2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

A gyermekbetegségek nem veszélyesek

A gyermekbetegségek nem veszélyesek
2018-04-29

Az észnélküli oltáskötelezést már az ifjúság sem nézi jó szemmel. Egy 16 éves fiú szerkesztőségünknek elküldött gondolatai a gyermekbetegségekről talán még a legelvetemültebb oltásfan orvosokat is kijózanítja. Az alábbi cikk hős írója tökéletes logikával világít rá a hazai járványügyi intézkedések problémáira. Szociális érzékenysége tettre késztette: fellépni az igazságtalanságokkal szemben. Fogadják szeretettel - és legfőképpen reménnyel - sorait!

 

Cikk: egy 16 éves fiú
Laudáció: Nagy Sándor (Naleksz)

 

 

Gyermekbetegségek: kanyaró, mumpsz, rubeola, bárányhimlő, ötödik betegség (lepkehimlő), hatodik betegség (háromnapos láz), hepatitis A, skarlát, mononukleózis. Ezek „semminyavalyák”. Ha nem éhezik, nem fűtetlen szobában van a beteg, akkor pár napon belül kiheveri.
Egyikre sem létezik oki kezelés (skarlát kivételével, ellene a penicillin), fertőzés után élethosszig tartón védelmet adnak. A hepatitis A és a mononukleózis gyakran tünetmentesen zajlanak.


Ezek a fertőzések régen mindenkinél megvoltak, természetes úton átestek rajta. A legyengülteket a természetes nyájimmunitás védte, és biológiailag is erősítette a szervezetet. (Volt egy remek biológiatanárom, aki azt mondta, hogy minden kiállt fertőzés erősíti a szervezetet.)
 

Most meg oltunk ellenük. Kanyaró, mumpsz, rubeola ellen kötelező, de értelmetlen. Ugyanis a kiállt fertőzéstől nem lesz semmi baj, inkább erősödik az ember. Ráadásul kétszer, pedig a hivatalos alkalmazási szabályzatában az szerepel, hogy csak a szeronegatív személyek esetén kell megismételni az oltást. Ennek ellenére szerológiai vizsgálat nem történik, futószalagon történik az oltás. Az elutasításokat visszautasítják rendre. Ennek az oka a pénz, Mészner „mesterasszonyt” pénzeli egy gyógyszergyár, ezért nem képes objektív döntést hozni (kell a pénz neki). Az ÁNTSZ is oltáspárti, ha az orvos küld egy jegyzőkönyvet, hogy mellékhatás történt, akkor ráküld mindenféle hivatalt, hogy ellehetetlenítse.
Voltak halálos áldozatai is a túloltásnak. Például M. Adél, ki belehalt az oltásba.

 

Egy 16 éves srác

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda