2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

18+! Tízezrek a kutyagyilkos alpolgármester fia elítélésére!

18+! Tízezrek a kutyagyilkos alpolgármester fia elítélésére!
2016-01-18
A kutya kivégzésének véres filmjével, Berkes Laura vehemens felvételével filmünket 18 éven felülieknek bemutatjuk! Már több tízezer aláírás gyűlt össze Detek alpolgármesterének, Gulyás Erzsébetnek teljesen egyértelműen pszichopata fia, Kondor István bírósági elítélésére.

Kondor István (K. István) véres és kegyetlen kutyamészárlását haverja, H. Patrik telefonnal filmezte le. Kondor István súlyos pszichopátiájára és kritikátlan jellemére az egyik eklatáns tétel, hogy a filmfelvételt később kitette a Facebook-ra, hogy maga büszkélkedjen el gyalázatos tetteivel.

A filmünkben - az előzmények rövid ismertetése után - a kiskutya lemészárlásának filmfelvételét játsszuk be, majd a Facebook-on népes rajongótáborral rendelkező Berkes Laura vehemens, erőteljes, tanulságos és tanítandó reakciója következik. Ezt követően a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online vezetői jönnek, akik - már eddig is sok tízezer aláíróhoz hasonlóan - a kutyamészárlást elkövető, potenciálisan közveszélyessé válható pszichopata Kondor István (minimum) bebörtönzése mellett voksolnak.

Közben nagyon-nagyon tanulságos és figyelemre méltó titkosszolgálati kulisszatitkok is elhangzanak! Mindenki okulására és felvilágosítására!

A filmben felkavaró képsorok láthatók, a reakciókban trágár kifejezések hangzanak el, megtekintését felnőtt korú nézőinknek ajánljuk.

A HÍRHÁTTÉR és a HírAréna filmje Rónai Egon ATV-s műsorvezetőnek és Péterfy Gergely írónak került dedikálásra.
 
 
18+! Tízezrek a kutyagyilkos alpolgármester-utód elítélésére!

 
 
Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Domján Tibor

Executive producer:
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:

Sid Modwooder

End title music:
Cover Name Band együttes: ELF

(A HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálták)

A bejátszott filmfelvételekből:
Kondor István kutyagyilkossága
Berkes Laura reakciója
 
 
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda