2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

3 fogyatékos gyermekével, 200 ezres elmaradásért akarja kilakoltatni Kocsis Máté a beteg, keresztény óvónőt! (Cikk+film!)

3 fogyatékos gyermekével, 200 ezres elmaradásért akarja kilakoltatni Kocsis Máté a beteg, keresztény óvónőt! (Cikk+film!)
2014-09-23
Holnapután reggelre tervezte a 8. kerületi fideszes önkormányzat annak a 27 éven át óvónő, majd tanító, tulajdonképpen rokkant asszonynak és 3 felnőtt korú, szellemi fogyatékos gyermekének kilakoltatását, akivel - és Vajda Attila jogvédő elnökkel - Molnár F. Árpád, a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője készített gyorsinterjút a tegnapi napon. Nézzék meg legújabb, 14 perces filmünket!

Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet országos elnöke értesítette tegnap telefonon Molnár F. Árpád jogvédőt, politikai üldözött keresztényt és újságírót, hogy csütörtökön Kocsis Máté - Orbán Viktor és Lázár János 8. kerületi polgármestere, az ország egyik leghírhedtebb polgármestere - ki akarja lakoltatni Czigány Rudolfnét, az évtizedek óta keresztény hitét aktívan gyakorló, lábára súlyosan beteg és többször műtött asszonyt. A közel 30 éven át óvónő, aki életének túlnyomó részét azzal töltötte, hogy munkahelyén és otthonában gyermekeket és fogyatékosokat nevelt, alaposan belekóstolhatott Orbán Viktor és Semjén Zsolt keresztény milliárdosi hatalomgyakorlásába, angyali értékrendjébe, családgyűlöletébe és szegényüldözésébe. Miután ugyanis az asszony beteg lett és rezsijét nem tudta fizetni, hiába fizette vissza később az 1 millió 400 ezer forintos elmaradásnak csaknem az egészét, annak ellenére, hogy ma már csak 200 ezer forinttal tartozik, az oligarcha futballkormány nem akar kegyelmezni és részletfizetésbe sem egyezett bele.

De a csapdahelyzet ennél is nagyobb lehet. Tudniillik emberjogvédő újságíróink és vezető emberjogvédőink személyesen tapasztalták az orbáni hatalomgyakorlás során, hogy a miniszterelnök polgármesterei és országgyűlési képviselői minden olyan helyzetben is parancsba adták a kilakoltatás végrehajtását, miután a milliárdos oligarchakormány által kifosztott és tönkre tett családok mindent visszafizettek az utolsó fillérig. Biztosan volt kivétel, csak munkatársaink sosem találkoztak vele.

Azt is többször tapasztaltuk, hogy Orbán Viktor és a nép vagyonán az egész világon hírhedt disznók módjára meggazdagodott, harácsoló és rosszindulatú politikusbűnözői gyakran alkalmazták azt a módszert, hogy a kilakoltatás előtt álló családoknak azt hazudták, hogy ha ennyit, meg annyit visszafizetnek, akkor a kilakoltatásuk elmarad illetve eddig és eddig elhalasztásra kerül, hogy a maradékot majd később kifizethetik. Miután pedig a fideszes gazdagok felmarkolták a szegényektől kicsalt utolsó, jóindulatú társadalmi személyek és csoportok által összeadott fillérjeiket is, úgy hajították ki őket a lakásukból, hogy a lábuk sem érte a földet!

Olyat is többször láttunk, amikor a szegények a kilakoltatás napján és helyszínén nyújtották át a köteg papírpénzt, ami a teljes rezsitartozásuk volt. De hiába adták volna át a teljes összeget, ott, helyben a gazdag fideszes semjén-bűnöző antikrisztusoknak, a Sátán sötétségében meghalt lelkű orbáni démonok és CÖF-ista, békamenetes, torz lelkű gonosztevők ezt látván hirtelen visszautasították a pénzt, mégpedig azért, hogy a kilakoltatást végrehajthassák.

Ezután a házak és lakások ajtaját és ablakait szögekkel verve bedeszkázták és ezen ingatlanok legalább több, mint a felében vagy legalább a négyötödében most, esztendőkkel később sem lakik senki. Az épületeket és a közvagyont Orbán Viktor csányista és zoltaista milliárdosai és harácsoló sátáni ivadékai átadták az enyészetnek és az egész társadalmat erkölcsi idiótává züllesztő, rothasztó pusztulásnak. Hír tv-s boldogságuk csak az lehet, hogy a kilakoltatott és hajléktalanná tett illetve halálba kergetett családok házai így legalább nem lettek senkié, viszont a nép sok-sok ezrei belehaltak a sátáni, hír tv-s gyűlöletbe és orbánista, semjénista, démoni rombolásba.

Azért kell fideszes módszerekről beszélni, mert az Orbán-kormány előtt ezeket a sátánfeudalista, burzsuj, vadkapitalista és SS-fasiszta módszereket soha, egyetlen egyszer sem láttuk, bár ennek ellenére talán előfordulhattak ritkán itt vagy ott. Viszont amióta az Európai Unió legrosszindulatúbb, legkapzsibb, legmegosztóbb, leggátlástalanabb hazudozó, leginkább kritikátlan, legdiktátorabb és legösszeférhetetlenebb miniszterelnöke, Orbán Viktor Magyarország vezetője, nagyon-nagyon sokszor. Azóta pedig a kilakoltatásokról tudósító újságírókat is nagyon gyakran begyűjtik, hamisan megvádolják és bűnöző lakájbíróságaikon, ezeken az ingyenélő bűnözőkkel megrakott orbáni szeméttelepeken olyankor is elítélik, amikor a jogvédők és újságírók ártatlanságát, valamint a rendőrök és az ügyészek szándékos és folytatólagosan elkövetett bűncselekményeit az interneten publikált filmfelvételek bizonyítják.
 
De a Hír tv-seknek nem kell aggódniuk. A rendőrök mindig, minden alkalommal előtte megnézik, mindig így tették, mely lapok és médiumok tudósítóival találkoztak. És ha az illető a Hír tv, a tv2, a Magyar Nemzet vagy a Magyar Televízió munkatársa, azaz az európai országok diktátorának vaéamelyik nép által eltartatott lakájmédiumából valók, nem viszik el. A párt katonái, a nép pénzén eltartott orbáni újságíró-söpredék minden alkalommal szabadon távozhatott.

Mint Hitler összeírásai idején a fajtiszta nácik. Fajtiszta nácik. Pártpreferenciák szerint, tehát - Orbán óta megtanultuk - faji alapon.

A 14 perces gyorsriport a következő média-lejátszón is megtekinthető:
 
 
 
Nyilatkoznak:
Vajda Attila
Czigány Rudolfné
Riporter
és Operatőr:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Executive Producer:
Emma Paradigma
Zeneszerző:
Sid ModwooderA filmben érintett nevekből, tartalmakból és fogalmakból:
Czigány Rudolfné, oktatás, tanító, tanítónő, értelmi sérült, lakbér, rezsi, rezsitartozás, rezsiharc, hajléktalan, óvónő, keresztény, gyülekezet, gyüli, protestáns, katolikus. Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnöke. Kocsis Máté, polgármester, önkormányzat, önkormányzati lakás, tartozás, hátralék, hálózati alapítvány, részletfizetés, vagyonkezelő, lábműtét, jövedelem, műtét, családi pótlék, futballstadion, lakás, ingatlan, tanácsi lakás, gondnok, ügygondnok, gyám, kiskorú, fiatalkorú, felnőtt korú, szellemi fogyatékos, halmozottan hátrányos helyzetű rétegek, 8. kerület, rokkant nyugdíj, Simicska Lajos, kilakoltatások, Falus Ferenc, otthonvédelem, Spanyolország, Mariano Rajoy, Európai Unió (EU), antiszociális, szociopata, Palánta Gyermek és Ifjúsági, trombózis, visszér, jövedelem, Orbán Viktor, Fidesz, oligarchia, milliárdosok, patológia, albérlet, család, családvédelem, pártfogó felügyelet, értelmi sérült, értelmi fogyatékos, alapítvány, támogatás, Pintér Sándor, emberi jogok, gyermeknevelés, gyereknevelés, hajléktalanok, hontalanok, magyarüldözés, népüldözés, népgyűlölet, Józsefváros, pszichiátria, polgármesteri hivatal, nagykorú, családfő, hitoktató, kormányhivatal, gyámügy, gyermekvédelem, gyerekvédelem, dr. György, pályázati pénzek, kompetencia, adófizetők, közintézmények, hivatalok, Vajda Orsolya, főváros, Budapest, főosztályvezető, lakásmaffia, Fejes Tamás, Orbánpszichopátia, kormánypszichopátia, Orbánia, Orbániáda, családüldözés, családrombolás, antikriszticizmus, antikrisztusok, közbeszerzés, pályázatok, polgármesteri választások, képviselőjelölt, polgármester-jelölt, országgyűlési választások, helyhatósági választások, EBESZ, demokrácia, diktatúra, egészségvédelem, életvédelem, Molnár F. Árpád, HÍRHÁTTÉR, HírAréna, tanár, tanárnő, ifjúságvédelem, human rights, humanrights.


A kapcsolódó irodalomból:
Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából


 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda