2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

A kilakoltatott, 10 gyermekes anya szerint Orbán Viktor skizofrén

A kilakoltatott, 10 gyermekes anya szerint Orbán Viktor skizofrén
2014-02-07
Be akarják börtönözni azt a 10 gyermekes Faragóné Emőkét és egyik gyermekét, akit családjával - Kovács Róbert fideszes polgármester utasítására - tavaly kilakoltattak. A családanya telefonon kereste szerkesztőségünket.

Cikk: Molnár F. Árpád
Közreműködött: Domján Tibor
 
 
Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a médiában, az emberjogvédők, a civil szervezetek számára fölöttébb népszerű 10 gyermekes családanya közölte lapunkkal, hogy március 4-én lesz a bírósági tárgyalása. Ugyanis - mondta - tudta nélkül őt és egyik fiát is elmarasztalta a rendőrség jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség címén, mondván, hogy nem akarta beengedni a rendőröket a lakásába, amikor családjával együtt utcára akarták dobni, a család lakását pedig elkobozni. Faragóné és családja eme súlyos jogsértéséről az őket kilakoltató X. Kerületi Rendőrkapitányság arra a címre küldte az értesítéseket, ahonnan ugyanők kilakoltatták, ezért az eljárásról nem értesültek, a leveleket átvenni nem tudták, a végzések ellen fellebbezni nem tudtak, továbbá a kirótt, fejenként kb. 40 ezer Ft-os pénzbírságot nem válthatták át közmunkává, azaz ingyenmunkára, mert annak határidejéről is lecsúsztak. Azaz maradt a fizetsz vagy börtönbe viszünk alternatívák. A rendőrség eljárása tehát a régi rendőrvicceket idézi, miszerint keresve sem találni ott értelmes embert, hiszen csak rendőrök, bár Faragóné számára is kétséges, hogy valóban a rendőri szakmai és logikai zsenialitás abszolút fokba hajló hiányáról van-e szó vagy egyszerűen arról, hogy a rendőrök eme részletben is bűnözők és rosszindulatú szociopaták.

A 10 gyermekes, Orbán Viktor rezsimje részéről széles spektrumban üldözött édesanya, Faragóné Emőke azt is kifogásolta, hogy felnőtt korú fiát, aki a lakásban volt, szintén a távollétében és ugyancsak a baracskai börtönben letöltendő, 8 nap szabadságvesztésre ítélték, pedig - nyilatkozta Faragó Ferenc Mihályné - "részt sem vett az otthonvédelmi akcióban, hanem bent ült a szobában, a Zoli fiam meg sem szólalt, nem is törődött vele, hogy mi van."

Faragóné Emőke következtetése szerint ezek csak megerősítik azt a tényt, hogy Orbán Viktor közveszélyes skizofréniás elmebeteg, ami látszik a mozdulataiból és a gesztusaiból is. Mint azt lapunknak elmondta: jó volna, ha már kibukna ennek a közveszélyes elmebetegnek [mármint Orbánnak] a grazi pszichiátriai kezelése is, mert nagyot robbanna. A 10 gyermekes, családjával együtt a Fidesz által üldözött édesanya közölte, hogy Orbán Viktor - idézzük - "képzelt démonjaival folytatja a háborút". "Kezdte a fülkeforradalommal" - mondta Faragóné -, "meg hogy a fülkeforradalmat megnyerték, folytatta azzal, hogy megvédjük a rezsiháborút, meg Magyarországot megtámadták és támadják Magyarországot, meg a magyar népet, és támadást indított Brüsszel Magyarország ellen". Mint azt a nagycsaládos, üldözésével és talpraesettségével nemzeti hőssé lett asszony megfogalmazta:

- Tényleg jó volna, ha előjönne végre az az orvos, aki kimondaná, hogy Orbán Viktor megállapított súlyos elmebeteg.

Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a 10 gyermekes, nemzeti hőssé avatott édesanya szabadságvesztéséről szóló bírósági tárgyalás - mint azt Faragóné Emőke nyilatkozta - Budapesten lesz, 2014. március 4-én, délelőtt 9 órakor, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB), de nem a Markó utcában, hanem a Varsányi Irén u. 40-44. szám alatt (megközelíthető a 4-es és a 6-os villamossal).

Faragóné és családja fideszes polgármesteri utasításra végrehajtott utcára dobására 2013. június 11-én került sor. A családon kívül a lakásban tartózkodott számos olyan civil és újságíró, akiket a rendőrség, az ügyészség és a bíróság annak ellenére egy sor hamis váddal illetett, megrágalmazott, eljárás alá vont, valamint bíróság elé állított és elítélt, hogy a rendőrség, az ügyészség és a bíróság hamis vádjai teljes egészében, adekvát bizonyítottsággal megdőltek, mert bár a hatóságok minden filmfelvételt, amit ők készítettek, gondosan lenyeltek - hiszen azokra hiába hivatkoztak volna, hiszen éppen az ellenkezőjét tartalmazták annak, amiket jelentéseikben, feljelentéseikben, valamint a bíróság előtt állítottak -, ugyanakkor az általunk, a lakásban készített filmfelvételeket világszerte publikáltuk és elérhetők a világ majdnem minden pontjáról jelenleg is. A bűntettekbe tevékenyen, abszolút megszegve a Büntető Törvénykönyv szabadságvesztéssel is büntethető pontjait, elkövetőként belefolyt a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitánysága (rendőrkapitánya Gyetvai Tibor), továbbá a Készenléti Rendőrségtől kezdve, a Hatvani Rendőrkapitányságon át, a Polt Péter által kinevezett főügyészségi és vezető ügyészig, Ott Istvánig bezárólag mindenféle rendőr és ügyész. A Multimédia Hírháttér, az Alsóörsi Hírhatár, valamint a HírAréna újságírója, az emberjogvédő és állatvédő Kovács Adrienn Nikoletta a bírósági tárgyalás előtt áll, míg engem (Molnár F. Árpádot) már elítélt a bíróság.
 
Mint az a kilakoltatásról készült, általam rendezett dokumentumfilm láttán (KLIKK!) teljes bizonyítottsággal kiderül: ismét, kivétel nélkül az összes olyan rendőr és ügyész, akiket a lakásban tartózkodó személyek elleni perbe bevontak, minden esetben megtámogattak mindenféle, bizonyítottan koholt eljárást és mindent megtettek, hogy az ártatlanul perbe fogottakat bíróság marasztalja el és vagy fizessenek vagy börtönbe kerüljenek. Azaz a rendőrség és az ügyészség állományának 100 %-a a köztörvényes bűncselekményekben teljes körűen bűnelkövetőnek bizonyult.
 
Ahogyan azt a pszichiátriai visszaélésekben és bűntettekben, kivétel nélkül az összes megbukott és nyilvánosságra került bűnügyben láthattuk, ugyanazt tapasztaljuk a hatóságok részéről is. Egyik emlékezetes példát arról, miféle állapotok uralkodnak, említsük pl. a 2006-os, a lakosság elleni tömeges hatósági vérengzéseket. 2006-ban a rendőrség és az ügyészség által megvádolt, a bíróság által szabdságvesztésre ítélt 147 esetből utóbb 143 esetben ki kellett dobni a kukába a bírósági ítéleteket, mert az elkövetőket felmentették, az áldozatokat és a túlélőket pedig, mint bűnözőket bebörtönözték. Vagyis a bírói ítéletek 98 %-a sima köztörvényes bűntett volt. Ha csak ebből indulunk ki, akkor azt látjuk, hogy ha Magyarországon egy civilt ártatlanul a rendőrség perbe fog, akkor csaknem 100 % az esélye annak, hogy elítélik, amennyiben ő az áldozat. De ha az elkövető rendőr, akkor viszont voltaképpen 100 %, hogy felmentik. A rendőrök kivétel nélkül, minden vizsgált esetben osztatlanul, kategorikusan bűnözőkként összekapaszkodtak, amikor bármelyikük bűncselekményeket követett el a polgári lakosság ellen vagy tömegek egész életükre történő megnyomorítására.
 
Az a tény, hogy egy ügyben gyakorlatilag mindegy, melyik rendőrségre és melyik rendőr illetve rendőri vezető asztalára kerül az ügy, mert a statisztikák szerint egészen biztos, hogy az a rendőrség és azok a rendőrök is elkövetik az adófizető lakosság sérelmére a bűncselekményeket, statisztikailag, azaz tényszerűen bizonyítja, hogy az összes rendőr bűnöző. A rendőrségen a helyzet hasonló ahhoz, amit olyan szociális szeméttelepeken találunk, amilyen a kecskeméti Platán elmeszociális otthon. Az ilyen zárt intézetekben természetes, hogy bárki, aki szó szerint lepofoz egy az intézetben lakó magatehetetlen, védekezésre képtelen személyt, biztos lehet abban, hogy bárki látta a társai közül, bűnügyi és bűnszervezeti szövetséget vállal vele.
 
Ezért történt meg az, hogy pl. a rendőrök 2006-ban is, hiába voltak akár több ezren, nem törődtek azzal, hogy bűntetteiket melyik kollégájuk látja a sok százból vagy a több ezerből, mert biztosak voltak abban, hogy bármit követnek el, úgyis minden kollégájuk bűnpártoló és össze-vissza hazudozó bűnöző. Hasonló a helyzet az olyan akkut bűnügyi állami disznóólakban, amilyen a kecskeméti Platán Otthon. Az ilyen helyeken - bármiféle büntető per vagy polgári per indul - feltétlenül szükséges a poligráfos vizsgálat, mert ahogyan a rendőrök esetében, ezen zárt intézményben is megközelítőleg 100 % a valószínűsége annak, hogy a személyzet hazudni fog a bűnözők védelmében.

A történelmi súlyú politikai botránykilakoltatásról szóló dokumentumfilmek, cikkek és feljelentések egy listáját is Tisztelt Olvasóink és Nézőink figyelmébe ajánljuk: (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.!)

Csillag Ösvény Jósda