2020. 11. 30., Hétfő
András,Andor névnapja

95 milliót vettek fel, 28 milliárdot követel a UniCredit Bank! (Ruszkai Barnabásné, otthonvédő) (Videointerjúval!)

95 milliót vettek fel, 28 milliárdot követel a UniCredit Bank! (Ruszkai Barnabásné, otthonvédő) (Videointerjúval!)
2014-03-27
Ruszkai Barnabásné (Györgyi) a legerősebb otthonvédő szervezet, a Koppány Csoport tagja és az ország egyik legjelesebb otthonvédője. A UniCredit Bank szerint 28 milliárd Ft-tal tartozik!
 
Nyilatkozik: Ruszkai Barnabásné (Györgyi)
Villáminterjú: Molnár F. Árpád
Interjúoperatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
Fotók: Molnár F. Árpád és Domján Tibor

Ruszkai Barnabásné számos kilakoltatás ellen volt aktivista, aki Orbán Viktor házánál is heteken át éhségsztrájkolt a hidegben is, a kilakoltatások megállítása céljából. Mint mondotta: annak idején ő is résztvett még a "Békemeneten" is, de akkor csalódott a legnagyobbat Orbán Viktorban, amikor a háza előtti éhségsztrájknál mindvégig azzal szembesült, hogy Orbán Viktor egyszer sem volt hajlandó odajönni a háza előtt hosszú heteken át fagyoskodókhoz és éhezőkhöz, és soha nem kínálta meg őket még egy teával sem.
 
Ruszkainé Györgyi jelen volt minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatásánál is, amikor Szklenkáné Kovalcsik Enikőt és családját - a III. kerületi Búza utcában - úgy lakoltatták ki, hogy a rendőrség válogatás nélkül elgázosított mindenkit: újságírót, riportert, emberjogvédőt, fiatalt és időst, vak asszonyt és otthonvédőt.

A UniCredit Banktól - Ruszkai Barnabásnéék - hárman vettek fel vállalkozásukra 95 millió Ft-ot. Mivel azonban nem voltak bűnözők, ezért soha, egyetlen Európai Uniós és egyéb pályázatot sem sikerült elnyerniük, annak ellenére, hogy a hozzánk korábban eljuttatott hírek szerint többször egyedülálló és valóban csodálatos pályázatot nyújtottak be! 95 millió Ft-os tartozásukból - merthogy ennyit kaptak kézhez, a többit (ahogyan az lenni szokott) a gazdagok elnyelték és azt soha, senki nem látta - eddig 21 millió Ft-ot fizettek vissza.

Nem meglepő figyelem-felhívás, hogy az extrém gazdag multimilliárdos földesurak csak késedelmi kamatként eddig 108 millió 592 ezer 920 Ft-ot számoltak fel! Már eddig is többet, mint amekkora a kölcsönként kapott összeg volt! Jól látható tehát, miért mondják annyian szerte az országban, hogy mivel megtapasztalták, hogy hiába fizettek éveken át, egyre nagyobb lett a tartozásuk (a leggazdagabb oligarchák felé), ezért egy idő után sokan már akkor sem fizettek tovább, ha lehetőségük volt rá. Az őrület és az oligarchisztikus Orbán-téboly tébolyállamában rengeteg olyan esettel találkozunk, amikor kimutatják, hogy többet fizettek vissza, mint amennyit felvettek, a bank pedig megállapította, hogy ezek után is többel tartoznak, mint amennyit egyáltalán felvettek! Orbán mégsem küldi a kommandót az uzsorás milliárdosok leteperésére és bilincsben elhurcolására. Viszont tévén keresztül szenteltek propagandát annak, amikor egy nőt a kommandósok azért tepertek le a földre, mert az a vád érte, hogy egy ismerősének évi 10 %-os kamatra egyszeri kölcsönt adott!

Szinte azt mondhatni, hogy gyakran őrült és orbáni CÖF-tébolyult az, aki egyáltalán hajlandó ezek után akár egy fillért is fizetni! A gazdagok valóban nem tudják, hol a határ és csakis az elmetechnológiák adta fékezőerő az - ki tudja, meddig -, ami visszatartja a lakosság részéről a gazdagok és az oligarcha monetáris terroristák elleni megtorlásokat.

A budapesti Kossuth Lajos téren, a Parlament előtt Ruszkai Barnabásnét (Györgyit) kértük, mondja el, miről kapott 3 példányt a UniCredit Banktól, amelyen a bank ama megállapítása szerepel, hogy 28 milliárd Ft-tal, azaz 28.000.000.000 Ft-tal tartoznak! A Ruszkainéval (Györgyivel) készült 3 perces villáminterjúnkat a következő videolejátszón is megtekinthetik:
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.24.; Kossuth tér (Parlament), Bp., Magyarország.
Készült: 2014.03.26.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.26.
 
Domján Tibor és Ruszkai Barnabásné (Györgyi).
 
Ruszkai Barnabásné (Györgyi) és Molnár F. Árpád.

Csillag Ösvény Jósda