2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

A kozmikusan titkos jelenkort és az Echelon-tanúk útját idézi Luc Besson új szuperfilmje

A kozmikusan titkos jelenkort és az Echelon-tanúk útját idézi Luc Besson új szuperfilmje
2014-07-06
Luc Besson új filmje, a Lucy előzetese láttán sok titkos szolgának és a tájékozott kívülállóknak az Echelon-tanúk jutnak az eszükbe. Vagyis hogyan képzünk egy hétköznapinak nevezhető emberből természetfeletti gyilkológépet.

A jelentéstartalom ismerete nélkül, a kontakter - az angol nyelvű előzetesre - címnek az Extreme Facility kifejezést alkalmazta a cikk megírása előtt. A szótárban a facility-nek utánanézve olyasmit kapunk, hogy az extreme facility azt jelenti, hogy rendkívüli adottság, másként kivételes képesség.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Nem csoda, hogy a francia filmzseni, Luc Besson legújabb filmjének - a címe: Lucy - világpremierje is az isteni és háttérhatalmi kultikus időpontra, 8. hónap 8-ára lett beharangozva - legalábbis a filmtrailer.hu szerint. Luc Besson olyan film-műremekek rendezéséről ismert, mint az A nagy kékség, a Nikita vagy pl. az Ötödik elem.

A Nikita a korszak egyik legnagyobb hatású filmje volt; Luc Besson ott is átfedésben maradt a titkosszolgálatokról kapott ismereteivel. A Nikita főszereplője - mint arra sokan emlékeznek - egy lány volt, akit a hétköznapian tömeggyilkos francia titkosszolgálat bérgyilkossá képzett.

A Lucy című filmről semmit nem kell elolvasni - én sem tudtam róla semmit, azt sem, hogy Luc Besson rendezte -, hogy a beavatottabbak - az előzetessel szembesülve - gyorsan meglássák nem csak a lehetőségeket, hanem azt is, hogy mintha a világszerte titokban képzett és a világ minden részén felbukkanó Echelon-tanúk képzési és beavatási folyamatáról szólna:
 
Az angol nyelvű előzetes önmagában elegendő ahhoz, hogy a tájékozottabbak és a beavatottak meglássák: nocsak-nocsak, hasonlóan képezik mentális fegyverré és láthatatlan gyilkoló géppé az Echelon-tanúkat is:

 
Mert hogyan is képezzük az aztán fegyverként, esetenként interkontinentális tömegpusztító eszközként bevetett Echelon-tanúkat? :

A hétköznapi alanyt, a kiválasztottat gonosz emberek kezdik üldözni. A gyakorlatban ez az USÁ-tól Magyarországig általában politikusokat, mocskos rendőri vezetőket, illetve olyan belügyminiszter és miniszterelnök gonosztevőket jelentenek, mint pl. Pintér Sándor, Orbán Viktor, Silvio Berlusconi, Romano Prodi vagy az Amerikai Egyesült Államok történelmének talán legbutább és az USA világszerte megítélésének alighanem feltétlenül minden idők legtöbbet ártó személye, George W. Bush, a háttérhatalom lebutított idiótája, akit mégsem tett el egyetlen illuminátus vagy ilyen lobbi sem láb alól. (Jegyezzük meg: ebből is kitűnik, mennyire csekélyke köze van a CIA-nek, az NSA-nek és az amerikai titkosszolgálatoknak, valamint az amerikai milliárdosoknak és politikusoknak stb. a hazafiassághoz és a becsülethez.) A politikai üldözöttek üldözésének céljairól - tehát hogy fegyvereknek képezik őket - magának az USA elnökének és a titkosszolgálatok vezetőinek sem kell feltétlenül tudniuk; tehát hogy eredetileg nem pusztán üldözésre teremtett fogyóeszközök, hanem akár az amerikai Cathy OBrien-ről, akár bármely további, tengerentúli vagy magyarországi Echelon-tanúról van szó, a politikusbábok eredetileg is azért kezdték őket üldözni, mert már eldöntött volt, hogy világszerte hasznosítható fegyverekké képezik őket.

Hogy kik? A válasz: miután bárki elég mély kapcsolatba került politikai vezetőkkel, igazságügyi eminensekkel, katonai és polgári titkos szolgákkal, titkosszolgálati vezetőkkel, kémelhárítókkal stb., fel sem kell tennie a kérdést. Ugyanis mielőtt a globális elmeprogramozásról minden magyarok közül elsőként kezdtem el gyártani a dokumentumfilmeket - amikor az Interneten ezekről angolul sem talált a halandó voltaképpen semmit, nemhogy magyarul -, már akkor sem kellett kérdeznem. Anélkül is beismert volt mindenfelől, hogy senki nem tudja, hol a csúcs, hol a top, ki és kik irányítják a világot, csak azt tudta minden szakavatott, hogy globális és totális a kontroll. Globális és totális...

Igen. Az Echelon-tanúkat egy olyan hatalom teremti, amely, aki vagy Aki nagyobb, superior a Föld bolygó elnökeihez, titokminisztereihez stb. képest és amelyben az elnökök és miniszterek is csak gyártott eszközök.

A modern kori hadviselésben és a predesztinált interkontinentális fegyverekhez pedig - ha Echelon-tanúkról (másként E-tanúkról) van szó (közismertebb és enyhébb fokozatai pl. a mandzsúriai jelöltek (manjurian candidate) és a SERE-kiképzés (ejtsd: szír-kiképzés) egyes projectjei vagy a presidential models (azaz elnöki modellek) stb.) - nem kell két lábon járni, elég gondolni. A határ a környezet átalakításától, a világpolitikai folyamatok és a nemzeti és globális rekordok halmozásán át, az elnökgyilkosságokig a csillagos ég. A technológia mindent lehetővé tesz, amit az Isten megenged. A fizika korlátlan teret hagy; az Isten szab csupán határt, nem a fizika.

Luc Besson filmje - rákeresve az angol nyelvű előzetes magyarul feliratozott változatára - az emberi agy kapacitásának mind nagyobb százalékban aktiválásáról szól. A valóságban az Echelon-tanúk (a legtöbb Echelon-tanú viszont nem tömeggyilkos), ezen belül pl. az úgynevezett theta projectek és más super soldier-ök többnyire nem a saját agyuk, hanem egy külső, kapott erőforrás - a hadi- és titkosszolgálati computerektől az Istenig - kiterjesztéseit használják.
 
Luc Besson filmje, a Lucy magyarul feliratozott előzetese:

 
A trailer-ben (előzetesben) szó esik arról, hogy a hősnő (akit Scarlett Johansson alakít) érzékelni kezdi a környezetét, ami az Echelon-tanúknál ugyancsak gyakori. Ez sem tőlük, hanem a külső erőforrásokból ered. Az a helyzet, amit az Isten tanított a Bibliában évezredeken át, hogy sohse mondd, hogy a te érdemed vagy a te erőd, mert nincs neked semmid sem, csak amit felülről kapsz!

A trailer-ben hangzik el az is, hogy a fejlődéssel (fejlesztéssel) olyan ismeretekre lehet szert tenni, ami túlmutat az Univerzumon. A beavatottak egy része és az extrém facilitások az ilyen és ehhez hasonló radikálisan komplex rendszerekkel és azok - adott ideig való, az emberi felfogóképességen messze és változatos spektrumban túlmutató tudások és rendszerek - teljes megértésével, új és felsőbbrendű logikai nyelvekkel és a három dimenziót meghaladó érzékelésekkel is találkoztak. Ismerjük ezt. A világ rengeteget veszített és fog veszíteni azzal, hogy az Echelon Tanúinak csúcsra járatási időszakaiban az éppen regnáló elnökök és titkosszolgálati vezetők görcsösen menekültek, annyira, hogy a hibbant Magyarországon pl. alkalmazni sem merik az E-tanúkat, miközben az amerikai FBI már évtizedek óta nyilvánosan látókkal, látnokokkal és prófétákkal dolgozik. Bolond Orbánisztán ebben is olyan az USÁ-hoz képest, mint amikor majom ugat és visong a felette elrepülő űrhajókra, vagy amikor úgynevezett szkeptikusok lelik abban élvezetüket, hogy repülő csészealjak márpedig nincsenek, miközben az amerikaiak már évtizedek óta arról dokumentumfilmeznek, amikor gyakran csupán két fiatalember az asztalon megtervez, aztán a garázsában felépít olyan repülő csészealjakat, amikbe egyikük beleül és felrepülve a levegőbe több száz kilométeres sebességgel elszáguld.

Ezen utóbbi példából is jól érvényesül a szabály, mekkora szakadék feszül két értelmesebb átlagember és a lakosság tudása és felfogóképessége között, nemhogy olyan esetekben, amikor Echelon-Tanúkról és úgynevezett kozmikusan titkos csillagháborús technológiákról van szó...

A Resident Evil című filmek egyik részében, a kísérleti laborból kiszabadult - egy felsőbb titkosszolgálati project keretében kiszabadulásra szervezett -, átprogramozott nő közli - miután megkérdezik tőle, mi van vele -, hogy alig érzem magam embernek. A Luc Besson filmjének előzetesében elhangzottakat pedig így fordítják: - Mintha mindent kivettek volna, ami emberré tesz.

Mennyi-mennyi Echelon-tanú tudja halálos pontossággal, mi mindent jelent ez! S hogy mennyire tökéletesen lehet szimulálni egy emberi lényt, miközben belül már nincsen szinte vagy semmi emberi! De a látszatok szintjén mintha ember volna! Pedig belül kiiktatásra került szinte minden! Amit pedig a külvilág érzékel a személyről vagy inkább a lényről, az csupán látszat, káprázat, illúzió!

Luc Besson filmje - a trailer alapján - egy titkos világba kalauzolja el a nézőt, ahol minden megtehető, de a Világ Ura és a világ urai még szinte mindent elrejtenek. De nem azok számára, akik akár egyedi kiválasztásból, akár és/vagy belföldi és külföldi vezető politikusi, igazságügyi és titkosszolgálati ismeretségeik, kapcsolataik, barátaik, szövetségeseik révén annyira tudnak ezekről, ahogyan és amennyire egy kívülálló álmodni sem merné... Álmodni sem mernék, mennyire hétköznapi ismeretekről van szó...

A film előzetesében elhangzik a kérdés: Mi lenne, ha használhatnánk az agyunk 100 %-át és fel van-e készülve erre az Emberiség?

A külső erőforrásokkal (pl. számítógépekkel) kiterjesztett tudás és kiterjesztett képességek kapcsán a válasz a Bibliának ugyanama könyvében, a Mennyei Jelenésekről szóló könyvben lelhető fel, ahol erről az egész rendszerről, a homlokra sütött pecséttől és a globalista, minden népet maga alá gyűrt elmekontroll világuralmi rendszeren át, ennek globalista gazdasági összefonódásaiig és irtózatos üzleti vállalkozásaiig bezárólag szinte minden lényegesebb összetevő megtalálható: a földöntúli, emberfeletti képességű Fenevad, a Sátán és az Álpróféta rövid ideig tartó, globális Világkormánya és tömeggyilkos világdespotizmusa.

Mert mielőtt az Isten Fia, azelőtt a Sátán is eljövendő...

Csillag Ösvény Jósda