2021. 07. 28., Szerda
Szabolcs névnapja

A Gyurcsány-párt tovább lopja a közpénzeket, miközben Karácsony Gergely pénztelenségre panaszkodik

A Gyurcsány-párt tovább lopja a közpénzeket, miközben Karácsony Gergely pénztelenségre panaszkodik
2021-02-23

Míg Karácsony Gergely azt reklamálja, hogy Orbán Viktor pártalapon vonja el a fővárostól a működéshez szükséges pénzeket, addig Gyurcsány Ferenc polgármestere, az újkori magyar történelem egyik legdurvább keresztényfób, heterofób és a fehérek elleni rasszista kijelentéseket tevő DK-s Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció 7. kerületi polgármestere minden gond nélkül a legalacsonyabb bérleti díjat kínálóknak ítélte meg a 7. kerület művelődési házát, 15 év alatt 200 millió forint kárt okozva.

Gyurcsány Ferenc kereszténygyűlölő rasszista botrányhőse a Heti tv-t rúgta ki az épületből, aki a Niedermüller Péter által korrupt módon győztesnek ítélt céghez képest havonta 1,2 forinttal nagyobb bérleti díjat ajánlott a pályázatában (a minimum bérleti díj 2,5 millió helyett havonta 3,7 milliót). A 2006-os szemkilövő, a mai napig összeférhetetlenkedő népsortüzes párt korrupt frontembere - a Hadházy Ákos és más ellenzéki képviselők által kifogásolt fideszes bűnözői mutyik hajszál pontos mintájára - a legmagasabb helyett a legalacsonyabb pénzösszeget kínáló pályázót kiáltotta ki győztesen. A kirúgottak közt van továbbá pl. a világ kategóriájában leghíresebbje, a 100 tagú cigányzenekar is. Niedermüller - a híradások szerint - a kirúgottak helyére vadkapitalista, imperialista, bankárfetisiszta káderképzőket helyez, akik összességében tagadják a vallási és nemzeti értékeket, hanem helyettük egoizmust, törtetést és bankárista neoliberális imperializmust, tehát lakosság elleni önérdekelvű elnyomást helyeznek.

Niedermüller Péter nem csak Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki idején lehetetett korrupcióban a legszorgosabb tanulók közt, de úgy tűnik, azóta is sokat tanulmányozhatta Hadházy Ákos és társai által feltárt, immáron nem MSZP-SZDSZ-es, hanem fideszes visszaéléseket is, mivel a Fidesznél is általános gyakorlattal szemben Niedermüller még az ellenzéki képviselőket és a döntőbizottság tagjait is kizárta, hogy lehetőleg egy személyben dönthessen a korrupt gyurcsányi műveletről.

Pályázatok sorát az MSZP-SZDSZ idején sorra nyert egyik ismerősünk - aki a médiából is ismert - legutóbb talán pár hete mondta el, hogy kivétel nélkül az összes pályázat korrupt, és a győzelem feltétele minden esetben az volt, hogy eleve, előre közölték, mennyit kell visszaosztani a győzelem esetén.

A győztes a minimum díjat, 2,5 millió forintot ajánlott, míg a Heti TV havonta 3,7 millió forintot fizetett volna. Niedermüller Péter szerény ember, neki elegendő volt a minimum összeg is.

A szakértők egyöntetűen elmondják, hogy már a pályázat előtt eldőlt, ki lesz a győztes.

A Gyurcsány-párt ellenzékben is rendszeres korrupciós botrányai, a kilakoltatásokról való - összes meghívásunk ellenére - abszolút stabil távolmaradásuk, a bankármentő csomagok kb. 2015-ig való folyamatos követelése, a magyar nép lefasisztázása azért, mert a lakosság 98 %-a nem támogatta az arab és hasonló migránsok tömeges Magyarországra telepítését, és sok hasonló, elfogadhatatlan és a magyar néppel nyíltan ellenséges úrhatnám, burzsuj pártkövület nagy tömegek számára teszi elfogadhatatlanná az ellenzéki összefogásra szavazást. Különösen annak fényében, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára egyaránt arra törekszenek, hogy ha Gyurcsánynak nem lehetséges, de legalább Dobrev Klára lehessen az összellenzék 2022-es választásokra való miniszterelnök-jelöltje.

Gyurcsány állandó kivételezett egyik üdvöskéje, Niedermüller Péter tette - pozíciója okán - minden magyar idők egyik legsötétebb kijelentését az európai értékek, a kereszténység és a fehér ember ellen, amikor az ATV műsorában kijelentette:

- Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket - ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik -, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen; ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak - meg azért nők is vannak közöttük.

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda