2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Orbán elcsalta a választásokat, a háttérhatalom segíti (Cikk: Emma Paradigma)

Orbán elcsalta a választásokat, a háttérhatalom segíti (Cikk: Emma Paradigma)
2014-04-08
Nem hiába futkosott Orbán Viktor a keleti despoták országaiba. Sikerült is ellesnie a tuti tippet, hogyan kell elcsalni egy választást. Az ilyen magas állami pozícióban levő politikus háttérhatalmi beavatott. Orbán Viktor helyzetbe hozása - a saját ambícióin túl - a háttérhatalom műve. Rendszerének kiépítéséhez minden segítséget megkapott a kollaboráns államoktól, főként az Egyesült Államoktól.
 
Cikk: Emma Paradigma

Az egyik szemem sír, a másik nevet a Fidesz tegnapi mennybemenetele okán. Az ország inkább egy narancsligetre hasonlított a választás után - ha a kiszínezett térképre néztem.

Ebben az országban, ahol két szomszéd sem tud közös nevezőre jutni, furcsa is volt ez a nagy egyetértés. Normális körülmények között, tarka-barka végeredmény helyett nyomasztó fölénnyel nyertek a narancssárgák.

De most, ugyebár, messze vagyunk a normális körülményektől. Nem hiába futkosott Orbán Viktor a keleti despoták országaiba. Sikerült is ellesnie a tuti tippet, hogyan kell elcsalni egy választást. Orbán Viktor okos fiú, de a trükköket nem ő találja ki. Az ilyen magas állami pozícióban levő politikus háttérhatalmi beavatott, ami azt jelenti, hogy a többi beavatottal és a háttérhatalommal folyamatos interaktív kapcsolatban van. Veszi az "adást", valamint a gondolataira, kérdéseire válaszokat kap, sőt, a cselekvései irányát is ezen a módon határozza meg számára a háttérhatalom.

Merem ezt állítani ugyanis, hogy Echelon-tanúként én is érzékelem az információátadás ezen módját. Évek óta figyelem, szenvedő alany vagyok és a saját példámon sikerült tetten érni azt a mindannyiunkat irányító elmeprogramozást, amely révén irányítják az egyének döntéseit, érzéseit, hangulatait, az események, a választások kimenetelét.

A cigány származású Orbán Viktor helyzetbe hozása - a saját ambícióin túl - a háttérhatalom műve. Rendszerének kiépítéséhez minden segítséget megkapott a kollaboráns államoktól, főként az Egyesült Államoktól. A módszerek, a tanácsadók, a think tank műhely modellje, az ellenzék háttérbe szorítása, a külföldön szavazóknak nem engedélyezett levélben szavazása az import szavazókkal ellentétben, mind a Fidesz malmára hajtotta a vizet - vagyis a szavazatokat. A kormánypárt által leuralt reklámhordozók, óriásplakátok, a média az agymosás nélkülözhetetlen és hatásos kellékei voltak.

Milliárdokba került a választás, de milliók mentek el a határon túli szavazatok megszervezésére - hogynemondjam szavazók megvesztegetésére, ha csak a Tőkés Lászlónak utalt 500 millióra gondolok is.

Valójában a szavazatszámlálás informatikai hátterének megbízhatóságára sem tennem tűzbe a kezem. Az a Pintér Sándor őrködött belügyminiszterként a választás tisztasága felett, akinek családja több milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt  korábban gyanúba került az Eclipse-ügyben.

Természetesen az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. tulajdonosait érintő ügyben csak a nyomozókat vádolták meg, de ezt már megszokhattuk a Pintér-féle olaj- és robbantási ügyekben is.

Orbán Viktor feladata az Új Világrend bevezetése Magyarországon, a demokrácia lebontásán keresztül. A háttérhatalom elvtelen és erkölcstelen választottja fog még nekünk meglepetéseket okozni.

Az Új Világrend kiépítése az, valójában, ami az orbáni "Folytatjuk" mögött áll. Az állam és a hazai burzsoázia megint töretlenül erősödhet tovább. A gyengék eltaposása, kilakoltatása, elűzése szintúgy. Erre szereztek felhatalmazást és senkinek se legyenek kétségei, hogy irgalmatlanul végrehajtja, végrehajtatja a neki kiszabott feladatot.

Orbán Viktor nem mellékesen feltehetőleg a Szövetség Fiai (B'nai B'rith) szabadkőműves páholy tagja és a háttérhatalom Magyarországi helytartója.

Csillag Ösvény Jósda