2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

A Latyak Ringről a Hargita Rallyra!

A Latyak Ringről a Hargita Rallyra!
2015-10-06
Interjú Latyakkal. A Hargita Rallyn 2015.10.09-10.-én a Dunlop Országos Bajnokság évadzáró futamán indul Kelő Gere László - Erdélyi Ágnes egy N-es Mitsubishi EVO IX-el.
 
Negyvenhét induló, a Micutól a Daciáig, lesz autó bőven a murvás versenyen.
- Hajósi Miklós -

A verseny csütörtökön ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik számotokra. Megdurrogtatod a kilátogató szurkolóknak a micut?

Meg persze, természetesen. 
 
Pénteken délután három gyorsot fogunk teljesíteni, majd Szuperspecial szakasz vár rátok, ami 1,5 kilométer lesz. Ez elég lesz felkészülni a másnapi gyorsokra?

Elég, ha a fiúk rendbe rakják a szervizben a kocsit. 
 
Szombaton hat gyorson fogtok porolni, összesen a hétvégén majd nyolcvanöt kilométert mentek, amiből  98,3% makadám a többi aszfalt lesz. Mennyire szeretsz murván menni?

Tavaly mentünk legelőször, és megtetszett a pálya, a táj. Képviseljük a magyarokat, növeljük a magyar versenyzők számát. Sok barátot szereztünk kint. Én szeretek murván menni, itt elég sziklás. A veszprémi pályákhoz tudnám hasonlítani őket, de szerintem valamivel jobbak
 
Nemrégiben a Latyak Ring volt hangos a te és a többi sporttársad versenyautójától. Mi is volt ott?
 
Rally Show-t rendeztünk szeptember 11-12-én. Prológ jellegű körverseny volt hetven autó nevezett, háromszor tudtak felmenni a pályára a versenyzők, ami három körből állt. A jótékonysági része is jól sikerült. A Kecskeméti Megyei Korház Sürgősségi osztályának volt gyűjtés. Sok beszálló kártyát értékesítettünk.
 
Milyen céllal indulsz a Hargita rallyn?

Szeretnék elsőképpen célba érni, és természetesen minél előbb végezni a kategóriában. Az új autót itt fogjuk kipróbálni, sajnálom rávinni kicsit rávinni a murvára. Egy hét múlva a Mecsek Rallyn fog a másik EVO IX-esünk Nagy Matyi - Nagy Tomival debütálni.
 
Mit üzensz a szurkolóidnak?

Kitartást, szurkoljanak, jöjjenek ki sokat szurkolni. Mindenkit szeretettel várunk a szervizparkban.
 
Köszönjük a támogatóink segítségét! Víg-Business Kft., Truck Parts Impex Kft., Penta-Hús Kft., Vacsi Kft Kecskemét., Hús-Tranzit Kft., Spaletta Étterem és Sörház Kecskemét, Richter Dekor Kft., AGAAUTO Kft, Gumi Sped Kft., Artis Design & Lakberendezés Kft. 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda