2024. 05. 03., Péntek
Irma,Tímea névnapja

2021-re kapott műtéti időpontot (Dr. Korózs Lajos)

2021-re kapott műtéti időpontot (Dr. Korózs Lajos)
2016-03-04
- Nem szoktam a levegőbe beszélni. Nekem van olyan ismerősöm, aki a múlt évben térdprotézisre várt, és 2021-re kapott időpontot - nyilatkozta Dr. Korózs Lajos szociológus, parlamenti képviselő.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Dr. Korózs Lajos szociológus és politikus az egyik baloldali médiában elmondta, hogy Rétvári Bence államtitkár úgy nyilatkozott, hogy milyen jól teljesít a kormány, egyszerűen megfeleződött a várólistán lévők száma.

- Én meg cinikusan mondtam, hogy meg; persze; hát a jelentős részük meghalt! - felelte Korózs Lajos.

Most 2016 eleje van. Az MSZP-s országgyűlési képviselő közölte:

- Nem szoktam a levegőbe beszélni. Nekem van olyan ismerősöm, aki a múlt évben térdprotézisre várt, és 2021-re kapott időpontot.

Dr. Korózs Lajos azt is közölte: "a helyettes államtitkár mondta tegnap a kongresszuson", hogy a krónikus osztályokat (elfekvőket) ki fogják venni az egészségügyi rendszerből és fizetőssé fogják tenni.
 
A kétgyermekes Dr. Korózs Lajos a legszínvonalasabb országgyűlési képviselők közé tartozik. Annak ellenére, hogy úgynevezett "balliberális" párt tagja, sok társával ellentétben mégsem a minden létező kultúrával összeegyeztethetetlennek bizonyult és abszolút biztosan felszámolhatatlan háborúságokat és szociológiai katasztrófahegyeket okozó sivatagi migránsmilliók Európába ömlesztésével, vagy pl. a bankár ezermilliárdosok megsegítésének balliberális propagandájával, hanem valamiért inkább a magyarországi lakosság tömeges elhullásával, a nép mélynyomorba döntése elleni küzdelemmel stb. van elfoglalva.
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda