2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A kormány világvezető számítógépes terrorizmusa ellen tett feljelentést a HírAréna főszerkesztője!

A kormány világvezető számítógépes terrorizmusa ellen tett feljelentést a HírAréna főszerkesztője!
2014-09-18
Tudta, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor kormányzása óta Magyarország a világ 10 legbűnözőbb számítógépes hackerállama közé zuhant? Molnár F. Árpád Domján Tibor új cikke olvasatán ma büntető feljelentést tett. Ismét. És ismét elküldve a Föld bolygó sok-sok száz hatósága, titkosszolgálata, politikusa stb. számára. A címzettekből csak pár száz publikus.
 
Akik eddig nem tudták, miről van szó, amikor az Orbán-Pintér-kormány számítógépes, világméretű terrorizmusáról van szó, de elkezdik tanulmányozni az ügye(ke)t, megrázó élményben lesz részük...
 
Sz. L.

Tárgysor: Feljelentés és Nemzetközi Nemzetbiztonsági Jelentés az egész világot fenyegető Orbán-Pintér-páros számítógépes bűnözése és terrorizmusa ellen

Tisztelt Hatóság!

Tisztelt Hatóság; kérem az alábbi feljelentésem illetékes szerveknek továbbítását!
(...)
 
Én, Molnár F. Árpád (...)
büntető feljelentést teszek
- Pintér Sándor belügyminiszter és a polgári titkosszolgálatokat irányító miniszter ellen,
- a Nemzeti Nyomozóiroda Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztálya munkatársai és ismeretlen tettesek ellen,
- a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat előző igazgatója, Boda József és a szakszolgálat munkatársai, valamint ismeretlen tettesek ellen,
- Az Alkotmányvédelmi Hivatal igazgatója, Göbölös László és az AH munkatársai, valamint ismeretlen tettesek ellen


a HírAréna mai napon, 2014. szeptember 18-án megjelent cikkében foglaltak és az alábbi feljelentésben foglaltak alapján. A cikk címe és elérhetősége: "Csonti Car, Pestisrácok.hu és az állami hackerbűnözés (Elérhetetlenné vált a Multimédia Hírháttér Facebook profilja is)"
http://www.hirarena.com/csonti-car--pestisracok-hu-es-az-allami-hackerbunozes--elerhetetlenne-valt-a-multimedia-hirhatter-facebook-profilja--is-_551
Ugyancsak a feljelentéshez tartozik a cikkben linkelt 2012-es Hírháttér-film is, amelynek a címe és elérhetősége: "Minden idők legnyilvánosabb hekkermaffiája mögött Orbán Viktor, Pintér Sándor és az USA áll..."
http://www.echelon8.org/minden_id.htm

Indoklás:
A cikkben foglaltak, valamint az abban és e feljelentésben is külön hivatkozott filmben foglaltak, továbbá az alábbi tények:

Amint arról az ATV-ben, Mészáros Antónia vezetésével műsor készült, a nemzetközi statisztikák szerint Orbán Viktor 2010-es bűnöző tébolyországlása óta Magyarország a világ 10 legbűnözőbb számítógépes hekkerállamává züllött. Ez pontosan azt jelenti, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor Magyarországából indítják a világ egyik legtöbb számítógépes hekkertámadását. Miközben Magyarország a világ kis lakossági létszámú és területű államai közé tartozik, aközben az Európai Unió legdiktatórikusabb vezetőjeként számon tartott Orbán Viktor oligarchaállamában - ahol az emberi jogokat a leginkább üldözik, a bűnöző duett, Orbán és Pintér bűnöző életmódjából kifolyólag - Magyarország a 10 legtöbb külföldre irányuló számítógépes (állami) bűnözés legfőbb terrorista államai közé került.

Ami engem illet, támogatom azon nyugati és keleti törekvéseket, amelyek a Magyarországról indított számítógépes hekkertámadások védelmében akárcsak megnyikkanó terrorista állami vezetők bíróság elé állítását, külföldi terrorista táborokba hurcolását (mint pl. Guantanamo) illetve fizikai likvidálását, megsemmisítését célozzák. Az Emberiségre kiemelten közveszélyes állami terroristákról van szó, ezért semlegesítésükre minden, hangsúlyozom minden módszer megengedett és indokolt. Ahogyan szükséges a Guantanamókhoz hasonló táborok valódi terrorista bűnözőkkel feltöltése, azaz olyan politikusok és vezető politikusok elszállítása illetve nyom nélküli eltüntetése, akik az Emberiség országai ellen orbáni és pintéri számítógépes hekkertámadásokat hajtottak és/vagy hajtanak végre, illetve fognak elkövetni.

A magyarországi számítógépes hekkerbűnözők mindig saját maguknak létrehozott nyilvános fórumokon és más helyeken, mint pl. a Facebook és a youtube tárgyalták meg az eddig elkövetett bűntetteiket, az éppen elkövetés alatt álló számítógépes bűntetteik szakmai és munkarészleteit, az egyes általuk feltört oldalak biztonsági réseit, olykor még azt is, hogy az oldal szerkesztése és biztonsági hiányosságai alapján ki lehetett az, aki az oldalt szerkesztette, valamint ugyancsak nyilvánosan tárgyalták meg az elkövetés előtt álló bűntettek részleteit, célszemélyeit és a feltörés, tönkre tétel illetve eltulajdonítás előtt álló médiumokat, magán-honlapokat és blogokat. Ha tevékenységüket és az általuk elkövetett bűntetteket bárki kifogásolta, továbbá a büntetőjogi kritikák és feljelentések nélkül is, azaz nyilvános beszélgetéseiken mindig hangoztatták, hogy őket a magyar kormány védi, a legtöbbet pedig Pintér Sándor magyarországi belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, oligarcha és tömeggyilkos milliárdos keresztapára hivatkoztak, hogy ő védi őket és ezért bármilyen bűncselekményt elkövethetnek.

Pintér Sándor tömeggyilkos keresztapa léte Magyarországon annyira köztudott, hogy még saját hekkerei sem ágáltak az ellen, hogy Pintér Sándort keresztapának, olajbűnözőnek, bombarobbantó terroristának és tömeggyilkosnak nevezik. Szokványos ismeret például az, hogy Pintér Sándor a legfőbb szervezője és a legfőbb eltussolója a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekménynek és terrorcselekménynek, amelyeket még a '90-es években szervezett és védett és amelynek beszüntetését a médiában is ahhoz kötötte, hogy akkor fejeződnek be a robbantásos cselekmények, ha őt Orbán Viktor kinevezi belügyminiszternek. Amint ezt Orbán 1998-ban megtette, a robbantásos cselekmények egy csapásra megszűntek. Pintér Sándor utasította a hálózatot, annak keresztapjaként, hogy a robbantásos cselekmények mostantól leálljanak.

Az Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök és Pintér Sándor irányítása és bűnszervezeti maffiavédelme alá tartozó interkontinentális hatókörű számítógépes hekkerbűnözők bűncselekményeinek és propagandáinak szerény becslések szerint is 98 %-a abszolút egyezést deklarál Orbán Viktor és Pintér Sándor napi politikai állásfoglalásaival. Azokat nem csak követik, hanem meg is előzik. Az Orbán-Pintér-páros hekkerterroristái tudják, mi Orbán Viktor és Pintér Sándor napi politikai állásfoglalása, olyankor is, amikor azokat még a médiában nem is hozták nyilvánosságra.

Az Orbán-Pintér terrorista páros interkontinentális hekkerei mindig nyilvánosan kérkedtek azzal, hogy hozzáférnek a magyar rendőrség és a magyar rendőrkapitányságok adatbázisához és azokba tetszésük szerint képesek bármilyen adatot bevinni, abban bármilyen adatot és bizonyítékot kicserélni, és bármit törölni. A feljelentések tömegei ellenére azonban a rendőrség, az NNI és a kormány mindig teljes hírzárlat mellett tussolt el minden létező feljelentést.

A jelentősebb és világméretű titkosszolgálati lexikális Orbán-Pintér-maffia köztörvényes bűnözői botrányai közé tartozik, amikor pl. a Hírháttér Multimédia e-mail címére engem, Molnár F. Árpádot és kollégámat, Domján Tibort megnevezve a Pintér Sándor rendkívül szoros és teljhatalmú kézi irányítása alatt álló Nemzetbiztonsági Hivatal (titkosszolgálat) e-mail címéről életveszélyes fenyegetést kaptunk Orbán Viktor aláírásával. Miután büntető feljelentést tettünk, mellékelve a fenyegető levelet, a rendőrség hivatalos válaszában közölte, hogy megkérdezték a Nemzetbiztonsági Hivatalt, akik közölték, hogy nem ők voltak. Ezzel le is zárták az ügyet. Mivel mindenki tudta, hogy vagy Orbán Viktor volt az elkövető vagy az Orbán-Pintér rekorder módon diktátor bűnöző páros személyi védelme alatt álló bűnöző, ezért a titkosszolgálat és a hatóságok nem nyomoztak tovább, hanem gyorsan lezárták az ügyet.

Ennek következtében bírósághoz fordultam és pert indítottam Orbán Viktor miniszterelnök ellen. A reakció itt is mindent ékesen bizonyít: az Országgyűlés Mentelmi Bizottsága aznap Novák Előd és mások mentelmi ügyének felfüggesztéséről is tárgyalt, szintén büntető feljelentések miatt. Azonban csak és kizárólag az én feljelentésemet kezelték teljes államtitokként. A Mentelmi Bizottság és annak vezetője, valamint a Fidesz vezérkara totális eltitkolást rendelt el, a kormány pedig minden alá tartozó médiumban D-Notice-t parancsolt. A D-Notice titkosszolgálati kifejezés és kormányzatilag rendelt médiacsendet, eltitkolást, a hírek elhallgatását és eltussolását jelenti.

Azonban voltak médiumok, amik nem álltak Orbán Viktor parancsuralmi irányítása alatt. Ezek pediglen megírták, hogy az egyik kiadatási ügyet, aminek alanya Orbán Viktor, teljes kormányzati és bírósági titoktartás övezi. A média ország-világ előtt arról cikkezett, ki lehet az a rejtélyes, titokzatos személy, aki indítványozta Orbán Viktor kiadatását és akit ekkora titoktartás övez és mi lehet az a rejtélyes ügy, ami miatt ekkora hatalmas a felhajtás és az intézményesített titkolózás, miközben a többi országgyűlési képviselő ügyében minden a teljes nyilvánosság előtt zajlik.

Jelentem:  én vagyok az a szupertitkolt személy és az én feljelentésem volt az, amelyet totális titoktartás kísért. Ahogyan egyéb tekintetben is én vagyok és voltam kezdettől Orbán Viktor és Pintér Sándor legnagyobb titka, annak vonatkozásában is, amibe az ő kényszerítésükre az első Orbán-kormány idején beszerveztek és ami munkát végeztem a titkosszolgálaton belül. Ezekről ismételten poligráfos vizsgálatot kezdeményezek magam ellen, amelyet kizárólag magyar milliárdosok és/vagy külföldi nyomozó szervek, titkosszolgálatok vagy más, a bűnüldözésben érdekelt magánszemélyek végezhetnek el.

A Mentelmi Bizottság ülése után Rogán Antal, Orbán Viktor bizalmasa, az orbáni ötök egyik tagja kiállt a sajtótájékoztatóra és össze-vissza hazudozva az ügyről kijelentette, hogy egy magánszemély levelet írt Orbán Viktornak, de a magánszemély szerint nem kapott időben választ, ezért megharagudott és bírósághoz fordult. Rogán Antal, aki a titkosszolgálaton keresztül régi közeli ismerősöm, ilyen baromsággal próbálta bagatellizálni, miért csaptak ekkora felhajtást és szupertitkolózást az ügy körül. A médiában szintén ellenőrizhető, hogy semmilyen magánszemélyről nem volt szó, hanem Domján Tibor és az én büntető feljelentésemről Orbán Viktorral szemben, tehát két, a médiában és a közéletben jól ismert vezető személy büntetőjogi hadjáratáról van szó, amiben Orbán Viktortól a kutya nem várt választ, nem is neki íródtak a feljelentések, hanem a hatóságoknak, mégpedig egyebek mellett Orbán Viktor elfogására és példás büntetőjogi szankcionolására. Ahogyan ez Magyarországon kívül olyannyira általános, hogy egy miniszterelnököt bíróság elé állítanak és elítélnek, avagy az utcán agyonvernek vagy lelőnek, hiszen megérdemlik.

Más esetekben, amikor budapesti rendőrkapitányságok e-mail címéről kaptunk fenyegetéseket és életveszélyes fenyegetéseket, ugyancsak feljelentéseket tettünk. A rendőrség ezen esetekben ugyanúgy járt el: közölték, hogy megnézték és megállapították, hogy nem ők voltak az elkövetők, ezért az ő részükről és a magyar bűnüldözés részéről nincsen több teendő. Semmi további teendőjük nincsen. Semmi dolguk abban, hogy állításuk szerint nem ők fenyegettek meg újságírókat, médiavezetőket és közismert emberjogi aktivistákat, akik közül például én kiemelten híres politikai üldözöttje vagyok az Orbán-rendszernek és bűnügyi jelentéseim és szakjelentéseim, valamint stratégiai jelentéseim a világ titkosszolgálatainak legjava asztalán rendszeresen ott hevernek. Jó néhány, az Orbán-kormány elleni büntető szankció és nemzetközi emberjogi hátra sorolás is közvetlenül az én nevemhez, jelentéseimhez és feljelentéseimhez fűződik, valamint eme szankciók indítványozásának az eredménye, amikért hálával és köszönettel tartozom. Az eljárások és azok folyományai így lesznek a továbbiakban is.

A rendőrség és a hatóságok részéről a fenyegetések és életveszélyes fenyegetések bűnpártolása nyilvánvaló, mivel ezen feljelentéseinket azzal intézték el, hogy az érintett rendőrkapitányságok - amely helyekről életveszélyes fenyegetéseket kaptunk - közölték, hogy megnézték a rendszerüket, de nem ők voltak. Ezzel le is zárták a nyomozást. Nos: amennyiben nem a rendőrség az elkövető vagy nem áll szoros bűnszervezeti szövetségben a hekkerekkel, azok védelmére, akkor nem állítják le a nyomozást, hanem érdekli őket az, ki csinált belőlük hírhedt bűnözőt és ennyire hülyét. A Pintér Sándor teljes körű irányítása alatt álló rendőrség, az ügyészség, valamint a Pintér Sándor teljes irányítása alatt álló Alkotmányvédelmi Hivatal (korábbi nevén Nemzetbiztonsági Hivatal) csak abban az esetben nem nyomoz és csak akkor állítja le a nyomozásokat, ha ténylegesen ő a közvetlen elkövető vagy közvetlenül az ő védelme alá tartoznak azok, akik a bűntetteket és az újságírók, valamint az emberjogvédők elleni terrort és bűncselekményeket elkövették, elkövetik és el fogják követni. Az biztos, hogy a nemzetbiztonsági érdekeknek ehhez semmi közük, hiszen ezek az állami bűncselekmények közvetlenül Magyarország érdekeit sértik radikálisan és annak kormánya megítélését tapossák a földbe, azaz ezek a módszerek pontosan illeszkednek Orbán Viktor és Pintér Sándor eddigi köztörvényes gyakorlatához, hogy bűncselekményeiket és oligarchagyártásaikat stb. leplezetlenül, az egész világ orra előtt, a bizonyítékok és az indítékok elrejtésével mit sem törődve, irtózatos mennyiségben és tömegével követik el, és vállalják az ezen példátlan mennyiségű és súlyú bűntettek miatt rájuk nehezedő és őket sújtó globális kirekesztéseket, politikai, gazdasági, titkosszolgálati, hadászati stb. büntető és megtorló szankciókat. Büntető és megtorló szankciókat.

Olyan eseteket is őrzünk, amikor az Orbán-Pintér-páros számítógépes bűnözői vagy az Orbán-Pintér-páros elleni, szűk és kizárólag rendőrségi címekre elküldött feljelentéseinkre az első válasz a feljelentést követő 2, maximum 3 percen belül megérkezett az e-mail címünkre, amelyben megfenyegettek bennünket, amiért feljelentést tettünk Orbán Viktor és Pintér Sándor ellen. Soha, senki nem volt olyan gyors, mint amit az Orbán-Pintér-páros, még szorosabban pedig kifejezetten Pintér Sándor tömeggyilkos belügy- és titokminiszter irányítása alatt álló interkontinentális hekkerterroristák tanúsítottak és bizonyítottak. Az esztendők során mindvégig azt tapasztaltuk, hogy Pintér hekkerterroristái a nap 24 órájában állandó ügyeletet tartanak fenn, és bármikor azonnal válaszolnak, mindenkinél gyorsabban és mindenki másnál nagyobb orbán-pintéri maffiavédelmet magukénak tudva.

Ilyen intenzív, teljes életmódot és napi 24 órás ügyeletet követelő, minden tekintetben totális állami maffiavédelmet élvező, az egész világon hírhedt bűnöző és terrorista tevékenység, ráadásul egy kis területű és létszámú országban kizárólag és csakis abban az esetben működhet, ha a terroristák közvetlenül kormányzati megbízásra, fizetésért cserébe tevékenykednek. Ilyen fokú és szervezettségű bűnöző életmódra semmiféle magánbűnözés vagy oligarcha által fizetett bűnöző társaság nem képes. Egy szervezett bűnözői csoport csakis akkor tudja ennyire irányítása alá venni és meghekkelni az államot és annak összes bűnüldöző szerveit, valamint a média kvázi teljes egészét immáron csaknem fél évtizedes hallgatásra bírni, ha az elkövető közvetlenül maga az állam, de azon belül abszolút kijelentő módban annak legfelsőbb vezetése. Nevezetesen Orbán Viktor, az Európai Unió egyetlen elnök diktátora, az EU 28 tagállamából a demokratikus sereghajtó, a 28., a katasztrófaszám beteljesítője, és már a '90-es években lakossági körben is tömeggyilkos keresztapaként ismert állandó jobbkeze, Pintér Sándor tömeggyilkos, multimilliárdos belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter.

A világ egyik leghírhedtebb és a Világtörténelem talán legnyilvánosabban elkövető számítógépes bűnözői Magyarországon tevékenykednek, legközvetlenebb bűnszervezeti védelmezőjük és a keresztapa pedig Pintér Sándor belügyminiszter és titkosszolgálati miniszter. Ennél sokkal, de sokkal, de sokkal kevesebb közvetett és közvetlen bizonyítékért is napi szinten ítélik el a bíróságok emberek sorát letöltendő szabadságvesztésekre. Így kívánságra garantáljuk, hogy ha megkapom a hozzáférést, Pintér Sándor sem lesz kivétel. Nem tud annyi bizonyítékot megsemmisíteni ez az egész világon hírhedt, több pontban rekordtartóan bűnöző állami duett és a mi pénzünkből eltartott, multimilliárdos bűnöző és terrorista bandáik, hogy ne tudjunk egy ilyen féktelen terrorista bűnözővel és tömeggyilkossal leszámolni, amilyen Pintér Sándor.

Felhívjuk a figyelmét a világ országainak, nyomozó szerveinek és titkosszolgálatainak, hogy minden velünk szövetséges és ellenséges állam számára készek vagyunk teljesen díjmentesen jelentéseket tenni a magyar kormány interkontinentális számítógépes bűntetteiről, sok száz oldalnyi, javában az elkövetők nyilvános és zárt körű beszélgetéseit tartalmazó bizonyítékokat átadva, valamint az Orbán-kormány gazdasági és személy elleni bűncselekményeiről, bűnöző rendőri vezetőiről, ügyészeiről és bíróiról és más állami pénzen eltartott bűnözőiről. Itt is indítványozzuk továbbá, hogy Orbán Viktor, Pintér Sándor és kormányzata polgári lakosság elleni és újságíró-üldözései miatt további és minden eddigieknél radikálisabb politikai, gazdasági, titkosszolgálati és más büntető szankciók kerüljenek végrehajtásra, amíg az emberjogi és büntetőjogi normákat nem teljesítik, a koncepciós perek szervezésével és az államilag védett hekkerbűnözők védelmezésével pedig le nem számolnak.

A Szuperior és a szuperiorok segítségét és támogatását kérem továbbá a pozícionálásomra és a közismertektől eltérő kapcsolattartás, tárgyalások, csereüzletek és végrehajtások teljes körű és akadálymentesített kiszolgálására. Írásban is kérem továbbá a többek között kozmikusan titkos minősítésű lehallgatási módszerek és eszközök által begyűjtött adatok, tehát az egyes halmazokba tartozó kimenő adatok kicserélését és meghamisítását, hogy a terrorista magyar kormány és annak bűnszervezetei, így a magyar titkosszolgálatok a valóstól eltérő, számítógépek és más szuperior eszközök által generált adatokat kapjanak. Ezekkel a hadászati eszközökkel és megoldásokkal fokozott irányítás alá tudjuk venni az Emberiséggel és a világ országaival és népeivel ellenséges Orbán-Pintér-kormány vezető terroristáit és az egész világon hírhedt bűnözőit.

Molnár F. Árpád, A Multimédia Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, ingyenes jogvédő, politikai üldözött, minden magyarok első és a világ vezető HAARP- és Elmetechnológiai filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ minden részéből.
09.18., 2014.; Budapest, Hungary.
 

Csillag Ösvény Jósda