2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

370 ezer üres lakás Magyarországon! - Orbán, Simicska, Mészáros életfogytiglanja!

370 ezer üres lakás Magyarországon! - Orbán, Simicska, Mészáros életfogytiglanja!
2014-06-17
Ez bizony olyan életfogytiglan, hogy csak úgy repül! - kiáltotta Molnár F. Árpád, a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője Orbán Viktor, Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc és társai kapcsán a néhány nappal ezelőtt rögzített filmfelvételeken.
 
Előadó és Zene:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Executive Producer: Emma Paradigma
Közreműködött: Domján Tibor
Cikk: Sz. L. közreműködésével

Mint az az ATV Start 2014. június 5-ei adásában - amelynek vendége Szekér András, a Habitat for Humanity Magyarország igazgatója volt - elhangzott: Magyarországon négyszázvalahányezer lakatlan lakás van, és ebből 370 ezer az, ami konkrétan üres! Az erről szóló statisztikák idén tavasszal jelentek meg.

Molnár F. Árpád abban a 3 perces villámfilmben beszélt erről, amely az Interneten ezzel a címmel jelent meg: "Friss statisztika: 370 ezer üres lakás Magyarországon! - Pl. így zárjuk életfogytiglanra Orbánt, Simicskát, Mészárost és társait!". A villámfilmben Molnár F. Árpád többek között elmondta:

- 370 ezer lakás és ház, ami rohad! És emberek tömegei vannak az utcán! Ugye? Tehát amikor arról beszélünk mi is, hogy mittudomén, hogy egyszeri 30 milliárd forintból meg lehet oldani a hajléktalanság teljes felszámolását, nem kell 30 milliárd, mert ott vannak a lakások és az ingatlanok ingyen. 470 ezerből bőven tud kiszorítani az állam 30 ezer embernek. Ez akkor, hogyha minden egyes hajléktalan külön lakást kap! Az nem kerül a népnek semmibe - mert itten fölkapják a fejüket a Széles Gábor, meg Bayer Zsolt szociopatái, hogy de akkor mi lesz -, mert az nem kerül semmibe -, mi lesz az ő pénzükkel és Simicska Lajos félbilliójával, meg Pintér milliárdjaival, billiárdjaival - (...), mert az, hogy valaki lakik valahol, az például Afrikában sem kerül pénzbe! Itt tudom, hogy úgy megy, Kiszelly Zoltán, hogy ha valaki letesz egy sátrat, akkor jön a rendőrség, Orbánrendőrség és azt szétveri, és kidobja a holmit az utcára; micsoda öröm ez(!), egy mittudomén egy Magyar Nemzetnek vagy Magyar Hírlap újságírójának bizonyára nagy boldogság, és gondolom, olyankor a gyönyör. A gyönyör rabjai, a fideszesek, meg Simicska Lajos, meg Mészáros Lőrinc, meg Pintér Sándor, meg Kocsis Máté, Lázár János, (...) de ugyanakkor meg az a helyzet, hogy azzal, hogy laknak az emberek lakásban, azzal kevésbé pusztul a lakás és a ház, egyrészt, másrészt pedig nem kerül pénzbe, mert az még nem azt jelenti, hogy bekötöttük a villanyt, meg a vizet, meg a satöbbi. Értjük? (...) Az viszont népirtás, vagy terrorcselekmény vagy mindkettő - és mi is tudunk törvényt értelmezni, nem csak a Fidesz bűnöző rendőrsége, bűnöző ügyészsége, bűnöző bírósága és bűnöző politikusai -, tehát olyan Btk.-paragrafusokat is tudunk mi kormányon értelmezni, amikkel aztán Orbán Viktort, Simicska Lajost, Mészáros Lőrincet és bandáját népirtásért, terrorcselekményért, satöbbiért életfogytig tartó fegyházbüntetésre lehet zárni, ugyanis az, hogy emberek tömegeit kilakoltatjuk - és ez csak egyetlen tétel a sok közül -, és úgy, hogy közben több, mint félmillió lakás és ingatlan átadva a rothadásnak, csak ember ne lakjon abban, mert rohadjon meg a nép ott, ahol van, ez, bizony, olyan életfogytiglan, hogy csak úgy repül! Ezt így! [Csettint - a szerk.] Ha én miniszterelnök lennék vagy leszek valaha, vagy a modern technológia révén máshogy - vagy az Isten révén, teljesen mindegy -, akkor az minimum olyan életfogytiglan, mint a huzat! Azt így [csettint - a szerk.], komám! Így intézzük!

A 3 perces villámfilmet a következő média-lejátszón is megtekinthetik:
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda