2021. 01. 23., Szombat
Rajmund,Zelma névnapja

8,8 milliót csalt ki az adóstól, ezért feljelentettük a Kutas és Ollári Végrehajtó Irodát

8,8 milliót csalt ki az adóstól, ezért feljelentettük a Kutas és Ollári Végrehajtó Irodát
2020-11-09

Az ország egyik leghírhedtebb és legtöbbet harácsoló végrehajtó irodája hamis ígéretekkel kicsalt az adóstól 8,8 milliót, ezután a lakását is elárverezte. Jogvédő Egyesületünk ma büntető feljelentést tett az ország egyik leghírhedtebb kilakoltató irodája ellen, a Kutas és Ollári ellen.

(A fotó szemléltetés.)

Tisztelt Hatóságok!

Kérjük a Tisztelt Hatóságokat, hogy feljelentésünket az illetékesek részére továbbítani szíveskedjenek.

FELJELENTŐ:
Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő, egyesületi elnök.
(...)

 
Én, Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője
 
büntető feljelentést teszek ismeretlen tettes/tettesek ellen

- a Büntető Törvénykönyv 373. §-ába ütköző Csalás bűntette
- és más jogsértések vagy bűncselekmények miatt.Indoklás:

(...)

C.I. főként a szüleitől örökölt adósságot. Az adósságot az ország egyik leghírhedtebb végrehajtó irodája, a Kutas és Ollári Végrehajtó Iroda kezeli. (Címük: 1135 Budapest, Szegedi út 37-39., Tel.: 06-1-555-6022)

C.I. a közel 10 millió Ft-os tartozást saját lakása eladásával szerette volna lenullázni. A lakása mellett rendelkezik egy Pest megyében, (...) található nyaralóval is.

2020. októberében keresztanyjával (édesanyja testvérével) és a lakásukat megvásárolni akaró személlyel bementek a Kutas és Ollári Végrehajtó Irodába. Ott a végrehajtó iroda nevében dr. Dobi Csilla megígérte, hogy ha C.I. eladja az ingatlant, az ingatlanról leveszi az árverést és a terheket.

A végrehajtó irodában Dr. Dobi Csilla azt mondta, két nap kell neki, hogy a tartozást pontosan át tudja adni.

Két napra rá a végrehajtó irodába a fenti három személy visszamentek, ahol ekkor A/4-es lapon kaptak 13 tételt, ügyszámmal. A végrehajtó iroda azt állította, hogy ha ezt a 13 tételt az iroda által megjelölt számlaszámokra befizetik, akkor az ingatlan tehermentesítésre kerül és leállítják az árverést.

2020. november 02-án, hétfőn, C.I. és a leendő vevő között, ügyvédi irodában az adás-vételi szerződés megkötésére sor került. A vevő a laptopjáról, a bojtár utcai ügyvédi irodából átutalt a végrehajtó iroda által megjelölt számlaszámokra majdnem 8,8 millió forintot, 13 tételben, az ügyiratszámoknak megfelelően. A 8,8 millió Ft a foglalóból és a lakás árának zöméből tevődött össze.

C.I. a lakásáért kifzetett 8,8 millió Ft-ból egy fillért sem kapott, hanem az mind a végrehajtó iroda által megjelölt számlaszámokra került átutalásra, ügyvéd jelenlétében.

Egy napra rá, 2020. november 03-án C.I., valamint az ő keresztapja, továbbá C.I. egy gyerekkori barátja, B.S. együtt mentek be a Kutas és Ollári Végrehajtó Irodába, hogy kérjenek egy kimutatást arról, hogy az utalások átmentek.

Ekkor a Kutas és Ollári Végrehajtó Irodában azt közölték velük, hogy nem állítanak le semmilyen végrehajtást, csak akkor, ha a fennmaradó tartozás teljes egészét is kifizetik, azaz további 4,8 millió Ft-ot.

Holott C.I. a nagyapja által az ő nevére íratott pest megyei, ráckevei nyaralót is felajánlotta, hogy abból rendezzék a tartozást, ne pedig a lakást vegyék el.

C.I.-ék a végrehajtói irodába 03-án délelőtt mentek be, a végrehajtó pedig a lakást aznap délután adta el ismeretlen személynek. Miután a végrehajtó iroda az ingatlant délután 16 óra előtt állítólag fél órával értékesítette, az árverést 16 órakor lezárta.

A végrehajtó felmarkolta a 8,8 milliót, amit az adóstól kapott, és az adós ingatlant is eladta, hogy az ebből önmagának felszámítandó összegeket is bezsebelje.

Tekintettel arra, hogy a szinte minden törvényi és erkölcsi gátlásokon kívül tevékenykedő végrehajtók, a tudomásunkra jutott esetek csaknem halál pontosan 100 %-ában mindig hazug módon csalják ki a károsultaktól a pénzt, mindig hazudnak arról, hogy ennyi és ennyi befizetése esetén a végrehajtást megállítják vagy módosítják annak feltételeit, ezért kivétel nélkül minden esetben figyelmeztetjük az adósokat és a károsultakat, hogy a végrehajtónak és munkatársainak a szavait mindig, minden esetben hazugságként kezeljék, soha ne higgyenek el semmit, amit egy végrehajtó ígér vagy mond, és semmiképpen ne higgyék el, amikor a végrehajtó azt állítja, hogy megszünteti a végrehajtást, amennyiben iksz összeget a tartozásból átutalnak a számára. Mert tapasztalataink szerint az esetek mintegy 100 %-ában a végrehajtók egyetlen célja mindig csak az, hogy a fenti csalással a lehető legnagyobb összegekhez jussanak, miközben az ígéreteiket sosem tartják be, a végrehajtásokat pedig ugyanúgy folytatják.

Álláspontunk szerint a Kutas és Ollári Végrehajtó Iroda részéről a Btk. szerinti Csalás bűntette került elkövetésre, ezért kérjük a Tisztelt Hatóságokat a szükséges lépések megtételére.

Az ilyen végrehajtói elkövetések tömegei miatt kérjük a Tisztelt Hatóságokat a további jelzőrendszerek használatára is, hogy a végrehajtó bűnözés eme állandó és folytatólagos bűnözési módszerei nemzetbiztonsági és egyéb problémákként illetve krízisként legyenek kezelve, továbbá a százmilliomossá és milliárdossá tevő történelmi súlyú és következményekkel járó végrehajtói bűnözés és maffializmus az Orbán-kormány részéről totális felszámolásra kerüljön, a végrehajtások rendszere pedig teljes egészében visszakerüljön állami hatáskörbe, megsemmisítve a végrehajtások milliárdosi haszonszerző vállalkozásokként való működtetését.

A Kutas és Ollári Végrehajtó Iroda elleni feljelentésünkben további kifogásként rögzítjük, hogy árverésre kifejezetten és csakis a legvégső esetben kerülhet sor, amikor az adósság rendezésére más módon már nincs remény. A jóhiszemű adós itt anélkül, hogy egy fillért is keresett volna, jóhiszeműen átutalt az ország egyik leghírhedtebb végrehajtó irodája számára 8,8 millió forintot, amely ezt zsebre tette, majd közölte, hogy akkor is elárverezi az ingatlant, nem érdekli, kinek mekkora további kára származik ebből, és akkor is az adós lakóingatlanát árverezi el, nem pedig a szintén megörökölt vidéki nyaralót.

A Kutas és Ollári eljárása során az adósként megjelölt C.I. ellen további károkozások is felmerülnek, mivel az ingatlan adás-vételi szerződésében - a szokásoknak megfelelően - rögzítésre került, hogy amennyiben az ingatlan eladására mégsem kerül sor, úgy az eladó C.I. a kifizetett foglaló dupláját köteles a vevőnek kifizetni. Mindezt úgy, hogy egy fillérrel sem rendelkezik a foglalóból sem, mivel annak összegét és a lakás árának további millióit az ország egyik leghírhedtebb végrehajtó irodája előzőleg a vevőtől és az eladótól kicsalta.

Az évente százmilliókat kereső végrehajtók egyikénél sem megengedett, hogy akár a leghalványabb pontatlanság megtörténjen, nemhogy csúsztatás, lavírozás, hazudozás, csalás, ingatlan alábecslés, adósság felszorzás (amit lebukás esetén, mint minden más bűntettet hibaként szoktak megnevezni), tervezett és szándékos, rendszeres károkozás. A magyar állam jószerivel minden létező munkakörben zéró toleranciát gyakorol a lakossággal szemben, és a legkisebb hibát is aránytalan brutális megtorlásokkal és bosszúval illeti. Kivételt képez pl. a végrehajtók százmilliomos és multimilliárdos szervezett bűnbandája, amely szó szerint szinte minden köztörvényes bűntettet, minden következmények nélkül elkövethet, morális felelőssége pedig sem égen, sem földön senki és semmi iránt nincs.

Megengedhetetlen és médiáink által állandó visszatérő téma, hogy míg kilakoltatásoknál a rendőrök órabért kapnak, addig a végrehajtó - aki a szakirodalomban orális fixációként jellemzett mértéktelen és egészségtelen habzsolása miatt dagadt és túlsúlyos - a kilakoltatással sokszor azonnal multimilliókat keres, miközben a piszkos munkát a rendőrökkel végezteti el. Ez a fasiszta eljárás a rendőri hivatást végtelenül lebecsüli és lealjasítja, a rendőrség általános megítélését pedig tovább degradálja. Az orbáni kifizetési rendszer a latin-amerikai maffiákat idézi, ahol a maffiavezér vagy a drogkartell feje, aki az ujjával sem érinti a cselekményt, egyetlen akcióval is dúsgazdag lesz, miközben a cselekményekkel a fillérekből kifizetett, az utcáról toborzott nincsteleneket (itt a rendőröket) bízza meg.

Az adós részéről a feljelentésben megjelölt személyek közül mindenki azt állította, vállalja a tanúskodást.

Tervben van C.I. és gyerekkori barátja, B.S. médiáinkban történő, élő adásban vagy adásokban való nyilvános szereplése is.
Jelen feljelentés - egyes nevek kitakarásával - a médiában is publikálásra kerül.

Kérem a Tisztelt Hatóságokat a szükséges intézkedések megtételére.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád,
a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke,
a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője,
a HírAréna Online főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386.

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda