2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A jegybank nem eltörölte a devizahiteleket, hanem mind a 250 milliárdot kimentette!

A jegybank nem eltörölte a devizahiteleket, hanem mind a 250 milliárdot kimentette!
2016-04-12
250 milliárdot 3 fideszes alapítványba mentettek ki! Pár perces filmünkben Matolcsy György MNB-elnök botrányos kasszarobbantásáról szóltunk, hogyan lett 250 milliárd forint közpénzből fideszes magánvagyon.

Filmünk most is mellőzte az agyonfizetett oligarchiamédiumok tolvajokkal és tömeggyilkosokkal való túlzott ájtatoskodását, bár nem azt kapták a nép hóhérai, amit érdemelnek, és a jelenkor publikus technológiai szintjén ez nem is lenne kivitelezhető, semmiféle erőszak és agresszió útján.

A rövidfilm alapjául szolgáló hír az ATV híradójában hangzott el, miszerint civilek követelték, hogy a Matolcsy György által vezetett jegybank (Magyar Nemzeti Bank) még az idén pályáztasson és adjon a magyarországi 64 ezer civil szervezetnek 100 milliárd forintot, mivel főleg az árfolyamgáttal szerzett 250 milliárdos úgynevezett "nyereségét" a fideszes Matolcsy György az általuk létrehozott három alapítványba mentette ki, míg a 64 ezer civil szervezet mindössze összesen 5 milliárd forintot kapott.

Szakemberek szerint mivel ez a vagyon az úgynevezett devizahitelesekkel kapcsolatos árfolyamgátból eredt, ezért Orbánéknak a teljes nemzetgazdaságot és az egész országot sújtó devizahitelt kellett volna végleg rendezni, felszámolva a több százezer devizahiteles adósságspirálját.
 
Orbánnáci jegybank:
250 milliárd 3 saját alapítványba, 5 milliárd 64 ezer civil szervezetnek!
(Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)


 
 
Beszélgetnek:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Emma Paradigma

Zeneszerző (Music by):
Cover Name Band együttes

(A HÍRHÁTTÉR Filmjeihez Komponálták)

3D HÍRHÁTTÉR-Animációk (és Zeneszerző: 6.88-14.24 sec):
Sid Modwooder
 
 
 
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda