2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

A haza nekem nem eladó - László Andrea, választás utáni nyilatkozata

A haza nekem nem eladó - László Andrea, választás utáni nyilatkozata
2014-04-10
"Hová vezetett az út, amely „A haza nem eladó mozgalom” félrevezetését és párttá silányítását volt hivatott végrehajtani, azt mára már minden józan magyar ember láthatja" - veti fel - véleményem szerint  is teljesen jogosan - László Andrea népdal énekes, akinek jóhiszemű és hathatós kezdeti közreműködését, igen aljas módon sikerült kihasználnia, az aztóta már kizárólag Kásler Árpád nevével fémjelzett, idővel párttá alakuló mozgalomnak.
 
A pártnak, amelynek aztán az április 6-i választáson, a többszáz millió forint lehívott kampánytámogatás ellenére, a leadott szavazatok fél százalékát (0,47%) sem sikerült megszereznie. Mindösszesen: 22.624 ember szavazott rájuk.
 

Domján Tibor, Budapest
 
Kapcsolódó korábbi cikkünk, az Alsóörsi Hírhatárból: Kásler Árpád: a magyar nép ügynöke vagyok
 
 
László Andrea nyilatkozatát, a továbbiakban változtatás és kommentár nélkül közöljük:

Nem véletlen nem szólaltam meg a „választás” előtt, hogy ne lehessen arra hivatkozni, én okoztam a párt vesztét. Ébredj álmaidból és végre ismerd fel magyar, hogy már megint az orrodnál fogva vezetett egy önjelölt vezér, és ez az út már megint a málnásba ment. Persze világos volt az, hogy ez így lesz, de a gond nem az, hogy vannak, akik a jó ügyet le akarják téríteni a pályájáról (Mihály és az általam alapított „A haza nem eladó mozgalom” ügyét), hiszen ilyenek midig lesznek, hanem az, hogy meg tudják csinálni, mert sokan vannak, voltak, akik hittek neki, (mert hinni akartak).

Régi bölcsesség: a pokolhoz vezető út jó szándékkal van kikövezve. Nem kétlem a jó szándékot azok részéről, akik elkeseredettségükben szalmaszálnak hitték az önjelölt vezért. Én is közéjük tartoztam, ameddig fel nem ismertem világosan az ármány arcát, akinek önmagán kívül senki nem fontos, és mint kiderült, a haza is eladó. Lehet, hogy az ő hazája nem eladó, de az nem a miénk!

A történelmi alkotmány helyreállítása lett volna az utolsó valódi esély a trianoni revízió törvényes és valóban eredményes kezdeményezéséhez, ez azonban oly mértékben sértette volna Románia érdekeit, hogy tenniük kellett valamit. Aktiváltak hát egy alvó ügynököt, aki pénzért mindenre hajlandó volt, neki a haza nem eladó, de az ő hazája az Románia!

Éppen ez vezérelte, amikor elfogadta a fennálló hatalmi elit ajánlatát, ha párttá silányítja a mi mozgalmunkat, akkor 700 millió forintot kap kampány célra, és indulhat a választáson. Persze, mint ahogyan az lenni szokott, éppen a felét sem kapta meg, de ez a 298 millió forint éppen elég ahhoz, hogy ő és a családja jövője biztosított legyen. Eleget tett megbízójának.

Választás előtt egy vezető Fideszes politikus nyilatkozta:
 
„Fideszre nézve az egyedüli veszélyt A haza nem eladó mozgalom jelentette, mert 2013. április 21-én a Hősök terén az alkotmány legitimitását kérdőjelezte meg. Ha sikerült volna jelentős társadalmi összefogást elérjen, akkor megbukott volna a jelenlegi rendszer, és vagy futni kellett volna, vagy szembe nézni a felelősséggel.”
 
Semmi sem volt tehát drága.

A Fidesznek, mint nyilatkozta, 8 milliárd forintjába került, hogy elhárítsa az akadályokat. Ez a valódi oka a választáson induló biznisz párt finanszírozásnak! Zárójelben jegyzem meg, ezt nem a Fidesz, hanem mi adófizető polgárok fizettük, tettük ezt akaratunkon kívül azért, hogy a valódi rendszerváltást elkerüljük, amely elhozhatta volna A MAGYAR EMBER EGYENLŐSÉGÉT A BÍRÓSÁGOK ELŐTT!

Gondoljunk csak bele, hány család otthonát lehetett volna ebből a 8 milliárdból megmenteni. Arról nem beszélve, hogy a valódi rendszerváltás eredményeképp megtört volna a varázs, és nem lehetett volna többé a pénzhatalmi elit módszerével irányítani az „i-gazság” szolgáltatást. Ez mind és szép lett volna, de már nem az.

Marad a remény, ha mi nem is voltunk, vagyunk méltóak, de talán a magyarok istene mégis csak megszán bennünket és újra minden magyar embernek biztos lehet a fedél a feje felett. Ma a Fidesz az, aki a mi lélekben mélyen szántó érzelmeinket szlogenként használja, úgy gondolja, jogosan teszi, hiszen 8 milliárdot fizetett érte a mi pénzünkből. Megvenni csak azt lehet, ami áru, amit az áruló eladott. Én, mi nem adtuk el hitünket se 300, se 700 millióért, és soha nem is fogjuk eladni.

Hiszek egy Istenben,
Hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.

Szeretettel, Andrea
 

Csillag Ösvény Jósda