2021. 06. 19., Szombat
Gyárfás névnapja

17 tagú családot dobtak ma utcára a 8. kerületi Tavaszmező u. 8. szám alól!

17 tagú családot dobtak ma utcára a 8. kerületi Tavaszmező u. 8. szám alól!
2014-06-04
Egy 17 tagú családot lakoltatott ki az utcára ma, a Sátán 666-os napján Orbán Viktor polgármestere, Kocsis Máté. A helyszínen voltunk, beszéltünk mindenkivel, riportokat, filmfelvételeket és fotókat készítettünk.
 
Molnár F. Árpád és N. Sz. tudósítása

A kilakoltatás előtt Kiss Endre Farkas (SoDI), az ország egyik legismertebb bloggere szólt Molnár F. Árpádnak, a Hírháttér alapító-főszerkesztőjének, aki szólt Domján Tibornak, a HírAréna lapigazgatójának, aki szólt Vajda Attilának, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet országos elnökének, aki szólt több országos médiának, akik közül az Index - két újságíróval - meg is érkezett. A többi média (a Fidesz) nem látta eseménynek, hogy egyetlen fideszes kilakoltatással újabb tizenvalahány ember lett hajléktalan a 8. kerületben.

Amikor Molnár F. Árpád, az ország egyik legütőképesebb és legveszélyesebb újságírója és jogvédője a kilakoltatásra ért, Vajda Attila jogvédő, az MPNJSZ országos elnöke, a jogvédők általában egyfajta terminátora már a helyszínen volt. Molnár F. Árpád így számolt be a történtekről:

A Sátán napjára - 2014. 06. 03.-ára, azaz 666-os napra - meghirdetett fideszes kilakoltatás a 8. kerületi Tavaszmező utca 8. szám alatt került végrehajtásra. Vajda Attila jogvédő elnök az egy utcával odébb lévő Őr utca 8. szám alatti Kisfalu Józsefvárosi Vagyongazdálkodó Kft. bejáratánál telefonált, amelynek az igazgatóját kereste. A Kisfalu Kft. a Fidesz 8. kerületi vagyongazdálkodója és funkciója szerint végrehajtja a fideszes önkormányzat és a fideszes Kocsis Máté polgármester utasításait. A Fidesz parancsára ez a Kisfalu Kft. rendelte el a nagycsalád kilakoltatását.

Előtte - tehát a Sátán mai, 666-os napján - a XII. kerületi Rendőrkapitányságon voltam, mivel valószínűleg Csányi Sándor, az OTP számilliárdos elnöke tett feljelentést egy a Multimédia Hírháttér Facebook-oldalán 2013-ban megjelent bejegyzés miatt, amiben - egyébként rendkívül finoman - Multimédia Hírháttér nevében arról írtak, hogy mióta az otthonvédők Csányi Sándor házánál tüntettek, azóta Csányi Sándor minden ott lévőt listáztatott és egyúttal engem is (Molnár F. Árpádot), aki médiaként voltam a helyszínen, üldözés alá vett. Mivel mindenkit, aki ott volt, ellenségének deklarált. A rövid írás arról is értekezik, hogyan kötekedtek és nyomoztak utánam, ha egy OTP-fiókba ügyintézésül betértem. A rendőrséget természetesen most sem az érdekelte, milyen bűncselekmények történtek, hanem hogy ki írta és ki publikálta, hogy Csányi Sándor fekete listát vezet azokról, akik a házánál tüntettek. Ezzel a százmilliárdos botránnyal még sokan és sokféle módon fogunk foglalkozni. Ha Soros György vagy bárki megfizeti, akkor jövőt is kijelentek erről, ahogyan már azt megelőzően, hogy tájékoztattak volna arról, miről szól az ügy, ráadásul sokkal kevesebb ködös részlettel, mint pl. Sendai és Fukushima atomkatasztrófája kapcsán, amelyet azonban így is mindenki értett, aki a számítógép előtt, legalább 130-as IQ-val egyszerűen rákeresett a kulcsszavakra és megnézte a térképet.

Ha már Csányinál tartunk, akkor folytassuk a számára egyik láthatóan legkedvesebb és utódai számára a parazita és vérszívó életmód egyik legfőbb hátterével, a kilakoltatásokkal, jelenleg konkrétan a Sátán napjára tervezett mai kilakoltatással. A kilakoltatás - a birtokunkban lévő hivatalos iratok szerint is - 15 órára volt dokumentálva, de mint arról már jó előre értesítettek minket, a rendőrség már elkezdte azt 13 órakor. Hogy ez mennyiben törvénytelen és milyen jogi szankciókat kellene maga után vonjon, azért nem számít, mert Magyarországon a hatóságok eddig sem tartottak be semmilyen törvényt és jogszabályt és annak esélye, hogy bármilyen ügyben kormánypolitikusokat vagy hatóságot, ügyészséget, bíróságot a törvények betartására köteleznének, olyan csekély, mint a tömeggyilkos kazahsztáni elnök, Nurszultán Nazarbajev országában, akit Orbán Viktor ugyancsak mára, a Sátán 666-os napjára a budapesti Városligetbe hívott, hogy egy kazah költő szobrát személyesen avassa fel.

A 17 tagú család - amelynek 7 tagja egyébként egy ideje munkát talált és dolgozik, a 4 kiskorú gyermeket sikerült rokonoknál elhelyezni - a Tavaszmező utca 8. szám alatt lakott, ahol hasonló jelenet fogadott minket, mint amikor a nácik lakoltatták ki a zsidó családokat. Ugyanis mint a zsidók akkoriban, a cigány család tagjai is segédkeztek a saját utcára dobásukban, a kilakoltató bútorszállítókkal közösen hordva az utcára és a holmijaikat elszállító teherautóba saját tulajdonaikat. A fideszes önkormányzat 30 napos ingóságmegőrzést vállal, utána vagy busásan fizetnek a kilakoltatottak vagy ingóságaikat és minden értéküket megsemmisítik. Azaz hivatalosan megsemmisítik, mert az önkormányzatoknál gyakori, hogy a dolgozóktól a teherszállítókig mindenki szétlopja, amit bír és csak eztán kerül, ami megmarad, a szeméttelepre. (Ahová való! - zengheti erre Csányi Sándor családja, édesen sátáni gyermekkacajokkal, ahogyan apjuktól és nagyapjuktól tanulták.) A gazdag közpénzesek tehát ekként is agyonlopkodják a szegényeket, mert a gazdagok erkölcstelenek és bűnözők.

Ezért is szokták őket számos rendszerváltozás alkalmával halomra öldökölni. Így kezdődött a szélsőjobboldali fasizmus, a baloldali kommunizmus, valamint a mérsékelt közép, a demokráciákat létrehozó rendszerek az 1789-es Nagy Francia Forradalom idején és annak azt követő időszakában. Ilyenkor nemcsak a gazdagokat, de azok hozzátartozóit is Gulágokra, továbbá haláltáborokba vittük, ezeken a helyeken gyakorlatilag halomra öldöstük őket, demokráciáinkban pedig vagy a helyszínen agyonlőttük és agyonvertük őket, vagy pedig a tőlük tanult koncepciós pereket követően, törvényesen kivégeztük őket. Lakásaikba és házaikba pedig az általuk elszegényített, adósrabszolgaságba vert tömegeket, kilakoltatottakat és cigányokat helyeztük. Így teremtettünk mi békét és biztonságot, valamint élhető országot a demokráciákat létrehozó Nagy Francia Forradalom időszakától a szocializmusig bezárólag.

Egyébként egyetlen jogvédő volt csupán, aki nem tőlünk értesült a nagycsalád kilakoltatásáról és a helyszínre érkezett. Ő Misetics Bálint volt, az A Város Mindenkié csoport közismert vezető alakja.

Miután Vajda Attila jogvédő elnökkel és a család vezetőjével, a férjét elvesztett özvegyasszonnyal interjút készítettem (később publikálhatjuk), másokkal is beszéltem és meghallgattam a család többi tagjait is. Ami végigkísérte az egész kilakoltatást, valamint az azt követő időszakot, az pl. az volt, hogy a család munkába járó tagjai (7-nek van munkája) folyamatosan azon aggódtak, hogyan kell az utcáról munkába járni, hiszen - ismételgették - nem tudják, hogyan tisztálkodjanak, hogyan cseréljenek ruhát és hol tárolják ruháikat. Arról az orbáni és csányista pogromról, hogy kapitalizmusban a munkásokat az utcára dobják és a kutyát sem érdekli, hogy dolgoznak vagy sem, élnek-e vagy halnak, szemmel láthatóan egyáltalán nem voltak tisztában Orbániáda legújabb áldozatai és halvány gőzük sem volt arról, hogyan kell hajléktalanként az utcán élni. Amint azt az 1968-as általános iskola 8. osztályos történelemkönyv egyik fotóján láthatjuk, ahol az ilyen orbánista és csányista típusú, imperialista burzsoá rendszer bemutatásakor, elrettentő példaként egy kilakoltatott munkáscsaládot mutogattak, úgy most, a tankönyvre 50 évvel később, orbán-csányi Magyarországán színes képpel mutatjuk be ugyanezt, az 1968-as tankönyv feliratát is szó szerint idézve, miszerint: Kilakoltatott munkáscsalád.
 
Kilakoltatott munkáscsalád (1968-as tankönyv)
 
Kilakoltatott munkáscsalád (2014, az imperialisták által politikai üldözött Hírháttér)
 
Képzeljük csak el a bankárcsaládi idillt, amint Csányi Sándor unokái az 1968-as történelemkönyvvel szaladnak oda nagypapához, Csányi Sándorhoz, kiáltván, hogy 'odanézz, papa, ezek itt pont olyanok, mint akiket te naponta kilakoltatsz'! Csányi pedig a nevetéstől és a boldogságtól könnyes szemmel mutogatja cikkünket, miszerint 'úgy bizony és ennek a tankönyvnek a fele pont olyan gazemberekről szól, éppen olyan gyomorforgató uzsorás és imperialista, bankár és feudalisztikus sátáni gonosztevőkről ír, amilyen a ti nagypapátok! Na, olvassátok csak, mert szinte minden mondat mintha a ti nagyapátok gaztetteiről szólna!'
 
Ami viszont szokatlan volt és amit soha életünkben eddig kilakoltatáskor nem tapasztaltunk, az az, hogy sem a rendőrség, sem a végrehajtó nem kötekedett az újságírókkal. Ez a mai Magyarországon nem csupán furcsa, hanem döbbenetes is és - jó pár esztendős tapasztalatainkat alapul véve - páratlan, példátlan és egyedülálló. Orbán Viktor tébolyországlása óta ugyanis Magyarországon a Rákosi-rendszer óta nem látott mennyiségben folynak a rendőrségen, az ügyészségen és a bírókon keresztül az újságíró-üldözések, ahol nem ritka, hogy a rendőrség falai között nyíltan közlik a nyomozók, hogy mely politikai indok volt, ami a büntetőperekhez (tehát a koncepciós perekhez) vezetett. Az sem ritka, amikor a nyomozók egyike-másika nyíltan közli, hogy ők legalább mire számíthatnak, amennyiben nem a politikai vezetés igényei szerint cselekszenek, ezért értsük meg, hogy nekik is családjuk van, meg kell élniük valamiből és egyáltalán élniük kell valahogyan.

Ha már Orbán Viktornál, tehát az Európai Unió demokratikus sereghajtójánál tartunk - akit a világsajtóban időnként fasisztaként, máskor elmebetegként, megint máskor fasiszta elmebetegként emlegetnek -, érdemes arra a gyors fejszámolásra is kitérni, amit kollégámmal, Domján Tibor úrral osztottam meg a helyszínen.

A 17 tagú család ugyanis valamivel több, mint 4 millió forintos tartozást halmozott fel legalább 10 esztendő alatt. A politikai rezsim vezető oligarchái és bűnözői - akiknek tevékenységét látva a világ Magyarországot oligarcha- és banditaállamnak nevezi - gyakran hivatkoznak arra, hogy a rezsijüket nem fizetők az állampolgárok zsebéből húzzák ki a pénzt. Nos:

A kerület polgármestere, a fideszes Kocsis Máté havi nettó 1 millió forint alapbért tesz zsebre, 1 millió forint közpénzt, amihez járulnak az egyéb, sok százezer forintunkba kerülő bónuszjuttatások, mint autópark, utazási, lakhatási stb. zsebmetszések. De ha csak a nettó alapfizetését nézzük, akkor 17 ilyen Kocsis Máté (minthogy 17 tagú családot dobtak utcára) nem 10 év alatt kerül 4 millió forintunkba, hanem havonta kerül 17 milliónkba! Mindezt népképviseletért fizetett bűnözőkként, herékként, parazitákként, vérszívókként, ingyenélő, semmire kellő senkiháziakként! Vagyis 17 darab ilyen Kocsis Máté annyira sok rezsit visz el, hogy fene nagy népképviseletében, a havi 17 millió Ft-unk elszedésével és felélésével számolva évente 200 milliónkba, 10 év alatt 2 milliárd forintunkba kerül! Tehát ha annyit kapnának ezek a kilakoltatott romák, mint Kocsis Máté, akkor 10 év alatt nem 4 millió Ft-ot, hanem - kapaszkodjanak meg - 2 ezer millió forintot tüntettek volna el(!), plusz az ingyen lakás, ingyen utazás, ingyen minden, szinte minden szinten, plusz az a korrupciós adó, ami mindezen összegek horrorsokszorosa!

Hogy mennyire? Csak egyetlen példa: Simicska Lajos cégei azért, mert Simicska Orbán Viktor haverja, csak a 2013-as esztendőben 485 milliárd forintot, azaz majdnem félbillió forint közpénzünket nyelte el! Ez egyetlen oligarcha egyetlen éves közpénznyelő termése! Azaz Simicska Lajost - mi, a boldog 10 millió lakos, beleértve a kilakoltatott cigányokat - tavaly 1 millió 212 ezer 500 ilyen 17 tagú roma család adósságának összegéből támogattuk! Azaz olyan, mintha azt az összeget, amibe ez a 17 tagú cigány család került (havonta 40 ezer Ft-ba), megszoroznánk 1 millió 200 ezer ilyen 17 tagú családdal! Akkor kapunk akkora hatalmas összeget, amennyibe nekünk Simicska Lajos érdekeltségei kerültek!

Ebből is láthatja mindenki, mennyire gazdasági analfabéta vagy mennyire rosszindulatú az, aki elhiszi azt az oligarcha őrültséget, hogy a nem fizető családok a többi állampolgártól veszik el a pénzt, mert nem ők veszik el, mert ez elenyészően csekély összeg, észrevehetetlenül bagatell összeg, hanem azok a népképviselő oligarcha, semmirekellő pártgörények veszik el a pénzt, akik multimilliomosokként és milliárdosokként a nép tagjait nevezik meg bűnbaknak és a nép tömegeit üldözik, fosztogatják, nyomorgatják és dobálják utcára tömegével!

És akkor a hajléktalanellátó maffiabizniszről nem is lesz időnk most beszélni! Pedig most is lenne mit sorolni arról, hogyan nyelik el a nevükben hajléktalanellátó protekcionista szervezetek a lakosság milliárdjait, hajléktalanellátás címén, amik évente kerülnek annyiba, amennyibe az összes hajléktalan 30 esztendőre való önálló lakhatásának biztosítása kerül! Csakhogy ha felszámoljuk a hajléktalanságot, akkor hogyan tudják Orbán Viktorék és Kocsis Mátéék, valamint az egyházak mindezt a pénzt ellopni, eldorbézolni, felélni, elparazitáskodni, elvérszívni stb! Nagy üzlet a legmélyebb szegénység, ha az ember bűnöző vagy csak bankár, mint Csányi Sándor és a sok ezer öngyilkosságból és nyomorba döntött polgári lakosból dorbézoló, ingyenélő családja! Akik magyarok ezreinek hulláin esznek-isznak, mulatnak, dorbézolnak és élősködnek mindabból, ami nem az övék, hanem a népé, mindabból, amit a nép további üldözésére, a szabad sajtó további hatósági hajtására és elhallgattatására, az újságírók bebörtönzésére fordítottak! Mert kutyából sosem lesz szalonna és ez az, amit az ember olyan undorító, gyomorforgató bűnöző és söpredék bandita maffiarendszerekben megtanul, amilyen Orbán Viktor, Pintér Sándor és Csányi Sándor maffiaországa.

De a kapitalizmusban jólét van! Országunk lakásainak és házainak tízezrei vannak bedeszkázva és befalazva, ahogyan eme család lakásának is ez lett a sorsa, hogy ott rohadjanak meg a kiürített lakások és házak tízezrei, ahol vannak, de azokban ember ne lakjon!

Ráadásul ha bárki nem fizet rezsit, elegendő lenne ennek a törvényhozási mániában szenvedő őrült szociopata tébolyultnak, Orbán Viktornak egy csuklóból hozott törvénnyel egyszerűen levonni az adott családok béréből a rezsitartozást! Tudott ez az ámokfutó őrült írni egy új Alkotmányt, egy új Btk.-t, egy új Ptk.-t, az EBESZ egyik emberjogi megfigyelője bejelentette az ATV-ben, hogy 2010 óta 800 olyan törvényt hoztak Magyarországon, amik a diktatúra kiépítését célozták, de ez a szociopata közveszélyes ámokfutó, ez az uzsorás földesúr parazita és vérszívó himpellér nem akart törvényt hozni arra, hogy a polgári lakosságot nem eladósítani kell és utcára dobni, házaikat befalazni és átadni a rothadásnak, hanem ha bárki nem fizet, annak a jövedelméből egyszerűen le lehet vonni az adósságot!

De akkor mi lesz a tömeges kilakoltatásokkal?! Nem! Azt nem lehet, hogy egy gazdag oligarcha népirtó parazita nem lakoltatja ki a szegények tömegeit! Kell! Igen, kell a tömegek kilakoltatása, hiszen - Csányi Sándor családja a megmondhatója - kevés annál gyönyörűségesebb dolog lehet a világon, mint százmilliárdosoknak az általuk uzsoramaffiájukkal elszegényített népi tömegeket utcára dobálni, a sok ezer öngyilkosságot végignézni -  oh, a gyönyörök árja(!) - , a tízezernyi szívinfarktust, agyvérzést stb. végigélvezni! Igen - nyalhatja száját Csányi Sándor és családja, hogy jó, ha nem élvez sugárban utódai arcára -, ennél kevés van, mi gyönyörűségesebb egy bankárcsaládnak!

De ha a népszolgálatra felesküdt hazaáruló oligarcha demokratikus sereghajtó banditák és burzsuj keresztapák nem akarnak népvédő törvényt hozni, akkor is elegendő lenne az eladósított civileknél és családoknál lekapcsolni a villanyt, a gázt és aztán hagyni, hogy békében éljenek. Hagyni őket élni!

De nem! Országunk oligarchái követelik, hogy pusztán a lakhatás is vagyonokba kerüljön, az, hogy ők engedélyt adjanak arra, hogy mások egyáltalán valahol létezzenek! Mert ha egy sátrat ver le bárki az országban, bárhová, azt az oligarcha közpénzesei szétrúgják, minden holmijukkal együtt kukába dobják illetve szétlopják, a szegényeket pedig bebörtönzik! Mert nehogy már egy magyar állampolgár úgy lakjon legalább egy sátorban, valahol a pusztában vagy bárhol, hogy nem fizet a gazdagoknak dézsmát, de folyamatosan! Hanem még és még és még adózzanak nekik, az arisztokratáknak, a burzsujoknak, az imperialistáknak, a gyarmattartóknak, a nép teljes egésze, a szegények, a rokkantak, a nyomorékok, a munkanélküliek és mindenki, különben a saját hazájukban, a saját országukban egyetlen talpalatnyi, kulccsal zárható földdarab sem jár nekik! Mint a feudalista rendszerben, ahol a földesurak kisajátították az ország egész területét, és aki nem tudta fizetni a drága lakhatást a földesuraknak, az oligarcháknak, a csányista, vérszívó bankároknak és himpellér, ingyenélő, bűnözésben nevelkedett utódaiknak, azokat a földesurak parancsára utcára dobták! Ezekből a jobbágyokból lettek a zsellérek, azaz a nincstelenek, a mai hajléktalanok megfelelői. Mindezt természetesen - divatos orbáni kifejezéssel - jogszerű és törvényes keretek között.

Mint a zsidótörvények esetében, amelyek ugyancsak jogszerű intézkedések voltak és a törvényeknek megfelelőek. Tehát demokratikusak.

Orbán és bandája - mint a nácik - megtanították nekünk, hogy Orbán Viktor vagy olyan provokátor, minket üldöző oligarchák, mint Csányi Sándor és - amire felhívták a figyelmünket - családjuk kiirtása attól lesz törvényes, hogy mi törvényt hozunk rá, ahogyan tettük a szélsőjobboldal előre törése idején, a szélsőbal előre törése idején, valamint a mérsékelt, középen álló demokraták előre törése idején. Tehát mindenféle izmusban és irányzatban, amikor megelégeltük az imperialista, felforgató, burzsoá és népirtó bankárok és söpredék politikusaik véget nem érő üldözéseit, telhetetlen sátáni rosszindulatukat és népirtó sötétségüket.

Addig nem is születhettek meg Európa demokratikus rendszerei, amíg ezzel a munkával nem végeztünk.

Csillag Ösvény Jósda