2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

13-án vetik utcára a 9-szeres uzsorával terhelt családot! (Bangóné Mónika, Vincze Krisztián, Molnár F. Árpád)

13-án vetik utcára a 9-szeres uzsorával terhelt családot! (Bangóné Mónika, Vincze Krisztián, Molnár F. Árpád)
2019-06-10

Élőben, hárman, az édesanya áldozattal! A családbarát keresztény kormányzat 9-szeres uzsorát hajt be az általános iskolás gyermektől, a 75 éves, katéteres, járókeretes, skizofrén nagypapától, az általános iskolás gyermek édesanyjától és édesapjától. A családot a halott nagyszülők (a nagymama) adóssága miatt tervezi az Orbán-klán utcára dobni, e hó 13-án.

Az élő műsorban:
- Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, jogvédő;
- Vincze Krisztián, villamosmérnök, a HírAréna Online újságírója, a Nem adom a házamat mozgalom egyik vezérembere;
- Bangóné Móni, akit a közpénzből ezermilliárdos feudalista bankáruzsorás orbán-klán Bangóné gyermekével, férjével és 75 éves, járókeretes, idős családtagjával együtt akar kilakoltatni.

Kedves Nézők: kérdezzenek és reagáljanak élőben! Több kamerával, Facebookra és YouTube-ra egyszerre közvetítünk!

Iratkozzanak fel a csatornáinkra, hogy ne maradjanak le a kizárólag nálunk látható, exkluzív és rekord szókimondó élő műsorokról és történelmi botrányokról!

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Az élő adás a YouTubeon így volt látható:

 

A Facebook élő kamerájával:

 

---

Miközben Mark Zuckerberg, az RTL Group-ot tulajdonló német Bertelsmann, valamint többek közt Írország azzal van elfoglalva, hogyan korlátozza a világ népeinek jogait és a szólásszabadságot, aközben azokat, akiket betiltanak, folyamatosan harcolnak a tömeges kilakoltatások ellen. Miközben a gazdagok politikai és gazdasági üldözöttei a következő 30 napra is több kilakoltatásról értesítették Molnár F. Árpádot, aközben a magyar néppel és az Emberiséggel ellenséges betiltó dúsgazdagok tovább áskálódnak és gyűlölködnek a jogvédők ellen, és tömegeket kergetnek hajléktalanságba és öngyilkosságba.

Legutóbbi felmérésünkből kiderült, a kilakoltatásokon megjelentek közül mind a 28 személyt, akiket megkérdeztünk, már betiltotta a Facebook!

A HírAréna főszerkesztőjének legutóbbi betiltásával pedig 3-4 főre tehető, akiknek azért nem tudtunk időben a kilakoltatásukat megakadályozni, mert a gyűlölködő és rosszindulatú amerikai Facebook betiltotta a főszerkesztő jogvédővel való kommunikációt!

A multiérdekeknek és politikai lobbiknak alávetett idegen, felelőtlen és rosszindulatú Facebook nettó népirtásai megfékezésére folyamatos ellenállásba kezdtünk, és elkezdtünk lobbizni kormányoknál és titkosszolgálatoknál egyaránt. Így többek között a betiltásokért felelős idegen multik Magyarországról és más államokból való végleges betiltására és kitiltására!

A Facebook a legmegbízhatatlanabb és legintoleránsabb rendszer. Ha az USA vagy más ellenséges multiérdek (pl. az RTL Csoportot tulajdonló német Bertelsmann) betiltja a műsort, vagy ahogy hónapokon át az összes élő adásunkkal tették, blokkolásra kerül, akkor nézze tovább például ezen a csatornán: https://www.youtube.com/user/Ocean989

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

A HÍRHÁTTÉR Számlaszáma:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: Klikk!

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda