2019. 04. 26., Péntek
Ervin névnapja

A fideszes ügyvédek minimum tízmilliókat keresnek az orbáni kilakoltatásokkal

A fideszes ügyvédek minimum tízmilliókat keresnek az orbáni kilakoltatásokkal
2018-07-08

A közpénzből folytatott orbáni népirtás orbán polgármesterein keresztül történik, a népirtó orbáni ügyvédi irodákkal kötött szerződések pedig titkosak, minthogy a törvények ellenére sem adnak választ orbán polgármesterei az ellenzéki képviselőknek, mennyi közpénzt csatornáz ki orbán és polgármester bűnbandája, amikor minden kilakoltatáshoz bíróságokon keresztül fizeti a szociopata jogászmaffiát, hogy bíró mondja ki a kilakoltatásokat.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád (ÉLI)

A tömeges kilakoltatások áldozatai jelentős részének semmilyen tartozása nem volt, és - jellemzően kivéve, aki nyugdíjas korú vagy éppen újszülöttet vagy kicsinyeket nevel - szinte minden kilakoltatott munkába járó magyar.

A törvények úgy szólnak, hogy ahhoz, hogy a nevében népképviselő sz.rházi patkány, azaz a nép pénzén dúskáló polgármester eldönti, kit és kiket lakoltassanak ki az önkormányzati lakásokból. Aztán az antikrisztusi módon, a nép vérén élősködő vérszívó parazita polgármester bírósági pert indít a lakos vagy nagycsalád utcára vetéséhez. Ehhez megbízást ad a mi pénzünkből azoknak az ügyvédi irodáknak, amik a sz.rházi ótvar putrista orbán viktor maffiabandája kegyeiben állnak.

Csakhogy a törvény úgy szól, hogy az önkormányzat indoklás nélkül dobhat az utcára bárkit, aki önkormányzati ingatlanban él. Tehát a bírósági per egy törvénybe iktatott kötelező bohózat, fideszes pávatánc, orbáni ráheli majomparádé.

De akkor miért van orbán tiborczi törvény arra, hogy bírósági eljárásra is szükség legyen a nép tízezreinek tönkre tételére, munkás nagycsaládok, halálos betegek, 90 év feletti idősek, várandós anyák és csecsemők tízezer szám való árokba dobálásához?

Az orbán ráheli görény ügyvédférgek közbeiktatására azért van szüksége a felcsúti putripatkánynak és lehányni való undorító moslék közpénz bandájának, hogy ezzel is kicsatornázhassák a polgári lakosság adómilliárdjait a rendes munkavégzésre képtelen és alkalmatlan, munkakerülő féregpatkány haverok zsebeibe. A sokszor hosszas bírósági pereskedés során gyakori - mi is találkoztunk ilyennel pl. Kovács Róbert 10. kerületében, ahol az orbáni putriférgek részéről megtámadott nagy család semmilyen tartozással nem rendelkezett, egyszerűen csupán Kovács Róbert ki akarta őket b.szni az utcára, és meg is tette -, hogy az önkormányzat, tehát a polgármester által indított bírósági perben egyszerre több ügyvéd lép fel a tárgyalóteremben is, a jogilag teljesen képzetlen, ügyvédet fizetni képtelen, kirendelt ügyvédre törvényileg szabályozottan nem jogosult család ellen. Tehát orbán polgármesterei olyan ügyvédi gárdákat vonultatnak fel a mi pénzünkből, ügyről ügyre, amiket Magyarország keresztapáinál sem szoktunk látni, inkább csak az amerikai filmekben, amikor dúsgazdag maffiavezér hozza pl. három ügyvédjét az igazságszolgáltatás elé.

Minthogy orbán népirtó, magyargyűlölő és echte tömeggyilkos likudpatkány polgármesterei korlátlan pénzes zsákkal rendelkeznek, a hazaáruló hülye szavazóik és a maffia ellen szavazott sokkal normálisabb és egészségesebb magyarok millióinak munkája révén, így egy-egy szerencsétlen civil vagy család utcára b.szásához is úgy urizálnak, mint ahogyan a helikopteres fideszes Rogán Antal - akit Vizoviczki László is kifizetett D-n keresztül - járt alkalmanként 85 ezer forintért szexelni a még fiatalkorú Horváth Nancyhez, aki nem véletlenül félt a meggyilkolása előtt attól, hogy a Fidesz őt is megöli, miután a Fidesz Welsz Tamást az autóban meggyilkolta.

De mennyit keresnek a lakosság elleni tömeges kilakoltatásokkal orbán viktor polgármester-bűnözőinek ügyvéd moslék férgei, azaz mennyibe kerülnek nekünk orbán és büdös bandája tömeges kilakoltatásai?

Csak becslések vannak erre, az biztos, hogy évente legalább milliárdokba.

A törvény szerint, amikor önkormányzati képviselő kérdést tesz fel a szemétláda fideszes polgármesternek arról, mennyi közpénzt fizet a rühes orbán-banda - a saját tetű haverjainak - az ártatlan magyar dolgozó tömegek kilakoltatására, akkor a mocskos orbáni politikus patkánynak meghatározott időn belül választ kell adnia.

A gyakorlat az, hogy az önkormányzati üléseken feltett eme kérdésekre a maffiózó magyargyűlölő orbán-banda természetesen egyetlen mi pénzünkből eltartott sz.rházi férge sem válaszol, sem a határidőn belül, sem azon túl, semmikor.

Mintha az ország legundorítóbb patkánya, a likudos netanjahuista kilakoltató magyargyűlölő féreg, azaz orbán viktor adta volna utasításba - az olasz maffiából "omerta" szóként elhíresült - hallgatás törvényét.

És mivel a rendkívül hülye magyar nép - minden előre bejelentéseink ellenére is - abszolút hatalomra szavazta fél Európa legszociopatább és Európa legmagyargyűlölőbb politikusát, a likudos felcsúti moszad-férget és bevándorló családját, így senkinek esélye sem mutatkozik arra, hogy megtudja a szavazó marhák által megtapsolt magyargyűlölő izraeli maffiától, mennyi pénzt lopnak el mind a 10 millió magyartól a magyarok tömeges kilakoltatására.

Iszonyatos nagy marhának kell lenni ahhoz, hogy valaki azért fizessen egy rahedli pénzt, hogy a saját hülye fajtáját tömegesen kilakoltathassa az izraeli putri maffia. Nevezheti ezt bárki kormánynak, de ha valami úgy szerveződik, mint a maffia, úgy viselkedik, mint a maffia, úgy hoz törvényeket saját magának, mint a maffia, olyan korlátlanul harácsol és bűnöz, mint a maffia, akkor az maffia. Akkor is, ha éppen az ország élén táncol, mert annyira hülyék az adott ország lakosai, mint amennyire hazaáruló moszad-seggnyaló igénytelen putrista idióták.

Csillag Ösvény Jósda