2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

A kismamákkal üvöltöznek a nővérek a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház 8. emeleti Újszülött osztályán

A kismamákkal üvöltöznek a nővérek a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház 8. emeleti Újszülött osztályán
2020-01-04

Egyesületünk több alapító tagja folytatott beszélgetéseket és hallgatta meg újonnan szült kismamák beszámolóit, akik a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház 8. emeleti Újszülött osztályán feküdtek. Megdöbbentő és sokkoló adat, hogy a kismamák összese(!) arról számolt be, hogy egyetlen - szavaikat idézve - "normális" vagy "rendes" nővér van, az összes többi "bunkó", "szemét", "nyegle", "flegma", "hisztériás", "minősíthetetlen stílusú", "minősíthetetlenül viselkednek" stb.

Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület

A Gyurácz-Németh Orsolya által vezetett 8. emeleti Újszülött osztályon mindennapos a nővérek kismamákkal való egyoldalú ordítozása, trágár szitkozódása, gyalázkodása és mocskolódása, és sok egyéb törvénysértés, jogsértés és bűncselekmény, amik külön-külön is törvénysértő módon veszélyeztetik a csecsemők egészségét és személyiségfejlődését, valamint a kismamák lelki stabilitását, tejtermelését és több esetben az életüket is. Ezek miatt a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület - tételes felsorolásokkal - büntető feljelentést tesz és évtizeden át tartó állandó megfigyelést, nyilvánosságot és szankciókat garantál a kuplerájjá süllyedt kórházi osztály kapcsán, megkövetelve ott a rendszerváltást, és fellépve minden visszaéléssel és törvénysértéssel szemben. Egyesületünk továbbá feltétel nélkül tartja fenn a jogot, hogy bármikor fedett ellenőrzést végezhessen a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház 8. emeleti Újszülött osztályán uralkodó személyzeti és egyéb közállapotok tárgyában, és a megszerzett adatokat és bizonyítékokat személyes döntési jogkörében bírálhassa el és alkalmazza médianyilvánosság és hatósági eljárások előmozdítása vonatkozásában.

Egyesületünk a feljelentésben kitér a Gyurácz-Németh Orsolya által vezetett Újszülött osztály szörnyű személyi állományának cseréjével és fejlesztésével kapcsolatos javaslatokra, valamint egyebek mellett a vezetőség alkalmatlanságának bizonyítására is.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alelnöke, Molnár-Fodor Brigitta most, 2019. november 21-től feküdt pár napon át a lakosság által Dél-Tepsi Jahn Ferenc Kórháznak nevezett intézmény 8. emeleti Újszülött osztályán, annak 828-as kórtermében. Akkor figyeltünk fel az ország egyébként is egyik vagy legrosszabb hírű kórházának Újszülött osztályán uralkodó horrorisztikus és polikriminális vezetőségi és alkalmazotti állapotaira és hallgattuk meg akkor és aztán a kismamákat, akik nem tudták, kiknek számolnak be a tapasztalataikról, hanem egyszerűen csak előadták, amiket átéltek és megfigyeltek. Egyesületünk alelnöke, Molnár-Fodor Brigitta sem szülni ment oda, hanem terhessége utolsó két hetében sürgősségi vizsgálatra vitték, és a 9. emelet egyik szülész orvosa a szülés mesterséges megindítása mellett döntött. Ugyanis a Jahn Ferenc Kórház elborzasztó hírneve miatt senkiben nem merült fel, hogy a jogvédő szervezet alelnökének ott kellene megszülnie, mivel mindannyian úgy véltük, ez esetben halmozottan veszélyeztetett mind a magzat, mind pedig az édesanya egészsége és élete is.

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda