2021. 06. 19., Szombat
Gyárfás névnapja

A közeljövő szexrobotjairól és a relativitáselméletről Tóth Mihály Zoltán és Molnár F. Árpád

A közeljövő szexrobotjairól és a relativitáselméletről Tóth Mihály Zoltán és Molnár F. Árpád
2019-05-02

Molnár F. Árpád médiaalapító és jogvédő Jim Al-Khalili professzor és Kip Thorn világhírű fizikusok egyenletei alapján elkészített telefonos applikációt mutatja be használat közben, ami az Albert Einstein relativitáselméletéből megismert, a gravitációból és a sebességből adódó időeltolódást méri mindenki esetében, aki az applikációt letölti. Utána Tóth Mihály Zoltánnal és az ő vadonatúj könyvével folytatjuk, amely a közeljövő szexrobotjainak társadalmi hatásairól szól.

A mostani könyvfesztiválon - amelyről élőben jelentkeztünk - debütált a kolozsvári egyetemen pszichológiát hallgató Tóth Mihály Zoltán "Szingularitás előtt" című könyve, amit nálunk is meg lehet rendelni, és ezzel támogatja a HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia tájékoztató és jogvédő stb. tevékenységét is. A regény formában megírt mű a közeljövő szexuális szolgáltatásokat nyújtó robotjairól szól, amely a regényben egy olyan társadalmat vizionál, ahol az emancipációs és más nőjogi mozgalmak világszerte tüntetnek amiatt, hogy a férfitársadalom élethű robotokra cseréli őket.

A fél órás beszélgetés a Jim Al-Khalili professzor és Kip Thorne világhírű fizikusok által összerakott egyenletek alapján készített mobiltelefonos applikációt is bemutatja, amelyből mindenki, aki az ingyenes programot letölti, és a mobilkészüléket magánál tartja, minden pillanatban megnézheti, mennyivel gyorsabban vagy lassabban öregszik, amit a pillanatnyi földrajzi helyzete és sebessége befolyásol plusz és mínusz irányban.

Ha megrendeli Tóth Mihály Zoltán "Szingularitás előtt" című vadonatúj könyvét, akkor ezzel minket is támogat!
Budapesten a könyvet személyesen is át tudjuk adni, ha postán rendeli meg, akkor a számlaszámunkra küldött legalább 2800 Ft adomány esetén postán küldjük el.
A számlaszám: 11773322-00818357
Code BIC: OTPVHUHB
Telefonon kereshet minket: +36/30/919-6386.

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: Klikk!

Jelöljön be minket a BitTube nevű videomegosztón is:https://bit.tube/Hirhatter_Multimedia

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Az élő adás Tóth Mihály Zoltánnal és Molnár F. Árpáddal

Csillag Ösvény Jósda