2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

A korlátlan csalás sem bűncselekmény! - Elrettentő példa Orbánisztánról, ahol a rendőrségtől a titkosszolgálatig mindenki bűnöző!

A korlátlan csalás sem bűncselekmény! - Elrettentő példa Orbánisztánról, ahol a rendőrségtől a titkosszolgálatig mindenki bűnöző!
2014-07-03
Most egy olyan bűncselekmény-sorozatról olvashatnak, amelyben - ahogyan azt gyakran tesszük - minden filmes, fényképes, telefonos stb. bizonyíték rendelkezésre állt, az állami szerveknek pedig az összese - mint tapasztalataink szerint az esetek 100 %-ában - a bűnöző oldalára és annak bűncselekményei folyamatos biztosítására szövetkezett. Az eset korábbi, de egyike a példaértékű, halhatatlan és Orbánról, Pintérről, meg bandájáról örök és abszolút eltörölhetetlen történelmi szégyen- és bukáspéldaként szolgáló bűntetteknek. Amikben majdan visszamenőleges törvényekkel is levadászhatjuk az ügyben felmerült összes titkosszolgálati vezetőt, rendőri vezetőt, bűnöző rendőrt és úgynevezett nyomozót, bebörtönözve kivétel nélkül mindegyiküket!
 
Cikk: Molnár F. Árpád

2011. májusában, a romagyilkosságok bírósági tárgyalásán megjelent a képen látható személy, magát Vadászi Attilának nevezve. Szépen, kényelmesen összeismerkedett a tárgyalásokra eljött médiumok újságíróival. Napokon keresztül, szorgosan eljárt a bíróságra, beült a tárgyalásokra és befényképezkedett, befilmezkedett a médiumok kamerái előtt. A romagyilkosságok bírósági tárgyalásáról van szó, amely olyan bűntett-sorozatot tárgyalt, amely a maga nemében a legsúlyosabb volt, ami Magyarország történetében elkövetésre került.

Ez a Vadászi Attilaként bemutatkozó bűnöző a szünetekben összeismerkedett az újságírókkal, de még arra sem ügyelt, hogy mindenkinek ugyanazt hazudja. Mosolyogva mesélte el nekünk pl. Hajdu Eszter - akinek a romagyilkosságokról készült dokumentumfilmjét most vetítették a mozikban -, hogy neki mást mondott média-munkahelyeiről (ez az álnevén Vadászi Attila), mint nekünk. Vadászi Attila nekünk pl. azt állította, hogy a Magyar Televíziónál (MTV) operatőr és vágja a híradókat, de dolgozik a Hír tv-nek és az Echo tv-nek is. Szerén-szerte, mindenféle újságírónak azt hazudta, hogy a média szerződést kötött a MédiaMarkt-tal, ami egy korlátlan büdzsét jelent. Ő korlátlan mennyiségben vásárolhat a MédiaMarkt-nál bármilyen drága laptopot, több millió Ft-os kamerát, bármit és korlátlan mennyiségben, és csak az ÁFÁ-t kell kifizetni, mert a MediaMarkt a többit állja. Az újságíróknak ott, a romagyilkossági tárgyalások szüneteiben szépen, egyiktől a másikig haladva felajánlotta, hogy legálisan bárkinek, bármekkora tételben vásárol. Csak vele kell menni a MediaMarkt-ba, kiválasztani az árukat, befizetni az ÁFÁ-t és már vehetik is át a híradástechnikai és elektronikai cikkeket korlátlan mennyiségben. Azt mondta: 15 ezer Ft-ért pl. 150 ezer Ft-os kamerát, laptopot, bármit tud így vásárolni és ezt ő szívességből felajánlja az újságíróknak és ez legális.

Én már az elején - amikor még csak megjelent a tárgyaláson, de meg nem szólalt - kiszúrtam, hogy az ember sáros és minimum kémkedik. Miután pedig a történetét előadta, már nyilvánvaló volt, hogy minimum köztörvényes bűnöző.

Miközben egy újságíróval - tanú jelenlétében - elment a Nyugati Pályaudvarnál lévő MediaMarkt-ba, ott átvett a sajtóstól 68 ezer Ft-ot, azt befizettette a saját OTP-számlájára, mondván, hogy cserébe azonnal átadja a kiválasztott termékeket (sok százezer Ft értékben), de - ahogyan lenni szokott - aznap már túl késő volt, ezért csak holnap tudja átadni, aközben én már értesítettem a Katonai Biztonsági Hivatalt (KBH), vagyis a katonai titkosszolgálatot és annak vezetőjét, a fékevesztett bűnpártolásairól és bűntetteiről világszerte hírhedt Domján László főigazgatót. 2011. május 13-án, 23:56 órakor pl. levélben értesítettem őket (ezt követően pedig további telefonos és személyes megkeresések sorával), hogy jelentkezzenek, mert a szokásos bűnügyi módszerekkel megkínáljuk a tagot 10 millió Ft-os üzlettel, ami alapján rajtaüthetnek. Szimatomnak köszönhetően azt is rögtön közöltem, hogy persze, csak akkor akarnak ők rajtaütést, ha nem ők küldték a bűnözőt, amely kapcsán - írtam nekik - félig beismerő vallomás az is, ha a megkeresésre - amit újabb és újabb megkeresések fognak követni - nem reagálnak. Azaz a bűnöző védelmében és további bűncselekményei biztosítására olyan szorgosak lesznek, mint - teszem most hozzá - Orbán Viktor és Pintér Sándor volt Boross Tamás 1998-as, aranykéz utcai felrobbantásakor, amikor a Béke szállóban megszállt állami bérgyilkosokat közvetlenül Pintér Sándor utasításaira engedték át a határon, nehogy meg kelljen fogni a saját embereiket, azaz a bérgyilkosokat.

2011-ben járunk, amikor Orbán Viktor már a pancser elemzők számára is egyre súlyosabb és elfogadhatatlanabb bűnöző diktátornak mutatkozott. Érthető, hogy az állami bűnözés annak ellenére sem volt hajlandó megmozdulni ebben a nagyon súlyos és precedens értékű ügyben, hogy telefonok, levelek és KBH-sokon keresztüli személyes üzenetek formájában kerültek részemről bombázásra, szó szerinti utcai botrányokkal vegyítve!

Ilyen botrányok egyike volt egy másik ügyben, amikor a Pintér Sándor-féle Boross Tamás-robbantásról elhíresült Béke szállónál (meg előtte és utána) csaptunk olyan utcai botrányt, amelynek híre akkora volt, hogy Pintér Sándor gyűlölködve tajtékzott a környezetében és amíg le nem higgadt, el akart fogatni. Csak nem volt még ürügy sem egy koncepciós perre, ami alapján legalább egy előzetest megrendelni mert volna.

Közben külön feljelentés is születetett az ügyben, mégpedig az egyik lehúzott sajtós részéről a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságán, ahol pár hetes mély és beszédes csend és lapítás után a Pintér-banda megszülte az Orbánisztánban megszokott rendőrbűnözői végeredményt: a csalás nem bűncselekmény, az elkövető ártatlan, makulátlan és tökéletes. Annyira nem bűnöző a bűnöző, hogy miután bizonyító erővel rögzítettük, hogy a rendőrségre megpróbáltuk ráerőltetni, hogy átadhassuk a bűnözőjükről készült, a birtokunkban levő fénykép- és filmfelvételeket, valamint további bizonyító dokumentumokat, a rendőrség soha, egy pillanatra sem volt hajlandó ezek közül átvenni semmit!

Az undorító orbáni bűnöző rendszer összes néppénzen eltartott intézménye (tehát a szervezett bűnözés, más néven a maffia) egymás csülkeibe kapaszkodva tussolta el az eltussolhatatlant - ez üggyel is örök precedenst és világszerte állandóan hivatkozható és terjeszthető orbáni példát szülve -, amikor továbbra is folytak az SMS-ek és a közvetlen telefonos beszélgetések Vadászi Attilával, az állam bűnözőjével, ahol a megbeszéléseken én voltam az agytröszt. Vadászi Attilát végig abban az állapotban tartottam, hogy ha valamilyen csoda folytán sikerül rávenni ezt az undorító, söpredék bűnöző orbáni bandát, vagy annak bármely moslék rendőrkapitányságát, titkosszolgálatát, vagy az ilyen Varga Magdolna-szintű békéscsabai bírósági bűnbandák bármelyikét, bárkit, aki a mi pénzünkből élősködik, mint a Gyulai Törvényszék hírhedt bűnözők részéről lefizetett söpredék vezetői, amilyen Baur Péter és bíróbűnöző bandája, hogy egy 10 milliós vagy akármekkora ajánlattal érjük tetten, fogjuk el Vadászit, akkor ez megtehető legyen. Ezért Vadászit végig vonalban tartottam, heteken át, annak ellenére, hogy már olyan bűncselekményeken volt túl, amik után régen fel kellett volna szívódnia.

Csakhogy a pénzünkön, a nép pénzén eltartott söpredék banditaállamban egyetlen tisztességes rendőrt, ügyészt, bírót vagy titkosszolgálatot nem találtam. Egyetlen egyet sem. Egyet sem. Írmagját sem leltem becsületnek a közpénzen eltartott és bűnözők által pénzelt, Varga Magdolna és Baur Péter-féle bíróbűnözők lakta banditaállamban. Magyarországon - Orbán Viktor irányítása alatt - kizárólag bűnözőkre és bűnöző intézményekre leltem, akik mindent elkövettek, hogy a bűnöző összes bűncselekménye lezárásra kerüljön és a bűnöző összes további bűncselekményei teljes körű és folytatólagos biztosításra kerüljenek. Ahogyan Varga Magdolna, Baur Péter és bíróbűnöző bandája dolgozik olyan nemzetközileg hírhedt ügyvédbűnözőkkel élősködve, mint Csanálosi Ákos.

Mi a Csanálosi-szinten látványos Vadászi Attila-féle bűnözés tanulsága? Pl. az, hogy ha ma valaki úgy határoz, hogy bemegy a bíróságokra, odamegy a média képviselőihez és azt hazudja, hogy a Magyar Televíziónál vagy bármelyik másik országos médiumnál dolgozik, korlátlan büdzséjű szerződésük van a MediaMarkt-tal, ezért bárki korlátlan értékben és mennyiségben vásárolhat tőle, szuper olcsón és bármilyen elektronikai cikket, aztán a pénzt befizetteti a saját számlájára, utána pedig örökre távozik, az teljesen legális, mert a világsajtóban is gyakran csak elmebetegként emlegetett diktátor, a grazi diliház félig szökevénye, Orbán Ráhel házi idiótája, azaz Orbán Viktor, valamint közpénzbandáinak összese szerint ez nem bűncselekmény, hanem minden tekintetben tisztes törvénytisztelő és minden gyanú felett álló állampolgári cselekedet. Mint amikor Csanálosi Ákos bűntettei bizonyítására nem merte senki elrendelni a hazugságvizsgálatot, hanem a Varga Magdolna- és Tóthné dr. Hámori Katalin-minőségű bíróbűnözők által országos újságíró-üldözésekbe kezdtek, a bűncselekményeket pedig leplezetlenül, a világon semmit nem titkolva követték el továbbra is. Minek titkolni a parazita bűnözést, ha egyszer ezért fizetik őket. És miért kellene szégyellni, amikor Magyarország ezek miatt a parazita bűnözők miatt az Európai Unió demokratikus sereghajtó banditaállama, és a bíróbűnözés a bíróbűnözést díjazza, a becsületet pedig halálos ellenségként és tűzzel-vassal üldözi, rombolja és pusztítja.

Vadászi Attila nyilvános bűnözése és totális állami maffiavédelme csak egyik példája a bűnöző tengereknek, amikkel találkoztunk, de azért is érdemes időnként felelevenítésre, mert az esztendők során kizárólag ilyen eltussolásokkal találkoztunk. Orbán Viktor óta az állam teljes közpénz-egésze a leggyomorforgatóbb söpredék bűnözőként viselkedik. Semmiféle bűncselekmény nincs, amiben ne a köztörvényes bűnözés mellé és az ártatlan áldozatok ellen sorakoznának fel. Miközben a médiumok ellen koncepciós perek tömegeit zúdítják, az újságírókat tudósításokért és hamis vádakkal sorra bebörtönzik, a lakájmédia, a megvett állami söpredék az összes újságíró-üldözést eltitkolja, miközben a szegények ellen hitleri zsidótörvényeket hoztak, amikkel a szegényeket a szegénységért be lehet börtönözni, miközben Szekeres Máriát, a hajléktalan, már mindenétől megfosztott asszonyt második hónapja tartja előzetes letartóztatásban ez a söpredék, moslék bűnbanda, mert kétszer tarkón köpte Pásztor Istvánt, a nép pénzén eltartott öltönyös-nyakkendős szerb multimilliomos ingyenélőt, néppénzen kitartott, népüldöző, egomániás, néputáló szerb háborús erkölcsi hullát, aközben a polgári lakosságnak és a nem orbánnyaló médiumok újságíróinak üldözése és abszolút teljes igényű jogfosztása gőzerővel és egyfolytában zajlik.

A rendőrök és az ügyészek olyan undorítóak, hogy már hónapokkal ezelőtt írtam, hogy a rendőrfeleségek bizonyára szexuálisan egészen súlyosan aberráltak, hiszen kinek volna gusztusa, hacsak nem súlyosan perverz, hogy olyan moslék, retardált, egy-egy eseten keresztül is adekvátan bizonyíthatóan bűnöző rendőrrel fetrengjen egy ágyban? Olyan bűnözőkről van szó, akikben valóban nincs semmi értékelhető emberi. Sokkal ocsmányabbak, mint bármiféle drogdíler, betörő vagy késelő kocsmai verekedő. Velük könnyű kijönni, rengeteg erkölcsi vívódásaik és morális hátterük van, de a bűnöző rendőrség valóban minden utcai bűnözést alulmúl. A rendőrfeleségek valami olyasmivel közösülnek, valami olyan amorf borzalommal, aminél undorítóbb és visszataszítóbb nem sok létezik a Föld bolygón. Igazán nyitott vagyok szexuális szempontból is, de hogy egy rendőrrel közösüljek, az a szexuális aberrációnak olyan súlyos foka, amiről azt sem értem, ép ésszel hogyan lehet elviselni! Bizonyára úgy, hogy aki rendőrrel fetreng, az nem egészen normális, annak egészen biztosan mindenféle mentálhigiéniai és pszichiátriai devianciái és defektusai vannak, és ez a legenyhébb eset, mert ott vannak a súlyos szociopata rendőrfeleség ribancok, akikben szintén nincs több emberi, mint ami fellelhető az Elter Zsanettet megerőszakoló vagy 2006-ban a járókelő nőket összefogdosott és a rendőrség folyosóin meztelenre vetkőztető és leguggoltató, ordítva életveszélyesen fenyegető rendőrbűnözők feleségeinél és a rendőrbűnözők barátnőiként tartott ócska, ótvar, mocskos ribancoknál.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda