkor még nyíltabban és még több lakosság elleni bűntettel szolgálhat a Sátánnak.

A savanyítóüzem tállai-orbáni adómaffia tarsolyos-pharaon-os halálszériájában szintén csak az egyik ügyecske fideszes oligarcháéktól, ahol a horváthi feketén foglalkoztatott illegális munkáltatottakat szintén nagyjából 30 főre becsülik.

Mialatt e villámcikket elpostázzuk az orbáni-tállai maffia csak névleg adónyomozó szerveinek és vagy két tucat rendőri szervezetnek, az amerikai titkosszolgálatok némelyikének stb., aközben felhívjuk az orbán-tállai maffia részéről csontig fosztogatott és totálisan hülyének nézett Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy továbbra is korlátlanul várjuk a névtelen és névvel ellátott bejelentőket és feljelentőket, akiknek NAV-val (magyar adóhatóság) szembeni panaszaik összesével foglalkozunk, és mindenkiért külön bosszút állunk az orbán ráheli, mocskos tállaista NAV-maffián.

És azokon a külföldi politikusokon, akik ezt a moslék, összeférhetetlen, parazita, vérszívó szegénygyűlölő és szegényüldöző orbáni tállaista maffiát védelmükbe veszik.
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda