2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

A fiatal Orbán Viktor szerint, az idősebb már megcsókolhatja saját fenekét

A fiatal Orbán Viktor szerint, az idősebb már megcsókolhatja saját fenekét
2014-08-20
Az a politikai rendszer, amelyik nem hajlandó tárgyalni, nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást - utalt Orbán Viktor, még kezdő gengszter korában arra a döglődő pártállami rendszerre, amelyikből a Soros Alapítvány jövőfinanszírozó stratégiájának köszönhetően kivakartatott a kalyibából. 
 
Napjaink tükrében, mikor a legtöbb vezető pártállamista milliárdos, akik pedig még nem, azok éppen azt az üllepet próbálják szüntelen dédelgetni, melyet az ifjú titán elvtárs is említ az alábbi bejátszásban. Nos, ezek az akkor igaznak tűnő mondatok, manapság teljesen más értelmet nyernek. Szomorú, baljós, de kalkulálható értelmet.

Domján Tibor, Budapest
Forrás: Orbán Viktor
 
 
"Ha nincsenek és nem is lehetnek független társadalmi szervezetek, kivel akar a hatalom kompromisszumot kötni, teljesen ködös és homályos. Nem tudom. A robbanás előidézője és ezért a robbanás felelőse az, aki ezt a független létezést nem engedi és bármi erő árán, bármilyen ellenállás árán, bármi kockázat árán leveri."
 
 
 
csak azok a freudi (el)szólások ne lennének folyton..., szóval amit akarunk...
 
"Ugyanolyan végzettségűek mint én, ugyanolyan egyetemi diplomát tudnak a zsebükben mint én, egyáltalán ugyanúgy mozognak, húsból vannak, kezük, lábuk van, amitől embernek lehet őket mondani és mindenféle erkölcsi tartás nélkül, büdös mocskos eszközként funkcionálnak ennek a hatalomnak a kezében. (...) Mindenki aki a nevét adja és asszisztál és nem tiltakozik ez ellen, hogy ilyenek megtörténhetnek ebben az országban, mert ez nem volt más mint a magyar jogállamiság, a jogrend leköpése, szemétre hányása, szóval amit akarunk, az alkotmánynak a fölrugása, minden amit akarunk az ma itt megtörtént. Aki ehhez a nevét adja, ami ma itt megtörtént, annak nem üzenek mást, csak csókolja meg a fenekemet."

Csillag Ösvény Jósda