2019. 08. 24., Szombat
Bertalan névnapja

A kazah Nazarbayev és az Új Világrend

A kazah Nazarbayev és az Új Világrend
2015-04-05
Beletenyerelt az Új Világrendbe Orbán Viktor a kazahsztáni kirándulással. A glóbusz belsejében pedig egy rejtélyes dolgot találunk. Nazarbayev elnök aranyháromszögbe foglalt kézlenyomatát.
 
Cikk: Emma Paradigma
 

Beletenyerelt az Új Világrendbe Orbán Viktor a kazahsztáni kirándulással. Astanát az illuminátus fővárosának is nevezik. Ennek apropóján kínálkozott ide ez a videoklip, amelynek feliratait az alábbi szöveg tartalmazza.
 
Astana az első XXI. században épült főváros, és tökéletes példája annak, hogy merrefelé halad a világ. Egyetlen ember víziója. Nurszultan Abisuli Nazarbajev elnök álmainak megvalósulása. Olajdollárok milliárdjaival a háttérben, az ázsiai sztyeppék távoli és sivatagos vidékén startolt a város építése. Az eredmény megdöbbentő. Egy futurisztikus okkult főváros, az Új Világrend és az ember által ismert vallások közül a legrégebbi vallás dicséretének ötvözetében. Ez a vallás pedig a Napimádás.

A város maga még hatalmas építkezés alatt állt (2010-ben), de a már elkészült épületek Nazarbayev vízióinak összegzése.

A Béke piramis – Nagy-Britannia legtermékenyebb építészének munkája. Ez az óriási piramis furcsa jelenség az ázsiai sztyeppe közepén. Az épületet abból a célból emelték, hogy „ összehozza a világ vallásait”. A tervező Norman Foster szerint az épületben nincs felismerhető vallási jelkép, azért, hogy lehetővé tegyék a vallások harmonikus újraegyesítését. Valójában a piramis az okkultisták szerinti egyetlen igaz vallás temploma. A Napimádásé.

Az épületen belüli utazás valóban szimbolikus. Minden egyes embernek a megvilágosodás felé vezető útját reprezentálja. A piramis forma jelentése: A beavatottak a piramis formát ideális formaként fogadták el mind a titkos tanítások felől, mind azok terjesztésére létrehozott intézmények számára.

A piramis a misztériumokat képviselő végső szimbólum. Az illuminátusok birtokában levő isteni tudást és a tömegek zavarodottságát egyaránt megtestesíti.

Tegyünk egy kört az astanai Béke piramisban.

Az Operaház (alagsor): Belépve a piramis alsó szintjére a sötét, tátongó barlangszerű belsejébe jutunk. Az asztanai Operaház alagsora, ahová a gyanútlan tömeget beengedik. A sötétség ellenére egy óriás Nap képe majdnem a teljes mennyezetet elfoglalja.

Középső rész: Kazahsztán vallási nagygyűlése – a Napasztal körül. Az Operaház teteje pont a piramis közepe. Tárgyalóul szolgál a világ vallási vezetői számára a vallásegyesítő konferenciákhoz. Itt álljunk meg egy percre és figyeljünk az itteni szimbolizmusokra. A világ minden tájáról származó vallási vezetők ülnek az óriási Napforma körül és azt vitatják meg, hogy hogyan tudnák összeegyeztetni a különbözőségeiket a közelgő NEW AGE-dzsel. Ez igen lármás vitákban zajlik. Ez a hely sokkal világosabb, mint az Operaház. Ez reprezentálja a megvilágosodás felé tartó folyamatot. A kerekasztal közepét a Nap képe foglalja el. Pontosan megegyezik az Operaház tetején levő Nap helyével. Így, amíg az átlagnépesség az anyagi világ sötétségében szórakozik, addig a megvilágosodottak pontosan a fejük fölött arról elmélkednek, hogy érhetnék el az isteni létet.

A piramis csúcsa: A csúcs kerek formájú, teljesen üvegfelületekkel határolt és fürdik a napfényben. Fehér galambok vannak az ablakokba ágyazva. A békét reprezentálják, amelyet az fog eredményezni, ha a világ kormányai és vallásai egyesülnek az Új Világrendben. A csúcs tetején látjuk, amint a Napisten ráragyog a megvilágosodottakra.

A piramis szintjei: a sötét alsó Operaház, a középső tárgyalóterem és az Isteni Csúcs a világ pitagoraszi vízióját testesíti meg.
 
Pitagorasz tanításait napjaink okkult társaságai alaposan tanulmányozták. Pitagorasz három részre osztotta az Univerzumot. A legfelsőbb világra (supreme), az elöljárók világára (superior) és az alantas világra (inferno).

Más szóval ez a piramis sokkal több, mint egy turista látványosság. Ez a beavatottak filozófiájának reprezentációja. Így tervezte meg a brit építész, Sir Norman Foster.

A műemlék egy népmese megtestesülése. A mitikus életfa és a boldogság varázslatos madara a Samruk nevű madár, amely a tojását egy nyárfa két ága közti résbe rakta. Az arany glóbusz az emlékmű tetején a Napot jelenti. A megvilágosodottak legfőbb istenségét. Ez az életfa reprezentálja azt a folyosót, amelyen a lélek elhagyja a földi világot és eljut az isteni világba. Ez visszatérő fogalom a legtöbb (de nem minden) ezoterikus (titkos) társaságban.

A glóbusz belsejében pedig egy rejtélyes dolgot találunk. Nazarbayev elnök aranyháromszögbe foglalt kézlenyomatát.
 
 
 
 
 
 
.
 

Csillag Ösvény Jósda