2020. 01. 23., Csütörtök
Rajmund,Zelma névnapja

4 gyereküket elvette és kilakoltatta a Fidesz (Grentzel Mátyás és az anya története)

4 gyereküket elvette és kilakoltatta a Fidesz (Grentzel Mátyás és az anya története)
2018-09-28

A kilakoltatás helyszínéről élőben tudósítottunk, sok nézői lelket felkavarva. A botrány háttér-főszereplője Orbán polgármestere, Kovács Róbert, aki tömegével dobálja utcára a nagycsaládokat, a Családok Évében is, ahogy előtte is tette mindig.

A kőbányai fideszes polgármester - aki már korábbi rekordbotrányos embertelen és családpusztító akcióiért megkapta tőlünk a Kilakoltató Fődíjat, és büntetőperekkel próbált minket elítéltetni, az adófizetők vagyonából elkövetett emberellenes tetteiről szóló ténycikkeket és tényfilmeket hatóságilag megsemmisíttetni a Föld bolygón - és az utóbbi években országszerte szociopata maffiaként elhíresült családsegítő és gyámügyi rendszer akciójáról is beszél ez a film.

Kovács Róbert fideszes polgármester természetesen most is egy olyan nagycsalád megsemmisítésében vállalt örök eltörölhetetlen szerepet, akinek - pár tízezer forint gázszámlán kívül - nem volt tartozása az állam felé. Sorban dobálta eddig is utcára azon nagycsaládokat, akiknek nem volt semmiféle tartozásuk. Ezek a dolgok Kovács Róbertet nem idegesítik, csak amikor erről valaki cikket ír vagy a médiában egyébként megemlékezik. A tények és a vélemények utálata azonban nem vezetett eredményre a médiaüldözés terén, és érdekes volt mindig megfigyelni, hogy a feljelentéseinél és a perlekedései kísérleteinél mennyire durván nem érdekelték a jogszabályok és a valós tények. E téren is rekordtartónak tűnik a politikusok közül, amiképpen a kilakoltatásainál az aktivisták és a média elleni, a lakájmédiában tett gyűlölködései és hamisan vádaskodásai terén is. Valójában egyértelmű, hogy ilyen lelki kondíciókkal embert nem is lehetne politikusnak engedni; de hát milyen alapon nevezhette volna Orbán Viktor a magyarságot holmi félázsiai népnek, ha nem az ilyen jelenségek miatt, és amiatt, hogy sok millió választópolgár szerint ennél jobb már nem is lehetne a helyzet, mint amit Orbán Viktor teremtett.

A filmet megtekintheti a Facebookról vagy a legújabb YouTube-csatornánkról.

Megtekintés a Facebookról:

Megtekintés a YouTube-ról:

Csillag Ösvény Jósda