2020. 06. 03., Szerda
Klotild névnapja

60%-os ágycsökkentés! Népirtásra készül Orbán? (Szakmai tapasztalatokkal Molnár F. Árpád)

60%-os ágycsökkentés! Népirtásra készül Orbán? (Szakmai tapasztalatokkal Molnár F. Árpád)
2020-04-23

Beleszületett az egészségügybe, eztán felnőttként kórházban és szociális otthonban is dolgozott, halálos betegek tömegei között is, életeket mentett, amikor a törvények tiltották, így a HVG-féle fake news burzsuj szennylapokkal ellentétben ismét közvetlen szakmai ismeretekkel - és friss statisztikákkal - Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke.

Míg az olyan fake news médiák, mint az m1 vagy a demagógiát és a rágalmakat halmozó HVG egosita pénzügyi és hatalmi érdekek szerinti hazugságokat és államilag megrendelt és megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem kommunikált ismeretekkel, valamint elrejtett titkokkal gazdagítjuk a lakosságot. És a HVG-féle hazugsággyár fake news-zal ellentétben nem tőkések és politikai prostituáltak központi állami cenzúrái szerint, kapzsiságból és helyezkedésből, hanem a saját pénzünkből, közérdekből és ingyen szolgáltatva, sok esetben a legbelsőbb forrásokból.

Élő adás több csatornára:
Molnár F. Árpád
(a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben a Facebookra:

 

 

Élőben a YouTubera:

 

Feltöltve a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda