2018. 06. 19., Kedd
Gyárfás névnapja

A bankárokat védi? Mert az orbáni és piCsányi tömeggyilkosokat ki kell irtani

A bankárokat védi? Mert az orbáni és piCsányi tömeggyilkosokat ki kell irtani
2017-03-20
A deviza népirtás ellen plakátokat ragasztgató Póka Lászlót ma bebörtönözhetik. A nép millióinak végtelenített idejű és folyamatos kifosztását deklarált orbánista bankármaffia az ország 17 megyéjéből tiltotta ki, és szabadságvesztés fenyegetése mellett megtiltotta, hogy bárki közelébe menjen, aki az ő pénzéből és a nép pénzéből végtelen idejű állandó gazdagodásra rendezkedett be. Akiben Donald Trump mintegy magára ismert, orbán viktornak hatóságai megtiltották a lakosság életvédelmi követeléseinek illetékesekkel közlését, úgy is, ha az a közlés a tömeggyilkos orbánisták távollétében történik.

Több sem kellett Molnár F. Árpádnak, akit szintén a politikai üldözés és az állandó terror edzett acélkeményre. Ma reggel a következőket írta Póka László Facebook-oldalára. Így kellene hozzáállnia mindenkinek. Akkor már régóta mindenben a magyar nép győzött volna, nem pedig a magyar nép esküdt ellenségei, akik a magyar nép végtelen időre előre vetített állandó irtására szervezkedtek.
 
Sz. L.
Km.: Molnár F. Árpád

Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője a Budapest, XII. kerület Laura út 26. előtt, 13 órától akar tiltakozni a vélemény szabadsága és a szólás szabadsága nevében. Ez orbán viktor bankár bűntársa, piCsányi Sándor egyik lakcíme. Csakhogy Póka Lászlónak nem szabad a gazdagok közelében megszólalni sem. Sőt, a közelükbe sem mehet olyanoknak, akiknek akár ezredannyi vagyona van, mint Donald Trump-nak. A békés tiltakozás is túl sok volt Donald Trump barátja, orbán viktor és orbán bankár feudalista terrorista bandája számára. Most már előzetes letartóztatással fenyegetik, ha tovább tiltakozik.

A bankárok és kormányuk, az orbáni bankárkormány üldözései azonban hergelik az embereket. Úgyhogy nem csak a világ leghírhedtebb cigánybűnözője, orbán viktor, de akire haverjaként hivatkozik, Donald Trump is rosszul fog kijönni ebből a "népirtó, népgyűlölő feudalista földesurak a nép végtelen irtására" című háborúból.

Az ország egyik leghíresebb, legerősebb, ezért csaknem minden feudalista médiában eltitkolt vagy gyűlölettel mocskolt nagy nemzeti hőse, Molnár F. Árpád ismét reagált. Ma reggel ezt írta Póka László oldalára:

"piCsányi Sándor és orbáni bankárbandája a devizahitelezéssel a demokratikus államrend megdöntésére szervezkedtek. Azóta a hatalmat megszerezték, és erőszakkal tartják fenn. Ezek - a Btk. több paragrafusa értelmében - halmazatban jelentik az életfogytig tartó fegyházbüntetés bírósági ítéletét.

Túl ezen a lakosság többségének ilyesfajta burzsuj elnyomása és a nép csaknem egészének folytatólagos és a végtelen időkbe előre vetített kifosztása a büchlerek, csányik, propperek, orbánok és peyerek részéről - a történelem is bizonyította ezerszer, hogy - forradalmi provokáció, radikális állam elleni támadás, a népgyűlölet és népirtás ilyesfajta bankárfaji bűnszervezetben folytatólagos terrorizmusa az állam biztonsága elleni közvetlen szervezett támadás, ezért a történelem minden idejében az ilyen bankárista szervezett támadásokat a legvéresebb, legradikálisabb, legdurvább, legkönyörtelenebb módszerekkel és eszközökkel kellett letörni, eltiporni, eltaposni. Ezek más szóból nem értenek, csak az őket fizikailag megsemmisítő erőszakból.

Ezért minden olyan ország is, amely elutasítja a nép önvédelmi forradalmát, közvetlen halálos fenyegetést jelent népünk összes tagjára, a csecsemőket is beleszámítva.

A nép ellen, ezzel pedig az állambiztonság ellen összeesküdt orbáni bankármaffia kizárólag teljes körű, családostól eltakarításával állítható vissza az ország demokratikus államrendje. A hatalmat erőszakosan gyakorló és erőszakkal megtartó szervezett bűnözői hálózat és rendőri, ügyészi, bírói stb. lakájainak fizikai megsemmisítésével az ország lakosságának jóléte végre helyreállítható, a demokratikus intézményrendszer ismét felépíthető, a demokratikus intézményrendszerbe vetett bizalom ismét visszaállításra kerül.

 
Ehhez viszont - ahogy a régi forradalmi dalok tanítják ugyanerről az elnyomó burzsoá imperialista népirtó népgyűlölő feudalista földesúr vadkapitalista szervezett bűnözői maffiafajról - ki kell irtani a büchlereket, picsányikat, proppereket, orbánokat, peyereket.

Ezzel pedig a végtelenített válság, elnyomás és nép elleni tömegpusztítás véget ér, és beköszönt végre a béke, a demokrácia és a jólét kora.

Addig viszont, amíg a büchleri, picsányi, orbáni, peyeri kapitalista állambiztonság elleni szervezett bűnözés nem kerül megsemmisítésre, addig 100 % a folytatólagos nép elleni szervezkedés, a hatalom erőszakos megtartása, a lakosság teljes körének állandó kifosztása és adósrabszolgaságba döntése, a hontalanság, a tömeggyilkosság, a népirtás, a nemzet elleni kapitalista tömegpusztítás.

Engem hidegen hagy a bankármédiák altatója, a nép erőszakmentességének népet kivégző álmorális szónoklatai. Békés eszközökkel a nép végtelenített tömeges irtására összeesküdt tömeggyilkosokat nem lehet megállítani. Én két lábbal állok a valóság talaján, mint a világ népeinek feudalistákat, büchlereket, picsányikat, orbánokat, peyereket kivégzett nagy nemzeti hősei. Abszolút realista vagyok.

Elismétlem: ha nekem valaha is megadatik, hogy politikai, vagy forradalmi vagy más pozícióból döntést hozhatok, ki fogom irtani a feudális földesúr picsányikat, büchlereket, orbánokat, peyereket és a népünk elleni tömegmészárlásokra szervezkedett tömeggyilkos nemzetáruló búvópatkányaikat!"
 
 
Kapcsolódó:
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda