2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

A családok a jövő zálogai. Kérdés: ki fogja kiváltani őket?

A családok a jövő zálogai.  Kérdés: ki fogja kiváltani őket?
2014-02-18
A jövőt a gyermekek jelentik: ha születnek újabb gyerekek, van magyar jövő, ha nincs gyerek, nincs jövő - mondta az Országgyűlés elnöke a Parlament épületében megrendezett Kárpát-medencei családtalálkozón. Kövér László, a családokat a jövő nélkülözhetetlen zálogának nevezte, mely zálogra - tesszük hozzá - igen nagy szüksége lesz - többek között az oroszoknak - amennyiben megépítik az új paksi blokkokat, de más hitelezőknek is, ha a "fiúk", az eddigiekhez hasonló ütemben mentik át a pénzeket, új oligarcháik zsebébe. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
Kövér szerint, az állam senkinek sem kívánja megmondani, hogy hogyan éljen, ugyanakkor szerinte a kormány és az Országgyűlés kötelessége és küldetése, hogy támogassa azokat, akik életüket a család szövetségében élik, gyerekeket nevelnek és gondoskodnak a szüleikről. 
 
Miután az ország lakosságát, a rendszerváltás után regnáló kormányok, működni képes tőkéjétől mára teljesen megfosztották, a néhány tízezer bennfentes kivételével, dolgozóit - európai mércével mérve - szégyenteljes rabszolgasorba taszították, a meggondolatlanokra és/vagy jóhiszeműekre, szándékosan és előre kitervelten, kielégíthetetlen étványú bankuzsorásokat szabadítottak, csak, hogy a már titkosított, tehát deklaráltan eltussolt köztörvényes gigabrablásokat ne is említsük, mint például a tízezer milliárdokban mérhető olajpanamát, Postabank és társai féle "bankmentőakciókat", a Kulcsár és társai VIP listákat és a BAUMAG típusú ügyek tucatjait.
 
Ezen rablások mindegyike, jelenleg is a parlamentben közpénzkullancskodó nagytiszteletű "honatyákhoz" köthető, ja, a föld alatt meg közvetlenül több ezer, közvetetten pedig akár több tízezer, az ügyekhez tartozó hulla is.
 
Majd, miután a nép több ezer milliárdos nyugdíjalapját, Orbán Viktor  "nemzeti" kormánya, szó szerint kirabolta, a még meglévő - természtesen mesterségesen - napjainkig nevetségesen alacsony áron tartott termőföldeket pedig, éppen jelenleg játszák át az új, nemzetinek hazudott oligarcha kartellük számára, ezért szinte természtes, hogy az újabb paksi kaliberű lehúzásoknak nem marad más záloga, mint a családok és az általuk "biztosított" gyermekek, akik, talán már a szüleik számára is ismeretlenül destabilizált közegben folytathatják a soha véget nem érő törlesztést, megtanítva őket annak "fortélyaira" és egyedüli örökségül hagyva azt, az ő gyerekeik és azok unokái számára. 
 
 
"A családok a jövő zálogai" amit az offshore milliárdos Orbán és Kövér, lelkiismeretfurdalás nélkül áldoz fel, szinte bármely megmozdulásával a közpénzéhség oltárán, mert amikor fizikálisan már nincs mit ellopni, akkor ellopják a jövőt!
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda