2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

A Blikk sajtósa nem adta ki informátorát, az ügyész elvette a mobilját - A beltenyészet halálos méreggé válhat

A Blikk sajtósa nem adta ki informátorát, az ügyész elvette a mobilját - A beltenyészet halálos méreggé válhat
2014-09-10
Rendőrségi erőszakkal vetette el az ügyészség a Blikk újságírójának telefonját, miután a sajtós nem volt hajlandó megmondani, ki informálta Oszter Sándor színész ittas vezetéséről, amiről február végén cikket írt. Az ellenzéki, külföldi anyagi és politikai érdekeltségű média széles sajtókampányt indított az állami visszaélés ellen. Erkölcsi offenzíváról ugyanakkor nem eléggé beszélhetünk, mivel ennél sokkal súlyosabb és rengeteg olyan állami bűncselekmény ért újságírókat az elmúlt évek során, amikről soha, egyetlen árva nyamvadt sort sem írt az a külföldi politikai és anyagi érdekeltségű médialobbi, amely most varázsütésre egységesen kelt ki azért, mert láss csodát, ennyire sok, részükről abszolút eltitkolt újságíró-üldözés után most vagy már rájuk sem terjedt ki Orbán Viktor és hatóságainak védelme.

Ez, persze, természetes és általam számos alkalommal hangoztatott következménye annak, hogy az állami, valamint a külföldi politikai és oligarchalobbik alá tartozó újságíró-társadalom mélységes erkölcstelenséget és teljes odaadó, hallgatásos bűnpártolást deklarált minden olyan magyarországi újságíró-üldözéssel, házkutatással, erőszakos elhurcolással, simán köztörvényes koncepciós perrel, bírósági ítélettel és szabadságvesztéssel szemben, amik nem külföldi oligarchák, pártok és kormányok által pénzelt lapok újságírói ellen, hanem ezektől független újságírók és médiumok ellen kerültek elkövetésre. Az újságíró-üldözéseket eltussoló újságíró-bűnözés az oka annak, hogy mára egyre inkább kiterjed az üldözés az eddig szinte egészében védett olyan médiumok ellen is, amik külföldi oligarchák illetve külföldi kormányok és titkosszolgálatok pénze és befolyása, sok esetben pedig irányítása alatt állnak.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Koós Szabolcs, a Blikk újságírója 2014. februárjának végén írt cikket a közismert színész, Oszter Sándor ittasan elkövetett balesetéről. Koós Szabolcs újságírót az ügyészség tanúként idézte be, de hiába kérdezte, ki volt az újságíró informátora, Koós Szabolcs - természetesen - nem volt hajlandó megmondani.

Nem is tehet ilyesmit; informátort akkor sem adhatunk ki, ha az informátor erre - a mi érdekünkben - megkér minket, mert ha úgy véljük, hogy az informátornak ebből előnytelen üldözés származhat - tehát nem egy nagyobb volumenű, az EU demokratikus sereghajtója elleni operatív akciót építünk, amik során az államiak primitív bűnözői reflexeire hatunk, ahogyan a titkosszolgálatok szoktak a polgári lakosság zsigeri primitívségére hatni -, akkor az informátornak rejtve kell maradnia. Az újságírónak - ahogyan Koós Szabolcs is ekként nyilatkozott - a börtönt is vállalnia kell, de egy informátort soha, soha, de soha nem adhat ki. Ha pedig az élete a tét, akkor meneküljön külföldre és onnan támadjon, de az informátort akkor se adja ki!

Az orbáni vezetés alatt általunk eltartott ügyészről a Blikk újságíróját így idézte a Blikk:

- Az ügyész azt mondta, ha nem árulom el az informátort, 500 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújthatnak. Nem áll rendelkezésemre ekkora összeg, de még ha megtehetném se fizetném ki, mert méltatlan eljárásban született a büntetést. Ha kell, inkább leülöm, maximum 100-120 napot tölthetek majd bent a rácsok mögött.

Az ügyészség - miután az újságíró nem volt hajlandó a telefonját átadni - rendőröket hívott, akik elvették a mobiltelefont. A kormányszerv lemásolta annak adatait, majd feltehetően jelentős részben vagy főként azért, mert a Blikk is külföldi lobbik által működtetett lap, ezért ahelyett, hogy az adattárolók esetében általában alkalmazott módszerekhez folyamodtak volna, azaz végül bírósági úton kobozták volna el végleg a számítástechnikai eszközök összesét is, másnap máris visszakapta a telefonját.

A telefon elvételét kizárólag politikai motiváltsággal illetve ügyészi munkára alkalmatlansággal tudom magyarázni. Semmi más magyarázat nem jut eszembe. Az ugyanis nem magyarázat, ha pl. az ügyészség azt akarná kideríteni, melyik civil személy vagy pl. rendőrtiszt követett el visszaélést, amikor adatokat adott ki, mivel ez egy újságíró mobiltelefonjának adataiból megközelítőleg zéró eséllyel fog kiderülni, viszont alkalmas arra, hogy globálisan ássa alá a magyar közpénz-hatóságokba vetett, helyesebben már régen nem létező bizalmat és az ügyészséget egy moslék állami bűnszervezeti csoportként leplezze le és alázza meg a teljes lakosság, valamint a külföldi kormányzatok, emberjogvédő és megfigyelő nemzetközi szervezetek, valamint a világsajtó előtt. Egy diktátornak, amilyen Orbán Viktor - aki ráadásul az EU leghitványabbjaként van számon tartva -, ez belefér, hiszen ez a lényege annak a rendkívül súlyos antiszociális és pszichopátiás, valamint egészen súlyosan paranoid szociopátiás személyiségzavarnak, amelyről azt a minden berkekben elismert, nagy sikerű és globális hírű cikket írtam (még az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjeként), amelyet ugyanakkor az összes külföldi pénzekből irányított média igyekezett görcsösen agyonhallgatni a lakosság elől és amely körül annyira sok média-oligarchisztikus kínlódás történt, hogy milyen idióta ürügyekkel próbálják a cikket - szerény személyem és a legkevésbé sem szerény, nagyon sokat tudó múltam miatt - teljes egészében lenyelni, elrejteni, elhallgatni és eltussolni. Még a HVG is feledhetetlenül bukott, amely pedig a cikket megelőzően odáig is elmerészkedett már, hogy annyi év D-Notice (azaz központilag rendelt teljes elhallgatás, eltitkolás) után, az Úr 2012. esztendejében meg merte jelentetni az első olyan cikket, amiben leírta a nevem. A cikknek jelenleg ez a címe: "Ezt is megértük: Molnár F. Árpád az Országházban".

De a Blikkes mobiltelefon-elvételre visszatérve: minden egyes házkutatás, hatósági zaklatás, lefoglalás - talán a mobiltelefonok kivételek ebben, mert azok (eddig!) nem ilyesmik tárolására voltak - mindig azt sokszorozza, hogy az ügyészség olyan adatok és bizonyítékok birtokába jut, amik alapján Orbán Viktor és szintén közpénzeinken eltartott feudalista kormánya, az Európai Unió demokratikus sereghajtója néppénzen eltartottjai, tehát a politikusok, rendőrök, ügyészek, bírók ellen rengeteg büntető eljárást, házkutatást, előzetes letartóztatást kellene az ügyészségnek szerveznie. Ha viszont ezt nem teszi meg - márpedig soha az életben nem hallottunk arra példát, hogy bármely hatóság akár egyetlen feljelentést tett volna a lefoglalásokkal tömegével beszerzett bizonyítékok miatt, azok tömegeiből válogatva -, akkor nekünk maradt a feladatunk az, hogy majdan mi vagy szövetségeseink kormányra kerülésével visszamenőleges hatályú törvényekkel is lecsapjunk és levadásszuk ezeket a kormánybűnözést bűnszervezetben, maffiában eltussolt ügyészbűnözőket. Ráadásul a mi fajunkat - hiszen az EU demokratikus sereghajtója, Orbán Viktor üldözései konkrétan is új fajt és fajokat neveltek ki Magyarországon -, tehát a mi fajunkat olyan szervezett állami bűnözés, terror, zaklatás, állandó fenyegetettség, rengeteg erőszakos elhurcolás, fogda és börtön nevelte, ami kifejezetten veszélyessé tett minket, egészen pontosan a politikai gyilkosságok ezt megelőző, jelenlegi és ezt követő szervezését illetően is, kitanulva az Orbán-terror módszereit és megtanulva, hogy azokat brutálisan kell alkalmazni - ezúttal már nem az ártatlanok ellen, ahogyan Orbán és oligarcha bandája tette, hanem - a mi pénzünkön eltartott, élősködő, vérszívó állami bűnözőkkel szemben. A politikai gyilkosságokat ugyanis nem a polgári lakosság, hanem a politikusok és a másként nem kezelhető illetve törvényi szempontból és morálisan túlzottan eladósodott közpénzes rendőrbűnözők, ügyészbűnözők, bíróbűnözők és más közpénzen eltartott állami bűnözők ellen kell szervezni.

Amikor a több tekintetben rekorder leleplező és tényfeltáró, ügyvédnek is kiválóan teljesítő dr. Kende Péter az ATV-ben arról nyilatkozott, hogy nagyon sokan egész életükre olyan mélybevésést kaptak az ellenük elkövetett állami visszaélések miatt, ami későbbi, pozíciókba kerülésük esetén megtorló intézkedéseket fog okozni az állami elkövetőkkel szemben, akkor egy nagyon is szépen és markánsan körvonalazható - az általunk eltartott, az egész lakossággal ellenséges, vérszívó, parazita és ingyenélő állami bűnözők elleni - rettentő veszélyes tényhalmazatról beszélt.

Mint arról annyit írtam és műsorokban, valamint filmekben beszéltem, Orbán Viktor és bandája a politikai üldözés és a terror olyan módszereivel élt és ezeket úgy alkalmazta, amik a nála sokkal értelmesebb egyes külföldi titkosszolgálatok és félkatonai, valamint katonai szervezetek részéről az emberprogramozás ama tudatos módja, ahol a kiképzések során semmitől sem félő, életüket bármikor feláldozó, motivációikat mélybe vésett, nagyon veszélyes megtorló emberi fegyvereket és parancsra ugró gyilkosokat gyártanak. Az állandó fenyegetettség, a túlélésért való folyamatos küzdelem, az ellenséges állami környezet, az igazságtalan üldözés, az elhurcolások, a rendkívül ingerszegény fogdák, az Interneten is az egész világ számára közzétett adekvát bizonyítékok ellenében nyílt hazugságokkal való bírósági ítéletek, a teljes anyagi ellehetetlenítés olyan módszerek, amikkel a titkosszolgálatok és a milíciák rettenthetetlen gyilkosokat képeznek és olyan - titkosszolgálati kifejezésekkel élve - super sodier-öket, SERE-ket, mandzsúriai jelölteket (manjurian candidate) gyártanak, amik Orbán esetében viszont saját gyártójukra, ellenségükre, azaz Orbán Viktorra és az egész világon hírhedt bűnöző bandájára a legveszélyesebbek. Egyértelműen és világosan kijelenthetjük, hogy a most is folyamatosan termelt, programozott katonák nem csak Orbán Viktort és világszerte hírhedt bűnöző bandáját, de ezek családjának életét is veszélyeztetik. Azaz minden forgatókönyv szerint zajlik, ahogyan az az olyan ostoba, szuicid, következetlen és jelentősen kontrollálatlan szociopata idióta elnök diktátoroknál lenni szokott, amilyen Orbán Viktor.

Elmondhatjuk, hogy most már nem csak egy bűnöző oligarcha elnök diktátorról van szó, aki saját paranoid szociopata elméjéből fakadóan magának építi egomániás bűnöző rendszerét, hanem abba a fázisba lépett, ahol már az élete is veszélyben van a következő politikusgenerációk által. Hiszen ahogyan a Jobbik esetében láthattuk, hogy akik tegnap üldözöttek voltak, másnap már az Országházban hozzák a törvényeket és fenyegető, hogy kormányra kerülnek, úgy az ideológiában rendkívül változatos, de a Jobbikhoz képest az állami bűnözőkre sokkal, de sokkal veszélyesebb új hatalmi generáció is a Törvényhozás falait kezdi döngetni. És az ő üldözésük sem csökkent, hanem ez az egész világon megvetett egoista diktátor, akinek irányításával, pár év alatt - említette egy EBESZ-es képviselő is - 800 törvényt hoztak a diktatúra kiépítésére, az előzőekhez képest is szorzatosan lendült bele a politikai üldözésekbe. Az elnyomás, az igazságtalan üldözés és az ellehetetlenítés programozta életveszélyes politikai és hatalmi generáció születése nyilvánvaló folyománya az olyan degenerált kormányzatokkal rendelkező társadalmaknak, amilyen a rendkívül súlyosan beteg Orbán Viktor és bűnöző, szociopata bandája. Olyan új és feltörekvő hatalmi generáció ez, amire ma már több millió magyar állampolgár vágyik, mert a tébolyult, valamint belterjes, beltenyész, a társadalmat kirekesztő lobbikba tömörült rezsim - beleértve a balliberálisnak is nevezett médiában mutogatott párt- és civilnek nevezett ellenzéket is - erre képezte, erre programozta saját polgári lakosságát.

Amikor tehát az ATV és más ellenzéki médiumok részéről mutogatott és a társadalom torkán erőszakosan és kizárólagosan lenyomni igyekezett politikai pártokról és velük együtt propagált civil szervezetekről szólok, akkor az egyetlen halmazt alkotó, ugyanabba az érdekkörbe tartozó, külföldi oligarchák és politikai szervezetek által pénzelt és propagált belterjes, beltenyész, a társadalom minden más részét kirekesztő, a lehető legjobban elhallgató és eltitkoló, stratégiailag látványosan következetlen nemzetközi érdekközösségről beszélek. Ezek tehát egyetlen külföldi érdekszférába tartozó médiumok, pártok és civilnek nevezett lobbi, amiket külföldi politikai érdekek pénzelnek és tolnak szintén a saját politikai és gazdasági rendszerükbe tartozó média által, erőszakosan propagálva, elrejtve a társadalom összes többi részét, akik emiatt már évek óta halálos megtorlásokat hirdetnek, és amikre a polgári lakosság az elnyomás miatt már milliószám éhezik. Márpedig rendkívüli ostobaság és pökhendi tudatlanság kell ahhoz, hogy akiknek minden lehetőségük és eszközük megvan ahhoz, hogy szinte mindenkit szövetségesükké nyerjenek meg, ehelyett mindezen erőkből, akik engedtek a késztetésnek, ellenséget kreáltak. A bölcsesség és a társadalom rétegei iránti alázat hiánya okozta ezt, amely 2006 ősze óta radikálisan és folyamatosan söpri ki a baloldal parlamenti erői és a baloldalinak nevezhető média mögül a társadalmat.

Azt állítom és elismétlem, hogy a balliberálisnak is nevezett, nemzetközileg szervezett politikai dilettantizmus, ez a kirekesztő, beltenyész fogyatékosság okozta nem csak a Népszava teljes megsemmisülését, de azt is, hogy csaknem az egész baloldal megsemmisült. Egy tanulni képtelen, vaksi, fogyatékos, idióta politikai és gazdasági társaságról van szó, amik tehetségtelenségüknél fogva Orbánnal közösen építik - ha akarják, ha nem - Orbánia oligarchisztikus és demokratikus sereghajtóvá züllött bandita- és maffiarendszerét, és ez nyilvánvaló volt azon gondolkodók számára, akiket ez a tutyi-mutyi, bankista, saját primitív csapdáiban szánalmasan vergődő politikai-gazdasági lobbi agyonhallgatott, és akik erre a következményre már sok évvel előre figyelmeztettek. Előre megmondták. Én is. Már 2006 szeptemberétől, Rómából, Magyarországtól nem kevesebb, mint 1300  kilométerre.

Végezetül: a Blikk és köre korábban egy rendkívül szélsőséges, az énekesekkel, színészekkel stb. rendkívül ellenséges, köztörvényes gyülevész banda volt, ami az általa megnevezett személyeket - minden erkölcstől mentesen - felmosórongyként kezelte, róluk a leggátlástalanabb hazugságokat írták és abban látták a kenyérkereset lehetőségét, hogy a közélet ismert, elismert és sokak által kedvelt személyeibe belekötöttek, orbitális hazugságokat és semmiféle morális igényt nem támasztó mocskos rágalmakat szórtak.

A Blikk főszerkesztője, Murányi Marcell végül szakított ezzel a gyakorlattal és egy olyan Blikket hozott létre, amely úgy tudott - és sikerrel - bulvározni, hogy betartotta a társadalmi viselkedés szabályait, a hatályos törvényeket, a Blikk akár kuruc.infót alulmúló megbízhatatlanságát és hiteltelenségét pedig egy nemzetközileg is igen megbízható médiumra cserélte. Sőt: sokakat megnyert azzal, hogy politikai eseményekről, valamint a társadalom számára fontos szervezetekről és azok akcióiról is tájékoztatott, növelve ezzel a lap eladási statisztikáit. (A képen Murányi Marcell, Csernus Imre, Zentai Péter és Csintalan Sándor az ATV "Havas a pályán" című műsorában.)

Murányi Marcell augusztus óta az olvasótáborát egyre inkább elvesztett Népszabadság főszerkesztője lett. Ha nem kap a Népszabadság is olyan halálos mérget más lapok és pártok esetében stratégiailag elégtelenre vizsgázott külföldi befektetői részéről, ahogyan ez 2006 kommunikálása miatt a Népszavával teljesen végzett, az MSZP-vel és a baloldallal pedig csaknem egészében, akkor annak ellenére is legalább egy ideig sikeres lapként működhet, hogy a nyomtatott sajtó egésze évről évre egyre kevesebb olvasóval rendelkezik.

Orbánnak pl. hiába van úgynevezett kétharmada, mégis lakossági pénzekből kell fenntartania lapjait. A Magyar Nemzet és más orbánista szennylapok is arra példák, hogy hiába orbánista egy lap, ha azt moslékos tálban, moslékkal telítve ömlesztik. Még a lakossági disznók közül is kevesen tartanak rájuk igényt, és ami túlzottan bezárkózik egy érdekkörbe és kirekeszti a potenciális szövetségeseket is, ahogyan a Népszava tette, az szinte biztosan mindenki más előtt bekövetkező pusztulásra van kárhoztatva.

Csillag Ösvény Jósda