2020. 07. 11., Szombat
Nóra,Lili névnapja

A Bankcsapda közleményben gratulált az orgazda módjára szerzett árfolyamnyereségekhez

A Bankcsapda közleményben gratulált az orgazda módjára szerzett árfolyamnyereségekhez
2014-06-05
Budapest, 2014. június 4., szerda (OS) - Az Egyesület gratulál azoknak a hazai intézményeknek, akik devizába fektettek, hiszen a nép nyomorán hatalmas pénzeket kereshettek.

Domján Tibor, Budapest
 
 
 
 
A devizabefektetések kiemelkedő jövedelemhez juttatták azokat, akik a forint gyengülésére számítottak, számíthattak. A legnagyobb devizabefektetők között, Falus Zsolt Ferenc elnök szerint a Magyar Nemzeti Bankot és a Magyar Államot tarthatjuk nyilván. Kifejezetten kedves devizának számított a befektetők között a japán jen és a svájci frank, mely devizákban véletlenül a hazai devizahitelesek eladósítása történt. Az Egyesület gratulál az orgazda módjára szerzett árfolyamnyereségéhez.

Falus Zsolt Ferenc szerint, a Kúria felpörgeti az eseményeket deviza ügyben... az uzsora áldozatainak nem sok választása maradt ! Hogy érthető legyen -   az árfolyam alakulása helyett, annak alakítása történt ! Az EU és intézményei között található ici-pici EKB egy kis mozdulattal képes lehetett a forint árfolyamát a szükséges mértékben és irányban elmozdítani!
 

Csillag Ösvény Jósda