2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

A Corvinus bohócegyetem rektora idióta bűnöző PÖCS, sőt, F...!

A Corvinus bohócegyetem rektora idióta bűnöző PÖCS, sőt, F...!
2016-05-21
Műsorunkban a Fidesz rektorrá avatott pártidiótája, Lánczi András ama kijelentésével kezdjük, amiben a Fidesz korrupciós rendszerét politikai elképzelésnek nevezi, és azzal fenyegetőzik, hogy ha ez nem tetszik, akkor kinyílhatnak a privatizációs akták.
 
Sz. L.

Lánczi András bohócrektor szavai a következők voltak:

"Most is van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása. Lehet, hogy van, akinek ez nem tetszik. Lehet maffiaállamozni, de akkor ki fog nyílni a privatizációs doboz is, és fel lehet robbantani vele az egész 25 évet, amit rendszerváltásnak nevezünk.”

Műsorunkban Molnár F. Árpád és Domján Tibor médiaalapítók és jogvédők robbantanak Lánczi András és a maffiaállam orbáni szisztémájának köztörvényes bűnözése és örök időkre levitézlett PÖCS-pedagógusai alá.
 
Frissítés: 2017. 02. 01.:
FIGYELEM! Bár a film a legnagyobb magyarországi internetes média videomegosztóján most is látható, a youtube már megint az első helyre tolakodott az állami maffializmus védelmében, és a maffiaállam elleni szavakban tiltakozás betiltására és felszámolására, és a műsort betiltotta! Ezért kísérő szöveggel médiánk újra feltöltötte (a lejátszó alatt pedig az a youtube-oldal, ahonnan a maffiaállamot nyílt adminisztratív eszközökkel védő youtube betiltotta) :
 
 
A Corvinus bohócegyetem rektora idióta bűnöző PÖCS, sőt, FASZ!
(Molnár F. Árpád "ÉLI"- Domján Tibor)


 
 
Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor

Executive producer:
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 
 
Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor.
 
 

Csillag Ösvény Jósda