2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Trump győzött, a migránsozók az USÁ-ban is megbuktak

Trump győzött, a migránsozók az USÁ-ban is megbuktak
2016-11-09
Az USÁ-ban is kiderült, hogy nőjogi férfigyűlölő kampánnyal, és arab-, meg terroristaimádattal nem lehet hülyének nézni a lakosságot, mert annak nem a nők jogaival, és az arabmentes békével, hanem az elittel van baja, amelyik az USÁ-ban is nagy ívben tett az arisztokrácia által páros lábbal lefelé taposott polgári lakosság érdekeire, akaratára, és csak a magáét fújta. Amolyan se hall, se lát szabó tímeás, valamint gyurcsányi és merkeli dömötörként, butábbként, mint hat ökör.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
A GYŐZELEM OKAIRÓL

A világ népeinek sokkal több gondja és baja van, semmint hogy az arabokat, és a bűnözésben jeleskedő más népeket ömlesszen a saját nyakába, és sokkal több baja van annál, hogy sérült lelkű, a nép pénzén dúsgazdag arisztokrata nők ostoba harcát hallgassa nap mint nap arról, mennyire gonosz az európai és amerikai fehér bőrű férfitársadalom, és mennyire elnyomja a nőket a bolygó azon területein - így Európában és az USÁ-ban -, ahol a világ legtöbb jogai állnak a nők rendelkezésére, és ahol olyan fokú ezen jogok biztosítása, mint rendszerszinten még soha, sehol a Világtörténelem során.

Az USA, persze, más, mint Európa, így Donald Trump győzelméhez az is kellett, hogy Hillary Clinton e-mail botrányában az FBI - tehát a korrupt állam - egy orbáni korrupt ólként viselkedett, és a vezetőjét ért pillanatnyi politikai széljárást követve hol eljárást indított Hillary Clinton ellen, hol pedig leállította azt. Abban az országban, ahol az elégedetlen kisembert semmiségekért is börtönbe vágják a gazdagok, és hülyeségekért is sok-sok éves szabadságvesztéseket osztogatnak. A közemberek és a szegények ellen, miközben a bűnözők zavartalanul glasszálnak az európaihoz hasonlóan moslék amerikai elit rosszindulatú és szociopata csülkei alatt.


SOK ÉVVEL A VÁLASZTÁSOK ELŐTT ELMONDTAM, HOGY TRUMP AMERIKAI ELNÖK LESZ

Először sok évvel a mostani elnökválasztás előtt közöltem, hogy Donald Trump amerikai elnök lesz. Az erről szóló beszélgetések némiképp hasonlóan hangozhattak, mint amikor a világ eddig legismertebbé vált programozott titkosszolgálati fájlere és elnöki szexrabszolgája, Cathy O'Brien, a Trance Formation of America (vadfordítással: Amerika transzban történő átformálása) című világhírű könyvében - amit az amerikai titkosszolgálatok hivatásos elmeprogramozójával, Mark Phillips-szel közösen írt - arról számol be, hogy a társaságában amerikai vezetők megnevezték, kik és miért lesznek majd az USA elnökei.

A magyarok az évek során szó szerint annyira elbutultak, hogy ezekről mi már nyíltan nem beszélünk. Ahogyan Gróf Széchenyi István, a legnagyobb magyarnak tartott írta: a magyar nép csak abban részesült, amiért harcolt, és amit követelt magának. Elhallgatás, eltitkolás, butaság, tudatlanság, orbán.

Az elnökválasztás előtt sok hónappal, a nyilvánosság előtt azt írtam, hogy Hillary Clinton győzelme esetén további halál biztos lassú rothadás fog bekövetkezni, míg Donald Trump győzelme esetén izgalmasabb lesz a világ, sokkal több lesz a botrány, és a minimum, hogy kevésbé fogunk unatkozni. Azt is elmondtam, hogy a bűnöző elit miatt sokan fognak Trump-ra szavazni, aki - bár elmondtam, hogy kockázatos választás, de - mindenképpen változást fog hozni azon világtömegek életében, akik megértették, hogy csak akkor van esélyük arra, hogy jobbra forduljon a sorsuk, ha Trump-ra szavaznak. Ezért én is Trump-ot választottam, mert nem igazán maradt mit veszítenünk, azaz mindegy, milyen lesz a világ, de ilyen ne maradjon! Trump megválasztása olyan, mint amikor az ember dobókockát vet, és aztán kiderül, milyen eredmény születik.

Az emberek - így mi is - Hillary Clintont megbüntettük. Nem csak kormánya ellenünk elkövetett tetteiért kellett fizetnie, de pl. az elit kollektív bűneiért is, aminek kollektív bűneibe és 'leszarom' hozzáállásába Obama kormánya és Hillary Clinton maradéktalan teljességgel illeszkedett.


TRUMP-OT HEKKEREK TÁMADTÁK MEG; A HEKKEREKET GYAKRAN GYILKOSSÁGOKKAL KELL ELTAKARÍTANI

Trump internetes oldalát egyébként hekkerek feltörték, és az oldal közepére - a magyar kormány, így Pintér Sándor belügyminiszter és titkosszolgálati vezető hekkereitől is megszokott értelmi színvonalon - egy apró darab vigyorgó szart helyeztek. Rögtön be is ugrott orbán viktor magyar kormányfő és házi idiótája, Pintér Sándor pofája.

Mivel a hekkerbűnözést civilek és ingyenes jogvédők ellen, továbbá a népet kifosztó rosszindulatú politikai csürhe részéről a politikai üldözöttek ellen, valamint az önmagukat demokratáknak nevező bűnöző iszlamizáló amerikai és európai vezetés részéről elégszer tapasztaltuk és áttanulmányoztuk, ezért reméljük azt is, hogy Trump az ilyesfajta esetekre is élesen fog reagálni, és ahogyan azt én is számtalanszor felvetettem, amennyiben bíróság elé nem állíthatók ezen államilag védett féktelen bűnözők, úgy egyéb eszközökkel vagy állami gyilkosságok útján kell őket likvidálni.

Többek között ez a szemléletünk is az önmagát demokratának nevező interkontinentális hekkerbűnöző söpredék hozománya, és elmúlhatatlan, feledhetetlen, kitörölhetetlen következménye.

A civil jogvédők és a tényfeltárók elleni számítógépes hekkerek módszeres és szisztematikus legyilkolása azért is fontos, mert orbán viktor és pintér sándor kormányzása alatt, az ATV-ben is publikált nemzetközi statisztikák szerint a kis méretű és kevés lakossal rendelkező Magyarország a világ 10 legbűnözőbb állama közé süllyedt a külföldi célpontok ellen irányuló számítógépes hekkertámadások tekintetében. Orbán viktor és pintér sándor védett hekkerbandája ellen az évek során sok száz büntető feljelentést tettünk, személyesen is bementünk sok egyéb mellett a Nemzeti Nyomozóirodába, sok száz oldalnyi olyan titkos beszélgetést juttattunk el, amikben orbán és pintér kiirtandó hekkerterroristái már elkövetett, továbbá elkövetés előtt álló bűntetteiket részletezték, de a moslék amerikai és magyar korrupt és terrorista hatóságok nem csak mindent, minden egyes alkalommal eltussoltak, de olyan bohóckodásokra is sor került a hatásunkra egyre nagyobbra duzzadt botrányok elhárítása céljából, hogy Barack Obama demokratának nevezett elnök és orbán viktor magán-titkosszolgálata, a Terrorelhárítási Központ közös, semmilyen ügyeket kreált, ahol egy-egy idétlen hozzászólásért vagy egy semmilyen honlap egyszeri feltöréséért telezengték a világsajtót, hogy nagy közös amerikai-magyar összefogással mindössze 24 óra alatt elfogták a veszedelmes és egy darab hekkert. Akiről persze egy nappal később nyilvánosan is kiderült, amit az értelmesek - így én is - azonnal láttak, hogy az nem egy hekker, hanem egy hétköznapi senki, aki egyszerű eszközökkel feltört és megbénított egy névtelen, semmilyen honlapot, és az egész cécó egy sokkal nagyobb, amerikai és magyar közös kormányzati maffia-összefonódás útján fedezett köztörvényes bűnöző hekkerbandát fedez.


Továbbra is várunk minden bűnügyi stb. információt a világ minden részéből, és állami bűnözők legális, azaz állami vagy állam fölötti meggyilkolásához készséggel segédkezünk.
 
 

Csillag Ösvény Jósda