2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

A bankárok házilapja szerint, nagyot kaszált egy Bankcsapdás a hatoslottón

A bankárok házilapja szerint, nagyot kaszált egy Bankcsapdás a hatoslottón
2016-05-16
Hírhedt devizakárosult kaszált a Hatoslottón címmel hozta cikkét a Pénzcentrum.hu, és még azt is volt pofája megkérdezni a Facebook oldalán történő megosztás közben, hogy: vajon mit kezd majd a pénzével?  
 
A "hírhedt kaszáló" devizakárosult Mácsai Rozália, a Bankcsapda nevű érdekvédelmi civil szervezet egyik vezető alakja, aki számos banki csalás felderítésében vállalt szerepet az elmúlt évek során,  a Pénzcentrum.hu, pedig az újabban már bankárkonferenciákat is rendezgető, leplezetlenül bankárseggnyaló Portfólió csoport egyik dezinformációs gazdasági magazinja.

Domján Tibor, Budapest
Forrás: penzcentrum.hu, Facebook
 
 
A címet időközben megváltoztatták ugyan, pontosabban, a hírhedt szót ismertre cserélték, ám a kasza kifejezést továbbra is helyénvalónak tartják, ami alapján nagyjából képet is alkothatunk a gazdaságinak nevezett bankárseggnyaló magazin pénzügyi hitelességéről, szándékairól, objektivitásáról, erősen javallott tehát, hogy korábbi és későbbi gazdasági prognózisait, a cím kijelentése (nagyot kaszált) és alábbi mondatok tükrében kezeljük (vagyis, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk!)
 
Mácsai Rozália, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet egyik vezető tagja is a Hatoslottó számhúzói között volt a 19. heti sorsoláson. Az ismert aktivista a 29-es számot húzta, amelyért - a 30 ezres alapnyeremény mellett - 174 ezer forint ütötte a markát. Telitalálat azonban nem volt ezen a játékhéten.
 
 
 
Bizonyára emlékeznek, a Portfólió csoport által szervezett legutóbbi bankárszeánszra, melyre hívatlanul ugyan, de a Nem adom a házam mozgalom aktivistái is megjelentek és vezetőjüknek, Póka Lacinak sikerült a kilakoltási moratórium vége okozta kéjes bankáreufóriát egy kicsit árnyaltabbá tenni, amiről, a HírTv kameráinak is köszönhetően, az egész ország szenzációként értesült.
 
Kapcsolódó cikkünk:
 
 

Csillag Ösvény Jósda