2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Dokumentumfilm)

Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Dokumentumfilm)
2014-06-28
Az Emberiség totális kontrolljáról, a világ irányítóiról, a világ leggazdagabb és legtitokzatosabb személyeiről, ideológiájukról, módszereikről, eszközeikről és kapcsolataikról is szól ez a film, a világ leghíresebb tanúi közül is többek említésével és megmutatásával.
 
Ne feledje senki, hogy bármilyen gyorsan és spontán készült a film, nem a tucat egy darabról van szó, ahol a magyarok külföldről kénytelenek importálni, mert aki benne van, hallgat, aki meg nincs benne, nem ért hozzá, hanem a készítő Multimédia Hírháttér minden magyar idők első HAARP- és elmekontroll-filmjeinek rendezője, ahol a média alapító-főszerkesztője egyike azoknak, akik nem az internetről, nem könyvekből, nem cikkekből szerezték ismereteiket és tudásukat...

A magyar titkosszolgálatok és Orbán Viktor titkainak érintésével is  említésre és megmutatásra kerül például Cathy OBrien, aki minden eddigi idők legismertebbé vált Echelon-Tanúja, amerikai elnökök programozott és interkontinentális titkos szolgája és szexrabszolgája. Társa is feltűnik, Mark Phillips, aki az amerikai titkosszolgálatok hivatásos elmeprogramozója is volt. Láthatják Claudia Mullen Echelon-Tanút, de láthatják Brice Taylort is, aki az egyik legfőbb amerikai politikus és titkosszolgálati eminens, Henry Kissinger titkosszolgálati fájlere és szexrabszolgája volt, az úgynevezett millió dolláros bébik szériából. Láthatnak a filmben olyan női nemi szervet, amelyet az illuminátusok és az elit háttérhatalmi és szexuális kultusza igényei szerint műtöttek át. Bővebben esik szó a legendás Rotschild családról is. Homályosabban beszélünk a titkosszolgálati és rituális szexuális beavatkozásokról. Szó esik rituális kínzásokról és gyilkosságokról. Valamint a Biblia, a rendhagyó Jelenések Könyve és a mai Háttérhatalom.

Az Európai Unió demokratikus és emberjogi sereghajtó kormányának vezetői és Csányi Sándor OTP-vezér, Prima Primissima díj-felelős extrém milliárdos által hatóságilag üldözött Multimédia Hírháttér 21 perces dokumentumfilmjét a következő média-lejátszón is megtekintheti:
 
 
Illuminátusok bolygója (Pénz, Szex, Echelon)
Elmondják:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor
Néveri Zsolt

Operatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta

Executive Producer:
Emma Paradigma
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda