2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

3 millió fontot fizetnének az igazságért az eltűnt maláj gépen utazók hozzátartozói

3 millió fontot fizetnének az igazságért az eltűnt maláj gépen utazók hozzátartozói
2014-06-09
A Malaysia Airlines MH 370-es járatával együtt eltűnt utasok családtagjai, gyűjtésbe kezdtek és 3.000.000 £-ot kínálnak fel azért az információért, amely elvezeti őket az utasszállító géphez vagy annak roncsaihoz. 
 
A repülőgép, három hónappal ezelőtt, Kuala Lumpurból Pekingbe tartott, 239 utassal és személyzettel a fedélzeten, de végül nem érkezett meg. A hatóságok, azóta világszerte játszák a hülyét és állításuk szerint nem képesek megtalálni a roncsokat. 
 
 
 

Domján Tibor, Budapest
 
 
Az előzményekről itt olvashat:
 
 
A március 8-án eltűnt gép utáni kutatás, a hatóságok tájékoztatása szerint folyamatos és teljesen eredménytelen, bár a múltkor már hallottak valamit, ami PING-hez hasonló hangot adott ki, de végül azt sem találták meg. Számos érintett családtag gondolja úgy, hogy amennyiben ez egy hétköznapi baleset lett volna, akkor már régen megtalálták volna a roncsokat, ezért most egy komolyabb összeg: 3 millió font, azaz 1.2 milliárd forint feldobásával próbálkoznak, hátha majd elköhinti magát valami bennfentes a hadseregtől vagy a kereskedelmi repülésirányítóktól. 
 
A gépen, többségében kínaiak utaztak, mint például a Freescale Semiconductor cég komplett vezérkara, akik - majdnem bejegyzett - mikrochip technológiáikkal éppen forradalmasítani készültek a vezető nélküli autóipart, de számos egyéb dologgal is foglalkoztak, ami hadászatban is használható irányítástechnikai és álcázási, ellenség-barát felismerő rendszerek stb., de néhány amerikai is, köztük Philip Wood, akinek párja, Sarah Bajc a következőkeppen nyilatkozott a Sky News-nak:
Biztos vagyok benne, hogy itt valamit titkolnak. Azt nem tudom bizonyosan, hogy miért történhetett, hogy szándékos volt-e vagy véletlen, amiről most nem akarják, hogy kiderüljön az igazság, de azt őszintén hiszem, hogy valahol van egy ember aki tud valamit, és hajlandó lehetővé tenni számunkra, hogy megtudjuk az igazságot, megtaláljuk a gépet és megtaláljuk szeretteinket.
 

Csillag Ösvény Jósda